Köket är öppet

Frans & Emilie

Betyg 2.6 / 5

Recensioner (30)

Olimme menossa ystävieni kanssa tutustumaan uudistuneeseen ravintolaan, mutta käännyimme ovelta pois kuultuamme, että itsepalveluperiaatteella toimiva lounas maksaa 12 euroa. Turun keskustan kovassa kilpailussa en usko, että kovin moni muukaan lounaalle piipahtaa kun samassa korttelissa on useita ravintoloita, joissa saa pöytää tarjoiltuna lounassetelihintaisen lounaan.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 12€ Tillagt: 09.03.2016
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Pettymys. Tilasin grillipihvin, annoksen kuvauksessa sanottiin että annos sisältää raikasta salaattia. Kun annos tuotiin eteeni loksahti leukani alas, muutapa lohkoperuna,pieni pihvi ja nuhjuista salaattia uitettuna oliiviöljyssä. Todellinen järkytys, vaikutti abc.n annokselta hurjasti ylihinnoiteltuna. Kaiken huippuna se että tarjoilija väitti salaatin olevan oikein maukasta ja tuoretta ja vetosi siihen että salaattia menee paljon. Muutenkin annos oli aneemisen näköinen ei näyttävä. Inhottavaa alkaa väittämään vastaan asiakkaalle. En astu sisään uudestaan :/ harmittaa todella maksaa huonosta!!!!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 13.09.2015
Betyg: 0

Kieltämättä odotin saavani jotain parempaa. Ruoka on ihan hyvää, mutta siinä se ongelma onkin; ihan hyvää voin syödä kotonakin. Näin hintavassa paikassa odottaisin suurempia makuelämyksiä. Tarjoilija hoiti hommansa, mutta parempaakin asiakaspalvelua olen kohdannut.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 50€ Tillagt: 05.07.2015
Betyg: 0

Viihtyisä, hieman hämyinen, tummasävyinen ravintola. Kaksi aikuista ja yksi lapsi olivat tyytyväisiä annoksiinsa. Plussaa ennen ruokaa tuodusta leivästä ja levitteestä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 09.08.2014
Betyg: 0

Maanantai-illaksi aika lailla asiakkaita. Tarjoilutahti ok. Tarjoilija ystävällinen. Ruoka-annos (black and white-possu) oli tosi maukas, lihassakin makua. Papupekoni sopi hyvin. Kastikkeet, nam. Annoskoko oli riittävä, ranskalaisia jäi ylikin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 25€ Tillagt: 09.07.2014
Betyg: 0

Börsin fransmanni yllätti 1. 2.2014 uskomattoman huonolla ruualla ja tarjoilun osaamistasolla -tuli kasari mieleen.Tarjoilija ei osannut ehdottaa ruokiin sopivia viinejä. Etanoiden kanssa otimme talon suositusvalkoviinin, joka osoittautui varsin makeaksi, lähinnä jälkiruokaviniiksi. Tarjoilijan kommentti oli ettei ole hänen vikansa, mutta että suositukset ovat poistumassa. just joo -niin muuten ainakin me. Vaimoni otti vuohenjuustosalaatin, josta saalitin osalta puolet oli kantaa ja tomaatti säilykettä -jota oli myös muissa annoksissa. Huonoimmat koskaan ravintolassa syömäni etanat, kivaa ei ollut myöskään löytää hampaiden välistä rikkoutuneita kuoren paloja.

Jos haluatte syödä hyvin älkää menkö -emme ainakaan me mene, bulkkia ja osaamatonta palvelua saa halvemmalla muualtakin.

ei uskoisi -mutta totta vaan on

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 30€ Tillagt: 08.02.2014
Betyg: -1

Oltiin vaimon kanssa ruokailemassa. Vaimon alkukeitto oli liian viileää ja minun pääruokapihvissä kypsyysaste väärä. Asiasta huomauttaessa tarjoilija suurin piirtein vain kohautti kulmiaan ja siinä se. Muutenkaan palvelu ei ollut lainkaan huomaavaista tai oikeastaan ystävällistäkään. Tarjoilija tuntui äkäiseltä ja tiuski muille. Muutenkin tuntui ettei homma oikein luista ja yhteistyö pelaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 26€ Tillagt: 24.01.2014
Betyg: 0

Always a pleasure.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 60€ Tillagt: 31.12.2013
Betyg: -1

Ihan täyttä paskaa, pizza buffet Rax antaa parempaa ruokaa ja yli puolet halvempi ja ainakin lähtee nälkä.
eikä kukaan osaa saatana tarjoilla, kaikki tarjoiliat ovat ammattitaidottomia.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 25€ Tillagt: 07.10.2013
Betyg: -1

Keskinkertainen ruokakokemus. Pihvien kypsyydet olivat suurimmaksi osaksi pielessä, kolmessa minikokoisessa ahvenfileessä oli ruotoja + "pyttipannu kauden kasviksista" oli lähinnä rasvaista, paistettua perunaa. Tarjoilija oli epäkohtelias ja näsäviisas, ja jätti meidät lopulta huomioimatta kun ilmeisesti sanoimme pahasti...

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 16.09.2013
Betyg: 1

Gemenskap

Fans

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit


Läge

Eerikinkatu 10, 20100 Åbo - Route
010 764 3160
http://www.raflaamo.fi/fi/turku/frans-emilie-turku