Opens at 11:00

Himalayan Kitchen

Betyg 4.4 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk

Recensioner (19)

Ei mitenkään erityistä, ruoka oli kyllä maukasta eikä siinä ollut mitään valittamista mutta aika perusnepalilaista jota saa muistakin vastaavista paikoista. Palvelu oli hyvää ja paikka ihan ok. Kokonaisuutena ei jättänyt mitään pahaa sanottavaa mutta ei mitään erityisen mieleenpainuvan hyvääkään.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 08.01.2017
Betyg: 0

Sunnuntai-iltapäivän nälkään butter chicken ja kaverille chicken tikka masala. Annokset saapuivat suht nopeasti - asiakkaita oli yhteensä viisi - ja katosivat lautasilta samalla ripeydellä. Ruoka oli maistuvaa, ei siinä mitään, mutta ei kumpikaan annoksista ollut mitenkään erityishehkuttamisen arvoinen. Samat annokset ja samat maut ovat tulleet vastaan jokaisessa käymässäni nepalilaisessa, eroja on lähinnä annoskoossa ja naan-leivän maussa. Täällä annoskoko oli asiallinen ja naan keskivertoa.

Paikalle plussaa suomen kielen taidosta, allergeenien selvittäminen kävi helposti. Salitoiminta oli muutenkin sujuvaa ja paikka pidettiin siistinä.

Epäilemättä tulen avaamaan ravintolan oven toistekin, ruoka oli just hintansa arvoista, muttei tämäkään mikään fine dining -paikka ole feikkiarvosteluista huolimatta. Jännä juttu että joka puolella Suomea tämän tyylin paikat ovat maailman parhaita anonyymien tai yhden arvion kirjoittaneiden mielestä :-)

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 24.11.2016
Betyg: 0

Ystävällinen henkilökunta, viihtyisät tilat ja todella herkulliset ruuat! Lounaslistalta löytyi tarpeeksi niin tulisia kuin mietojakin vaihtoehtoja.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 01.03.2016
Betyg: -3

Kasvisannos Palak kofta oli mainio! Miellyttävä palvelu, kivan pramea sisustus ja todella hyvät annokset. Lopuksi tarjoiltiin vielä nepalilaista teetä. Suosittelen!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 07.02.2016
Betyg: -3

Himalajan chicken karai ja lasune khukhuro olivat loistavia. Tulisuus oli sopiva. Rauhallinen ympäristö ja ystävällinen henkilökunta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 16€ Tillagt: 07.02.2016
Betyg: -3

Maukkaita curry-ruokia joista on tullut testailtua mm. Lammasta, Kanaa ja kasvisvaihtoehtoja. Tulisen ruuan ystävänä jäänyt silti kaipaamaan chilikastikeita ja tulisempia vaihtoehtoja.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 27.12.2015
Betyg: 0

Heiluva kokonaisuus. Veg Samosa alkuruokana virittää kitalaen sopivaan lämpöön. Vuff! Lisukesalaatti ei kuitenkaan säväytä — ja samaa väsähtänyttä tavaraa pukkaa myös pääruuan kylkeen. Tandoor Mix on mittava satsi. Lammas on laadukasta ja mureaa, kanakin hyvää. Sen sijaan ravut eivät miellytä samaan tapaan, ovat jotenkin eri settiä. Marinadi on kunnossa, mutta onkohan täällä oikeasti tandooria? Vahvasti epäilen. Ruoka on kyllä hyvää, mutta ei mitenkään erinomaista. No, lammas on sentään erinomaista. Ruokajuomaksi Mount Everest on väärä valinta minulle, koska en pidä vehnäoluista. Ja mitäs tämä nyt on: laskun yhteydessä tarjottava makeinen on turkkilainen! Lammasta lähinnä menin syömään, joten sikäli en voi olla kovin pettynyt. Silti olisin toivonut muidenkin elementtien olevan kunnossa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 28€ Tillagt: 11.12.2015
Betyg: 0

Hyvää palvelua ja jos ei ole kiire niin oikein mukava erilainen ravintola . Hyvää ruokaa! Tulemme varmasti uudestaan:)

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 36€ Tillagt: 22.11.2015
Betyg: -3

Söimme kasvisannokset Palak paneer sekä Bhindi Masala. Annoksiin kuului myös paljon basmatiriisiä, naan-leipää, salaattia, linssiä ja raitakastiketta. Parempaa Palak paneeria ei ole vielä tullut vastaan ja bhindi masala (merkattu yhdellä chilillä listaan) oli sopivan mausteista, mutta ei mitenkään tulista > nam!
Palvelu oli iloista, nopeaa ja hyvää. Olimme syömässä tiistai-iltana kuuden aikaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 18.11.2015
Betyg: 0

Valitsin annoksen PRAWN SIZZLER. Parasta etnistä ruokaa, jota olen Turussa syönyt. Selkeät ja syvät maut. Tuoreet raaka aineet. Ravut olivat oikein marinoituneita ja maut niissä syviä ja puhtaita. Chili ja inkivääri tulivat raikaasti esiin.

Jos jotain kritisoitavaa haluaa väkisin etsiä, niin naan-leipä oli jotenkin makean vehnäleipämäistä ja saimme hetken odotella ennen kuin saatiin listat pöytään.

Ruoka kuitenkin oli loistavaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 18€ Tillagt: 16.11.2015
Betyg: 1

Gemenskap

Fans

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit


Läge

Eerikinkatu 5, 20100 Åbo - Route
0405432055
http://www.himalayankitchen.fi