Köket är öppet

Ritz

Betyg 2 / 5

Recensioner (10)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Omistaja vaihtunut nykyään vissin joku "Tomako". Kävin yöllä selvinpäin suoraan kotoa, kun oli ainut paikka mihin ei ollut pitkä jono känniapinoita. Kanapizza oli 7,5€, mielestäni 5€ arvoinen. Täytteitä hyvin hyvin niukasti, suolaa ja rasvaa tietysti niidenkin edestä. Pizza oli myöskin pieni, tai ei niinkään pizza, enemmänkin roiskeläppä. 1-10 asteikolla voisin antaa jotain 3-4. (Yöllä ei tietenkään kannattaisi käydä mamukebuloissa, aina olettavat että kaikki on kännissä, ja että "kännisille" voi myydä mitä tahansa paskaa)

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 06.07.2015
Betyg: 0

Sisustus oli suoraan ruumishuoneelta. Ruuat tulivat pöytiin eri aikaa

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 22.06.2014
Betyg: 0
     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 09.03.2014
Betyg: 0

The best falafel in town with tasty tahini sauce! :) / Kaupungin parasta falafelia maukkaalla tahini kastikkeella! :)

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 5€ Tillagt: 27.06.2013
Betyg: -1

Ritzissä tultu käytyä nyt 5 kertaa ja joka kerta ollu keskivertoa parempi pizza vaikka täytteet on vaihtunu. Hinta on 6e ja sis.juoman! Ihmettelen siis kritiikkiä,tosin ihmiset eivät näköjään ole pizzoja maistaneet. Suosittelen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 6€ Tillagt: 17.03.2013
Betyg: -1

Huonoin pikaruokakokemus Turussa.

Tilasin hampurilaisaterian ja makkaraperunat kotiinkuljetettuna. Auto kaartoi pihaan tunti tilauksen tekemisen jälkeen, välimatka kodin ja pizzerian välillä 1 km. Ainoa plussa olikin se, että kuski löysi perille.

Makkaraperunoissa ei ollut muuta kuin kourallinen nahistuneita ranskalaisia ja kuusi vaaleaa huonosti paistettua makkaranpalaa. Ei siis ketsuppia, kurkkusalaattia, salaattia tai yhtään mitään muuta.

Hampuraisateriassa oli hampurilaisen ja juoman lisäksi kourallinen samoja nahistuneita ranskalaisia. Ankea ateria. Hampurilainen oli äärettömän kuiva ja maultaan keskinkertainen. Ei todellakaan ostamisen arvoinen.

En kyllä näe mitään syytä asioida toistamiseen tässä paikassa.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 7€ Tillagt: 29.01.2013
Betyg: 1

Ihmeellistä, miten kebab riisillä -annoksen tekeminen voi jossain kestää lähes tunnin, kun salossa vastaavanlaisissa paikoissa se kestää viisi minuuttia. Kun vihdoin sain annoksen, se oli kuiva ja säälittävän pieni. Lisäksi annos maksoi 6,5 €! Miksi kukaan käy Ritzissä!? Paskat ja ylihinnoitellut ruoat.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 65€ Tillagt: 23.12.2012
Betyg: 1

Halpa hinta huijasi minut kerran kokeilemaan tätä paikkaa.

Tilasin kebabin ranskalaisilla. Harva onnistuu kyseistä annosta pilaamaan, mutta Ritzissä näin kävi. Suolaa oli tuplamäärä ja "kastikkeena" toimi nokare tomaattipyreetä...

Sisällä haisi home ja tunnelma muistutti ruumishuonetta.

Älkää erehtykö Ritziin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 11.08.2012
Betyg: 1

Jos tilaa kebabin fetajuustolla, odottaa sen myös saavansa. Kebab tuotiin pöytään pakattuna vaikka olimme varautuneet syömään paikan päällä. Nappasin annoksen mukaani ja kas kummaa kotona huomasin annoksen olevan täysin ilman fetajuustoa. Kirottua rahastusta!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 07.08.2011
Betyg: 1

Öistä odotusta.
Muutaman suosikkiyöravintolan jälkeinen elämä keskittyy pariin hassuun kohteeseen. Dynamosta ja Edisonista ulostautuvat suuntaavat usein myös Ritziin, paikkaan johon päivällä ei kukaan eksyisi.

Kebap- ja pizzalista seinällä. Hinnat turkulaisittain jopa aavistuksen yläkanttiin, 6 - 8,50 euroa tms. Jono kiemurtelee joskus uloskin asti. Se liikkuu kuitenkin varsin nopeasti. Toisin sanoen, asiakkaat otetaan sisään, ettei jonottajat vain vaihtaisi toiseen ravintolaan. Sen jälkeen kidutus alkaakin. Tilausnumero ojennetaan keltaisella lapulla. Öiseen aikaan muistan odottaneeni näissä kirkkaissa loisteputkissa aika useaan kertaan omia kebapeitani. Homma on myös se, että kebapintilaajat eivät ohita jonossa hitaammin valmistuvia, uunia täyttäviä pizzantilaajia. Kaikki vedetään vuoronumerolla orjallisesti.

Puolen tunnin odotuksen jälkeen jotain tuodaan pöytään. Ei toki kaikkea. Sitten vähän muristaan. Ystävällinen mies kestää murinan.

Pizzat ovat keskivertoja, täytteiden määrästä voisi joku vähän murista lisää. Tomaattikastike on maukas, jopa yllättävän klassinen. Kebapliha tulee torsosta, ollen ihan keskiverto sekin. Tässä yhteydessä kastike on täysin mauton ja määrä olematon. Salaatti on yönuhjua, sen kastike jopa aavistuksen vastenmielinen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 21.07.2011
Betyg: 3

Läge

Linnankatu 7, 20100 Åbo - Route
(02) 233 7733