Köket är öppet

ShamRockCafe

pizza, burger
Betyg 2.5 / 5

ShamRockCafe är mat- och innestället med det bästa läget i stan! God mat som pasta, hamburgare, biffar och vår specialitet – vedugnsbakade pizzor. Ta en kopp kaffe, titta in på lunch, koppla av med gänget eller släpp loss och festa hela kvällen!


Kunderfarenhet

Barnvänlig

Recensioner (23)

Ruoka ei herättänyt sen suurempia intohimoja, ei se nyt syömäkelvotonta ollut mutta melko mitäänsanomatonta. Paikka ja palvelu ihan ok, eipä niistäkään oikein mitään (hyvää taikka huonoa) sanottavaa keksi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 18€ Tillagt: 17.08.2017
Betyg: 0

Hidas palvelu. Aikaisemmin on tainnut tulla kehuttua paikan hampirilaisia, mikä pitää kyllä edelleen paikkansa. Mutta en voi käsittää, kuinka lähes tyhjässä ravintolassa palvelu voi olla näin hiiiiiiiidasta. Jos neljästä tarjoilijasta yksikään ei tule ilman pyyntöä/vinkkausta edes lähelle 15 minuuttiin, niin ihmettelen!

Ilman s-cardin tuomia etuja en astuisi tähän paikkaan enää koskaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 22.03.2017 View previous reviews (2)
Betyg: 0

Päivän pasta broilerin fileillä maistui aluksi ihan hyvältä, mutta loppua kohden rasvan ja suolan määrä alkoi olla vähän liikaa. Palvelu oli hyvää, mutta aavistuksen hidasta, vaikka kovin monta ruokailijaa ei ollut paikalla.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 10.02.2017
Betyg: 0
     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 05.10.2016
Betyg: 0

Saa mahan täyteen. Ruoka ihan ok, parempaa löytää helposti S-ketjun muista ravintoloista. Alkuun tuodut popcornit olivat kiva yllätys!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 22€ Tillagt: 20.11.2015
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Oltiin neljän hengen porukalla syömässä lounaslistalta hamppareita ( 2 aikuista & 2 lasta ) . Menimme automaatisesti ekaksi tiskille odottamaan palvelua , niin tarjoilijat kävelivät vain ohitsemme ! Menimme pöytään eikä palvelua kuulunut silloinkaan .. Olimme tähän asti odottanut varmaan 20min. No loppujen lopuksi saimme tarjoilijan ja annokset tilattua. Lastenannokset tulivatkin nopeasti , mutta olivat ihan kuivia korppuja. Sitten tuli meidän aikuisten vuoro 10min jälkeen lastenannosten. Ensinnäkin hamppareista oli poltettu sämpylät mustiksi ja yritetty piilottaa ketsupilla , täytteet olivat ihan hirveät ja tikkuperunatkin upotettu suolaan. Palvelusta ja ruuasta jäivät todellakin kamala maku suuhun , emmekä ole enää menossa kyseiseen paikkaa. Taso laskenut roimasti sen jälkeen kun amarillo , rosso ja coffee house sulkivat !

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 19.07.2015
Betyg: 0

Herkullista ja laadukasta avotulipitsaa. Ravintolan pitsalista on houkutteleva ja josta jokaiselle varmasti löytyy mieluisa vaihtoehto. Tällä kertaa listalta valikoituivat Oceans (kylmäsavulohi, tiikeriravunpyrstö, kirsikkatomaatti, rucola, parmesaani) ja asiakaskilpailun voittanut Jannen suosikkipitsa Lapland (kylmäsavuporo, keltavahvero, punasipuli, smetana, ruispohja). Pitsat olivat maultaan, ulkomuodoltaan ja raaka-aineiltaan laadukkaat ja varmasti vähintäänkin Turun parhaimmistoa. Tosin niiden hintakin on melkoisen suuri (15-18€). Kuten sanottua pitsat olivat paistettu avotulella aidossa kiviuunissa, mikä toi niihin erittäin maukkaan ja omaperäisen maun rapeasta pohjasta puhumattakaan. Muutenkin molempien pitsojen pohjien taikina olivat varsin onnistuneet (myös ruispohja).
Paikan laatu on aina taattu ja ruoka moitteetonta. Myös palvelu on aina ollut pääsääntöisesti ystävällistä. Muutenkin paikka huokuu hyvää fiilistä ja aitoa asiakkaan toiveiden täyttämisen halua. Suosittelen paikkaa joko näiden ainutlaatuisten pitsojen ansiosta tai muutenkin aivan loistavan ruokalistan ja laadukkaaksi ja maukkaaksi todetun ruuan vuoksi!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 05.07.2015 View previous reviews (3)
Betyg: 0

Palvelu onnetonta, istuimme pöydässä varmaan 20min ennenkö tultiin kysymään edes juomia.

Hamppareita oli netissä ylistetty, mutta ei voi kyllä meidän kokemuksen pohjalta kehua. Kuivaa ja mautonta, mango-chilikastike todella oudon makuista. Piti olla lievästi tulinen annos, mutta en kyllä maistanut yhtään maustetta hampurilaisessa. Lisäksi jopa mäkin ranskalaiset ovat parempia kun täällä. Tylysti löytiin vaan ketsuppi pöytään, ei mitään kastiketta/dippiä ranskiksille kuten muissa hampurilaispaikoissa.

Lisäksi miinusta likaisesta pöydästä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 05.07.2015
Betyg: 0

Rento ja ystävällinen palvelu. Ihanan monipuolin en ruokalista,joko pieneen tai isoon nälkään.Pizzat taivaallisia,nam! Suosittelen lämpimästi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 18.04.2015
Betyg: -4

Pulledpork hampparin kerrottiin olevan mehevä mutta aika kuivaa oli. .. lähti nälkä mut luulen et tosta hesestä olis saanu mehevämmän hampparin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 28.02.2015
Betyg: 0

Gemenskap

Fans

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit


Läge

Eerikinkatu 10, 20100 Åbo - Route
010 76 43190
https://www.raflaamo.fi/fi/turku/shamrockcafe