Stängd

Wäinö Aaltosen Museon Kahvila

Betyg 3.9 / 5

Recensioner (4)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Kävimme täällä kahvilla + pullilla eräänä viikonloppuna kesäkuussa, ja ällistyimme hyvästä hinta-laatusuhteesta. Koska paikka syrjähkön sijaintinsa ja erikoisen miljöönsä vuoksi voisi hinnoitella tuotteensa paljon kalliimmaksi, olimme hämmentyneitä siitä että hinnat olivatkin keskivertoa alhaisemmat. Mutta hyvä näin, tulemme varmasti uudestaan! Paikka oli rauhallinen ja leppeä, asiakaskunta tosi monimuotoista, vähän ehkä vanhempaan akateemiseen porukkaan taittuvaa. Emme tulleet ruuhka-aikaan, eli palvelu oli hyvää ja kiireetöntä, ja kahvi sekä voisilmäpullat olivat todella hyviä. Erityistä plussaa siitä, että kahvi oli tuoreen makuista vaikka tulikin levyltä. Erityisesti jäi mieleen nimenomaan tunnelma, joka oli taiteellinen, mutta ei hipstermäisellä nuorella tavalla, vaan kypsällä ja akateemisella tavalla. Suosittelen!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 31.07.2015
Betyg: 0

Käyn silloin tällöin aamiaisella tai myöhäisellä lounaalla. Arvostan aamulla leivottuja sämpylöitä, sekä hyvää teevalikoimaa. Lounaalla keitot on perus hyviä. puitteet on hienot. palvelussa on suuria eroja riippuen siitä kuka hääräilee työvuorossa.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 7€ Tillagt: 25.07.2014
Betyg: 0

Tunnelmaltaan hieman nihkeä kahvila ainakin lounasajan ulkopuolella. Otin capuccinon, joka oli ensiksikin aivan liian pieni, TODELLA kuumaa (kieli palaneena viikon ajan) ja hyvin kitkerää. Capuccino-kuppia oli myös hyvin hankalaa käsitellä, sillä korvasta ei meinannut saada pikkiriikkisen reiän takia otetta ja koko muu kuppi oli tulikuuma. Tarjottavat ihan ok, vaikka pulla olikin seisonut kuivettumassa varmaan aika kauan. Wienerit tehty varmaan johonkin kasvirasvaan, sillä aika mautonta oli. Kaunis maisema ja palvelu muuten hyvää.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 25.11.2012
Betyg: 0

Hyvä ruoka ja palvelu. Kasvishernekeitto tosin oli tehty jauhelihasta ???? Puitteet pelastavat paljon.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 23.04.2011
Betyg: -1

Gemenskap

De som är intresserade


Läge

Itäinen Rantakatu 38, 20810 Åbo - Route