Opens at 06:00

Herkkules 1

Betyg 3.4 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk

Recensioner (6)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Omistaja ainakin osaa palvella!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 24.05.2014
Betyg: 0

Monta kertaa on tullut huristeltua Herkkulesten ohi, mutta nytpä piti käydä harrastamassa lähiseutumatkailua ja poiketa tähän tienvarsigrilliin.
Varma merkki hyvästä ruuasta on parkkipaikalla seisovat rekat ja kuorma-autot, mutta nyt ei ollut kuin yksi kuorma-auto ja pari henkilöautoa. Olisiko se enne?
Grillissä on paikat n. 30 asiakkaalle, joten sisään sopi mukavasti ja kokin ja tarjoilijan virkaa hoitanut henkilö tuli välittömästi tiskin taakse ottamaan tilauksen vastaan.
Menu koostuu perinteisistä grilliruuista ja sen lisäksi saatavana on pari erilaista kebab-annosta ja leikettä. Hinnat eivät ole tosiaankaan pahanoloisia.
Tilaus sisään ja pöytään odottelemaan annosten saapumista. Ne tuotiinkin fiksusti lautasella, vaikkakin purilainen oli paperitaskussa ja ranskalaiset sellaisessa normilootassa. Ranskalaisista täytyy antaa pinnat, koska ne olivat oikeasti hyvän makuisia ja ennenkaikkea ne eivät olleet iänikuisia kuivia tikkuperunoita. Hampurilaisessa (megaherkkules) maistui kokolihapihvi ja väliin oli tungettu aimo kasa kiinankaalta - jota hipsterit nykyään nimittävät pakchoiksi. Kokonaisuus jäi kuitenkin vaisuksi ja kuivaksi, sillä välissä ei ollut luvattua valkosipulia eikä myöskään majoneesia kuin muutama tippa. Aterian hintaan kuuluva 0.5 litran maito tai limu tulee siten tarpeeseen, kun lähes jokainen haukku piti huuhdella juomalla alas.
Palvelu oli ystävällistä, mutta yleiseen siisteyteen ja viihtyvyyteen voisi vähän panostaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 03.01.2014
Betyg: 0
     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 04.07.2013
Betyg: 0

todella rasvaista evästä ! palvelussa hieman toivomisen varaa... väsymys ei ole syy palveluammatissa

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 16.07.2012
Betyg: 0

Nopea ja hyvä palvelu !

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 06.04.2012
Betyg: -1

Vedin Aurajuustopurgerin maidolla, ihan kokeeksi kun normaalisti olen lihis + lenkinpala tai makkaraperunet -linjalla. Ne kun on enemmän "rahtari-kamaa". Annokset on riittäviä ja kioskit sopivassa paikassa - niissä kun aina mennen tullen vatsansa täyttää - elää koko viikon herroiksi!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 6€ Tillagt: 15.03.2010
Betyg: 2

Läge

Porvoo 1 etelä, 06100 Borgå - Route
019- 524 36 20
http://www.herkkules.com