Okänd

Wilhelm Å

Betyg 1.8 / 5

Recensioner (8)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Ruoka kylmää ja pakaste tuotteita.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 30€ Tillagt: 15.08.2015
Betyg: 0

Never again.
Go to Sinne.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 18€ Tillagt: 05.08.2015
Betyg: 0

Tarjoilija unohti tuoda ruuat; kolme meidän jälkeen tullutta seuruetta sai ruuat ennen meitä. Kun asiasta kysyttiin niin vastaus oli hyvin ylimielinen "kyllä ne kohta tulee" ja ohi kävely. Ruoka tuli haaleana eikä pahoiteltu että oli kestänyt tunnin. kun asiasta antoi suoran palautteen tarjoilijalle ei tämä reagoinut siihen mitenkään. Rahat haettiin mutta edes kiitos ja hyvää päivänjatkoa ei toivotettu. Paska paikka ja erittäin paska palvelu.ei enää ikinä.tarjoilijoina keskenkasvuisia kakaroita joila ei mitään käsitystä asiakaspalvelusta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 08.06.2015
Betyg: 0

Siis mitä helvettiä? ! Kolme ihmistä arvioi rehellisesti oman settinsä (ja arvio sen mukaisesti eli täyttä kuraa) ja sitten "eräs" antaa kaikista täydet päivämäärällä 6.2. Siis 6. päivä HELMIKUUTA! Kun "ravintolan" sulkemisesta on about 1/2 vuotta. Rölli, herää jo, kaikki nauraa sulle.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 100€ Tillagt: 05.06.2015
Betyg: 0

Jouduimme odottamaa ruokaa yli tunnin ja kyselemään sen perään. Tarjoilija, jolta annoksiamme kyselimme, huomautti, ettei ole meidän tarjoilija, muttei tehnyt elettäkään kysymyksen eteenpäin viemiseksi. Koska omaa tarjoilijaa ei näkynyt, päätimme kysyä toiselta kun hän näytti paitansa oerusteella olevan samassa firmassa töissä.Kun laskua pyytäessämme huomautimme tarjoilijapojalle, että meitä myöhemmin tulleiden tilaukset oli tarjoiltu ennen meitä, saimme luennon, ettei se ole mahdollista johtuen tilausten aikaleimoista. Kuitenkin meitä 30 min myöhemmin tilanneet asiakkaat saivat ruokansa ennen meitä. Mitään anteeksipyyntöä tms. ei meille tullut toisin kuin meitä myöhemmin tulleelle pariskunnalle, joka kyseli annostensa perään jo ennen meitä ja vielä sai ne. Pihvi oli kuiva ja haalea vaikka ulkona oli lähes 30 astetta lämmintä. Missä lie seissyt ja odottanut pöytään kantamista. Tarjoilijoiden pahan asennongelman vuoksi ei paikka todella voi suositella vaikka lohi ja kanaleipä olivatkin ihan kohtuullisia ja ympäristö kivan näköinen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 27.07.2014
Betyg: 0

Kiireisenä kesäpäivänä tarjoilu toimi melko hyvin, palvelu oli ystävällistä. Ruokaa (pelkät pääruoat) jouduimme odottamaan pitkään eli n. 45 minuuttia. Juomat onneksi tulivat nopeammin ja samoin lasku. Lihat ja kalat oli paistettu hyvin, mutta kokonaisvaikutelma kaikista annokseista oli melko vaatimaton. Lisukevihanneksia oli niukasti ja ne olivat ylikypsiä. Miljöö oli miellyttävä, mistä syystä saatamme kuitenkin poiketa uudelleen -kylmiä juomia nauttimaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 18€ Tillagt: 09.07.2014
Betyg: 0

Terassilla monipuolinen menu, valikoima salaatteja, keittoja ja pihvejä. Ollaan käyty useasti terassilla syömässä. Ruoka tarjoillaan nopeasti ja tarjoilijatkin ovat mukavia.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 06.02.2014
Betyg: 0

Lounaslista oli todella lyhyt. Ceasar-salaatti ei ollut edes nimensä veroinen, ainoastaan salaattia ja kanaa, ei mitään muuta ja sitäkin todella vähän ! Ja maksoi 13 euroa! Monet muutkin asiakkaat valittivat, että salaatista puuttui kokonaan parmesan-juusto sekä krutongit. Tarjoilijan selitys oli, että täällä tehdään salaatti niinkuin se kuuluu tehdä, mutta jo pelkästään netistä selviää, että jo "alkuaikojen" ceasar- salaattiin kuuluu parmesan-juusto. Olimme pettyneitä annokseen, joka oli todella ylihinnoiteltu sekä pieni. Emme aio vierailla tässä ravintolassa enää uudestaan.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 13€ Tillagt: 16.09.2013
Betyg: 0

Läge

Jokikatu/Jokiranta, 06100 Borgå - Route