Okänd

BossaNova Restaurant & Terrace

Betyg 3.5 / 5

Recensioner (11)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Miksi ravintola tarjoaa Sei-kalaa? Salaattia ei kerinnyt kuin aloittaa,niin lämmin ruoka tuotiin pöytään.Söimme sen siis kylmänä.Ei kysytty juoma toivetta, ei ravintola päällikköä paikalla tai ketään joka ohjaisi ison ryhmän pöytiin jne.
Olipa kokemus :((

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 07.08.2015
Betyg: 0

Viikon sisällä kolmesti käytiin syömässä. House Burger oli todella mehevä ja hyvä, pizza hyvä premium pizza, etanat herkullisia ja tartar-pihvi ihan super!!!
Tarjoilu pelasi joka kerta ja talon viinit olivat hyviä (ei mitään halvimpia litkuja).
Jo 10 vuotta sitten tämä oli mielestäni Tammisaaren paras ravintola ja on sitä edelleen.
Rentoon ja tyylikkääseen ravintolaan sopivat myös lapsiperheet.
Maisematkin ovat kauniit!
Suosittelen kaikille!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 18€ Tillagt: 20.07.2015
Betyg: 0

Kävin heinäkuisena sunnuntaina syömässä ravintola Bossanovassa alkuruoka Tiikerirapu pil pilin. Ihan hyvää oli, varsinkin aiolilla höystettynä. Olisin kaivannut tämän alkupalan kanssa pikkulautasta, kun näiden osien syöminen oli pientä "askartelua" ja rapu ei tahtonut jäähtyä millään. Toast Skagenissa itse leipä tarjoiltiin pieninä muruina, erikoinen ratkaisu. Palvelu pelasi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 16.07.2015
Betyg: 0

Viimeisin kokemukseni on vapulta. Aivan rimanalitus. Tarjoilu ei pelannut ollenkaan, oli kuin olisi ollut jossain ääriepäorganisoidussa paikassa. Meni touhu aivan ständapkomiikaksi. Ruoka oli ok, mutta siihen se sitten jäikin. Silloin kuin homma ei toimi, se näyttää siltä kuin se näytti silloin. Tarjoilijoita parveili baarissa, mutta ei niitä saatu salin puolelle juomatilauksia ottamaan. Asiakkaita oli suhteellisen vähän eli sen määrän olisi hoitanut pienempikin määrä ¨henkilökuntaa. Mutta nyt ei hommasta tullut mitään.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 09.06.2015
Betyg: 0

Yövyimme Tammisaaren camping-alueella ja Bossa Novahan on siinä aivan vieressä. Mieheni vei minut syntymäpäiväni kunniaksi syömään ko. ravintolaan ja kokemus oli kyllä erittäin miellyttävä. Ruoka (härän sisäfilepihvi ja creme brulee) olivat aivan mahtavia, henkilökunta oli erittäin ystävällistä ja varsinkin tumma silmälasipäinen "poika" oli aivan huippu, niin hauska ja huumorintajuinen. Varmasti tulemme kesällä uudestaan ehkä sitten maistamaan lounasta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 35€ Tillagt: 24.05.2015
Betyg: 0

Kävimme seurueen kanssa vappuna, ruoka oli ihan kohtuullista hintaa nähden mutta tarjoilu tökki pahemman kerran. Henkilökuntaa oli liian vähän sekä olivat töykeitä kun pyysimme saada tilata juomia. "Hakekaa baarista jos on kiire"

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 39€ Tillagt: 16.05.2015
Betyg: 0

Kesäiltana viihtyisässä ravintolassa oli paljon asiakkaita ja ruokaa saikin odottaa. Valitettavasti herkullisen pizzani pohja oli palanut niin paljon, että jouduin vaivaamaan kiireistä henkilökuntaa ja pizzani vaihdettiin uuteen. Tällä kertaa pohja oli raaka ja täytteet ensimmäiseen pizzaan verrattuna jotain sinnepäin. Totesin, että tässä ravintolassa ei osata ottaa vastaan negatiivista palautetta eikä sattumalta poikennut matkailija varmaan muutenkaan tulisi uudestaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 22.11.2014
Betyg: 0

Kävin ystäväni kanssa Bossanovassa lounaalla ja se on aivan mahtava paikka – suosittelen!

Ravintola sijaitsee kauniilla paikalla aivan merenrannalla. Ravintolan sisustus on tyylikäs ja valoisa. Henkilökunta oli ystävällistä ja tunnelma lämmin.

Lounas oli alacarte-tasoa. Se oli paras lounas, mitä olen koskaan syönyt – ehdottomasti! Kannatti ajaa Espoosta vaikka vain lounaalle.

Ajattelin viedä sinne seuraavaksi asiakkaitani lounastamaan tai illalliselle. Vähän tulee Helsingistä matkaa, mutta se on sen arvoista.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 20.08.2014
Betyg: -2

A hidden gem!

Bossanova ligger precis vid stranden av Båssaviken, med egen brygga, men avsides i lilla Ekenäs.

Jag och mitt lunchsällskap åt lunch två dagar å rad i juni och vi var skäligen nöjda. Vardera gången fisk, gös eller abborre, med förrättsbuffe med mycket fräsch fisk, sill, uppskärningar etc.

Uppassningen sköttes glatt och ivrigt av trevliga flickor till utomhusterassen.

Allt detta för 12 euro per person - rekommenderas!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 12€ Tillagt: 05.09.2013
Betyg: 0

Kokemus kesältä, ruoka suht ok, palvelu pirteää

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 23.11.2010
Betyg: 0

Gemenskap

Bilder

Fans (0)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade (0)


Läge

Ormnäsvägen 1, 10600 Ekenäs - Route