Opens at 10:00

Big Mama's Pizzeria

Betyg 3.9 / 5

Recensioner (13)

Vaihtelua täytteissä tarjoava viihtyisä pieni pitsakebabbila. Lounas on hyvin edullinen laatuun nähden. Lounasajan ulkopuolella pitsan hinta taas pompsahtaa helposti kipukynnyksen tuolle puolen (yli kymmenen euron). Toisaalta pitsa vaikutti hyvin laadukkaalta ja täytteitä oli jopa sommiteltu lätyn päälle. Tarjolla on myös erikoisempia makuelämyksiä jotka osiltaan selittää korkeita hintoja (mm. savuporoa, anatolian makkaraa sekä 8 täytteen yllätyspitsa). Ravintola on erittäin pienestä koostaan huolimatta viihtyisä ja tarjolla olivat mm. päivän lehdet. Palvelu oli ystävällistä ja tyyppi kassalla jopa kysyi haluanko pitsaani valkosipulia, koska kyseisessä lätyssä sitä on kuulemma ennen ollut. Myös oreganon haluamista kysyttiin. Tosi jees, saatan eksyä toistekkin!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 8€ Tillagt: 17.03.2016
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Maukasta, ystävällinen ja nopea palvelu

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 6€ Tillagt: 06.10.2014
Betyg: 0

Olemme Kirkkonummelta asti hakeneet täältä pizzat. Laatu ollut huippua, mutta pari viikkoa sitten pizzasta löytyi korkin palanen, laitoin asiasta palautetta ravintolaan, johon ei koskaan reagoitu. Taisi olla viimeinen tilaamamme pizza tästä paikasta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 23.05.2014
Betyg: 0

Peruspizzeriaa viihtyisämpi sisustus. Rullakebabin syöneenä sanoisin, että parempaa keskitasoa. Ei mitään erikoista, eikä todellakaan lähellekkään Espoon paras.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 06.04.2014
Betyg: 0

Edellisen kerran makumuistot veivät meidät uudestaan, ja tälläkin kertaa lapset söivät kokonaan puolikkaansa ( tätä ei muualla tapahdu ). Sabatoni oli hyvän makuinen ja palvelu oli kiireestä huolimatta hyvä. Oma suosikkini, tosin lukemani arvostelun perusteella emme tule tilaamaan kinkkupizzoja, monet pizzapaikat olemme jättäneet kertakäynnin arvoisiksi sen halvimman kinkkusuikaleen tähden.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 07.10.2013
Betyg: 0

Suuret ennakko-odotukset Espoon parhaaksi rankattua paikkaa kohtaan. Peruspizzeria. siisteys ja kebabin laatu plussaa. annoksen pienuus(iskender), puuttuva salaattipöytä ja kahvi lounasaikaan iso miinus.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 26.09.2013
Betyg: 0

Erittäin kohtelias henkilökunta,ruoka loistavaa ja paikkat siistissä kunnossa. Suosittelen käykää syömässä tai ottakaa mukaan

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 27.05.2013
Betyg: 0

Miksi kinkku ei ole kinkkua vaan pizzasuikaletta! Ei saa myydä suikaletta kinkkuna!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 28.03.2013
Betyg: 0

Pitkästä aikaa käväisin hakemassa pitsan täältä ja täytyy sanoa että oli todella positiviinen yllätys. Sattuiko sitten sopivat täytteet kohdalle (Fantasia 4) vai mitä mutta joka tapauksessa yksi parhaista pitsoista koskaan ja missään. Tänne uudestaan ja pian.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 05.12.2012
Betyg: 1

Eteläisen Espoon paras pizzeria. Listalta löytyy paljon mielikuvituksellisia, 'tavallisesta' pizzeriamenusta poikkeavia vaihtoehtoja. Paikka on aikoinaan vastaanottanut jonkun kebab-palkinnon. Mielestäni kebabin taso on niiltä ajoilta hieman laskenut, mutta on silti edelleen kärkiluokkaa. Paikka on itsessään pieni, ja palvelu vaihtelee kassahenkilön mukaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 09.02.2012
Betyg: 1

Gemenskap

Fans

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit


Läge

Espoonlahdenkatu 1, 02320 Esbo - Route
09 802 6040
http://www.bigmamas.fi