Opens at 07:30

Kaisan Cafe

Betyg 2.8 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk

Recensioner (24)

Paikan ulkonäkö on mitä on , mutta asiaan
Ystävällinen henkilökunta, helppo käydä lapsen kanssa vaikka munkkikahvilla. Kahvi on ollut aina hyvää ja munkkirinkeli on tarpeeksi suuri ja hyvän makuinen.
Mielestäni paras kahvila Espoossa

     
     
     
Upplevelse: Frukost / Brunch Priset: 5€ Tillagt: 01.02.2019 View previous reviews (2)
Betyg: 0

Keskeisellä paikalla oleva kahvila ja itsetehdyt tuotteet kohtuuhintaisia (kakkupala 2,80e ja kahvi 1,80e). Kahvila on melko pelkistetty ja vilkkaalla paikalla, joten tunnelmallista ja rauhallista miljöötä etsivän kannattaa mennä muualle. Itseäni ei asiakkaiden paljous eikä ympäristö häirinnyt ja kakkukin oli oikein hyvää.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 5€ Tillagt: 21.09.2018
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Kaisan kahvila oli entisaikaan koko perheen suosikki. Pakko todeta, että ei ole enää. Uusi tila on kolkko ja sieluton viritys keskellä kauppakeskuksen läpikulkukäytävää maanalaisessa kerroksessa. Tila ei mahdollista rauhoittumista asioinnin lomassa, vaan on levoton ja meluisa. Kuuluisat korvapuustit ovat menneet pienempään, kalliimpaan ja kuivempaan suuntaan viime aikoina poiketessa. Entinen tuoreus puuttuu. Tänään perjantaina menimme hakemaan lomalaisille pullaa varta vasten, samoin kuin lukuisat muut jonossa klo 17 aikaan. Sanottiin kaikille, että korvapuustit ovat tältä päivältä loppu. Pistää ihmettelemään, mitä esipaistettuja raakapakasteita siellä nykyään lämmitellään x määrä, kun ennen oli pitkin päivää tuoretta ja mehevää pullaa saatavilla. Aukioloa oli tänään 4 tuntia vielä jäljellä ja kaikille jonossa myytiin eioota paikan klassikkotuotteen ja maineen perustan suhteen. Selvästi ei ymmärretä asiakastarpeita tai välitetä reagoida niihin heti. Älkää siis vaivautuko etenkään iltapäivisin enää paikalle, jos pullaa haluatte. Todella surullista, että hieno ja perinteinen kahvila on kärsinyt tällaisen inflaation niin palvelussa kuin tuotteissa.

     
     
     
Upplevelse: Frukost / Brunch Tillagt: 16.02.2018
Betyg: 0

It is open at Ainoa Espoo. So these opening hours are missleading.
Ordered the Latte and cost me 3e. Volume was only 2 dl :O Sandwich was kind of ok with 3.50e. Same like ABC cafe. Could have bigger and better sandwich from K-supermarket.
No smooties. Only standard cheepest drinks for the kids. Surroundings bad.

     
     
     
Upplevelse: Frukost / Brunch Priset: 7€ Tillagt: 29.12.2017
Betyg: 0

Kaisan Cafe on muuttanut entiseltä paikaltaan Ainoan maanalaiseen kerrokseen. Ikkunatonta tilaa ei voi kehua kovin viihtyisäksi.

Mutta sitäkin surkeampi juttu on se, että uudet omistajat ovat ilmeisesti päättäneet saada paremman katteen tuotteistaan ja niiden kokoa on pienennetty roimasti ja samalla myös täytteiden määrää vähennetty. Esim. ennen niin herkulliset ja runsaat suolaiset piirakat eivät enää ole hintansa arvoisia. Samoin pullat ovat pienentyneet huomattavasti entisestä.

Ainoa hyvä juttu nykyisessä konseptissa on, että tuotteet ovat edelleen paikalla valmistettuja. Laatu vain ei ole entisellään.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 17.02.2017 View previous reviews (2)
Betyg: 0

Hyvä valikoima hyviä tuotteita.
Hintalaatusuhde aivan loistava.
Ja hyvää peruskahvia.
Hieman ruma kahvila mutta tuotteet ja palvelu ovat OK. Menen uudestaan..

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 23.02.2016 View previous reviews (2)
Betyg: 0

Hyviä leivonnaisia edulliseen hintaan. Mielestäni legendaariset korvapuustit ovat tosin hyvin usein joko hieman raakoja tai ylikypsiä - valitsen siis mieluummin jotain muuta herkkua.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 21.01.2014
Betyg: 0

Perhekahvila ehkä omistuspohjaltaan, mutta lapsiasiakkaisiin ei suhtauduta lainkaan ystävällisesti. Edullisista ihanista pullista nauttisi enemmän, jos palvelu olisi lämminhenkisempää.

     
     
     
Upplevelse: Frukost / Brunch Tillagt: 25.09.2013
Betyg: 0

Ihana aamun piristys löytyi Tapiolasta. Kahvilan leivonnaisvalikoima yllätti laajuudellaan. Ostin mukaan marjatorttua, kinuskikakkua sekä mokkapalan. Mainiot ja reilun kokoiset ,itseleivotunoloiset leivonnaiset olivat hintatasoltaan järkevän hintaisia. Käyn varmasti uudestaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 22.01.2013
Betyg: 0

Kivat kotitekoiset leipomukset, harvassa paikassa sellaisia enään saa ilma että niistä tarvitsisi maksaa hunajaa. Plussa siitä, että aina on todella runsaasti valinnanvaraa.
Sopii kaikenikäisille ja siellä sulassa sovussa oli monenmoista porukkaa :).

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 10.01.2013
Betyg: 0


Läge

Tapionaukio 4, 02100 Esbo - Route
09 455 0851
http://www.kaisancafe.com/

Options