Opens at 12:00

O'Learys Sello

Betyg 3.9 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig

Recensioner (14)

Toimiva lounas mutta ei nouse OK-tason yläpuolelle millään osa-alueella.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 11€ Tillagt: 28.02.2019
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Odotimme mielenkiinnolla, mitä tällä paikalla olisi ollut tarjottavanaan. Pettymys oli suuri, kun puoliksi tyhjän ravintolan henkilökunta noin 5min odottelun jälkeen ohjasi meidät pöytään ja infosi että ruokia joutuu odottamaan tunnin.

Tämän jälkeen saimme pöydässä ruokalistat ja tarjoilija ilmoitti että ruokia olisikin joutunut odottamaan peräti 1,5h. Menimme muualle syömään.

Tämä paikka ei tule tällä tyylillä pysymään pitkään pystyssä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 14.02.2016
Betyg: 0

Puitteet kunnossa, mutta pääkaupunkiseudun ravintoloiden huonoin asiakaspalvelu pilaa kokemuksen täysin. Henkilökuntaa paljon, mutta kukaan ei tiedä miten tulisi toimia. Ruokaa jouduimme odottamaan yli tunnin ja tarjoilija selittelemään, että keittiössä on jarrut päällä. Harmi juttu paikassa olisi potentiaalia vaikka mihin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 13.02.2016
Betyg: 0

Mielestäni Sellon paras ruokapaikka yhdessä Retron kanssa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 04.02.2016
Betyg: -1

Kiitos ja hyvästi. Menimme mieheni kanssa syömään kyseiseen ravintolaan. Paikka oli aika täynnä, mutta tarjoilija ei sanonut mitään että ruokaa pitää odottaa jopa tunti. Aluksi meille tuotiin juomat, mutta sen jälkeen tarjoilijoita ei kiinnostanut enää ottaa tilaustamme ylös. Vihdoin ja viimein kun ruokamme saapui se oli todella kuivaa ja listan jasminriisi olikin jotain todella kuivaa tavallista riisiä?! Todella vähän henkilökuntaa lauantai-iltana.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 25€ Tillagt: 30.01.2016
Betyg: 0

Ensimmäinen ja viimeinen kerta kun siellä käydään. Tarjoilijoita meillä oli tunnin aikana neljä. Jo ensimmäiseltä jäi juomatilauksesta vesi puuttumaan, pyysimme sitä uudestaan kolmannelta ja vasta neljänneltä pyydettäessä sitä oikeasti saatiin. Ruoka oli suuri pettymys kummallekin meistä. Tilaamani bruscetta maistui jo kauan sitten valmistetulle ja hampurilaisessani olleet "paistetut" paprika ja herkkusieni olivat ehkä nähneet paistinpannun hetkellisesti. Mieheni tilaamat wingsit olivat mauttomia, tulisuusmerkintä on ilmeisesti vain koriste ruokalistassa. Ribsit olivat todella kuivia ja pieniä hintaansa nähden. Ei enää uudestaan tähän paikkaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 24.01.2016
Betyg: 0

Olin jo mielessäni valinnut mieleiseni pöydän typötyhjästä ravintolasta. Täällähän on erilaisia nurkkauksia missä TV:n ruudulla pyörii eri urheilulajit. Tarjoilijan mielestä pöytävalintani oli väärä ja halusi minun siirtyvän salin keskelle. Ilmoitin kohteliaasti, että haluan seurata juuri tämän TV:n välittämää kuvaa ja pöytävalintani on tämä.

Ruokaa joutui odottamaan puolisen tuntia. Odottelu on ilmeisesti sääntö, kun ruokailijan odotetaan täyttävän vatsansa kulhollisella popcornia...

Fajitaksen täytteet oli ihan ok. Tortillat sen sijaan olivat ihan naurettavan pienet.

Ruoan lisäksi olut on tässä paikassa törkeän kallista.

Tyhjä lautanen sai odottaa pöydässä ainakin 20 minuuttia vaikka ravintolassa ei vielä tässäkään vaiheessa ollut muita asiakkaita. Laskua odottelin vielä 10 minuuttia lisää...

Kortilla maksaessani meinasin jo purskahtaa nauruun, kun heidän maksupäätteensä kyseli mahdollisen Tipin perään...

Ensimmäinen ja viimeinen kerta O'Learysissa!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 15.12.2015
Betyg: 0

19 euroa clubileivästä ja ranskalaisista. 9 euroa nachoista ja dipeistä. Eipä tuohon ole paljoa lisättävää. Törkeää ylihinnoittelua. Clubileivässä ensi yrityksellä kana kylmää. Henkilökunnan toiminta kirjavaa eikä oikein kovin määrätietoista.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 28€ Tillagt: 13.12.2015
Betyg: 0

Lounas + pannaribuffet kokeiltu kaksi kertaa - ensimmäisen ja viimeisen kerran. .. Buffetissa oli fajitaksia, jotka kuulostivat ja jopa näyttivät alkuun lupaaavlta. Kaikki osoittautui kuitenkin mauttomiksi, huonolaatuisiksi ketjueineksiksi (tämä olisi tietysti pitänyt ymmärtää ravintolakonsepti huomioiden). Pannaribuffet täysin ylihinnoiteltu ja vielä luokattomampi. Ei jatkoon.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 15€ Tillagt: 11.12.2015
Betyg: 0

Puitteet hienot kivalle sportti-illalle kavereiden kanssa, mutta palvelu niin surkeaa, että ei tee mieli mennä uudelleen. Tarjoilijat eivät osaa perusasioita: eivät ota kontaktia, eivät hae likaisia astioita, eivätkä tunne ravintolan omia kanta-asiakasetuja. Juomia sai odottaa 15 minuuttia. Laskua seuraavat 15. Sama kokemus kaverilla samaan aikaan ketjun toisessa raflassa. Kaiken huippu: Lauantai -ilta ja paikasta ei saa kahvia, koska se on loppu! Ruotsalaisfirmalta odottaisi parempaa henkilöstön perehdytystä ja palvelukulttuuria.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 21.11.2015
Betyg: 0

Gemenskap

Bilder

Fans (0)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade (0)


Läge

Leppävaarankatu 3-9, 02600 Esbo - Route
+358 20 799 4199
http://www.olearys.fi/sello

Options