Okänd

Sokerileipuri Suominen

Betyg 4.8 / 5

Recensioner (8)

Hieman parannettavaa leipomotuotteissa. Piipahdin kyseisessä kahvilassa ja ostin macaronsin sekä palan browniekakkua. Macarons oli sisältä hieman raaka ja browniekakun pohja vähän kuivahko. Muuten leivonnaisten maku oli hyvä, mutta vähän olisi vielä parannettavaa tuon paistamisen suhteen. Olen itse kokenut kondiittori, joten tiedän mistä puhun.

Plussaa kahvilan kauniista sisustuksesta sekä siisteydestä!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 12.09.2016
Betyg: 0

Juustokakku ja moussekakut. .. nam. Sijainnista miinusta, kaupassakäynnistä tulee melkein poikkeuksetta kakullakäynti ;) Aivan liian taivaallista.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 4€ Tillagt: 27.11.2015
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Suominen leipoo Hämeenlinnan parhaat kakut. Kahvila on hyvällä maulla sisustettu ja plussaa myös tunnelmaan sopivasta musiikista. Suolaisia vaihtoehtoja on niukasti, mutta jälkiruokakahvitteluun nappivalinta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 23.07.2015
Betyg: 0

Halusin käydä kokeilemassa kyseistä kahvilaa suurien kehujen perusteella lapseni kanssa. Oli kyllä aikamoinen pettymys. Lapselle ei löytynyt mitään sopivaa ja kahvi maistui laimealle.

     
     
     
Upplevelse: Frukost / Brunch Tillagt: 10.09.2013
Betyg: 0

Ihan taivaalliset kakut!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 15.12.2011
Betyg: 0

Meille hyvä yhdistelmä: Verkatehtaalta harrastusmenoista ensin kahville ja sitten kauppaan.

Sisustus on tosiaan viihtyisä. Palvelu oli edellisessä toimipaikassa vielä parempaa. Itse en oikein löytänyt houkuttelevaa suolaista palaa, pasteija sopisi valikoimaan tai esim. feta-patonki.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 18.03.2011
Betyg: 0

Kiva kahvila keskustan ulkopuolella. Kävin nauttimassa aamupalaa: kahvia, suolaista piirakkaa ja leivoksen. Leivos oli setin parasta antia, mikä ei varmaan ole ihme kun paikan nimessäkin esiintyy sokerileipuri. Parsakaali-kinkkupiirakka näytti kauniilta mutta maistui vähemmän hienostuneelta, kinkkua oli omaan makuuni jopa liikaa. Latte ei ollut kummoinen, mutta onpahan kuitenkin valikoimassa muutakin kuin suodatinkahvia.

Sisustus on skandinaavisen vaalea ja kierrätyskalusteista koottu, itse tykkäsin siitä kovasti. Palvelu pelasi hyvin, siitä ei jäänyt mitään erityistä mieleen. Kahvilan sijainti ei ole kovinkaan viihtyisä supermarketin kyljessä, kauniita näkymiä ikkunoista ei ole tarjolla. Paikka palvelee myös leipomomyymälänä, sillä leipomo sijaitsee samassa rakennuskompleksissa. Monet asiakkaat kävivätkin tekemässä kakkutilauksiaan tai ostamassa leipää kotiin. Plussaa joka tapauksessa siitä, että kaupungin itäpuolelle on saatu tarjonnaltaan monipuolinen kahvila kohtuullisen pitkillä aukioloajoilla.

     
     
     
Upplevelse: Frukost / Brunch Priset: 10€ Tillagt: 21.02.2011
Betyg: 0

Ihanat kakut !

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 17.02.2011
Betyg: -1

Läge

Aulangontie 1, 13210 Hämeenlinna - Route