Opens at 16:00

Amigo

spanskt
Betyg 4 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig

Recensioner (57)

Hyvä lounas ja pirtsakka henkilökunta. Tänne menen uudestaankin!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 06.03.2018
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Paikkana kodikas ja tunnelmallinen, mutta ruoka todella suuri pettymys. Tilasin Paimentytön kanaa ja sain annoksen, mikä maistui lähinnä einesruoalta. Kana ei ollut parilaa nähnytkään, vaan oli oudon kostea ja kumimainen. Kanan päällä oli valtava kiekko vuohenjuustoa, ilman että sille oli tehty mitään, gratinoitu kuten ruokalistalla lukee, tai paistettu pannulla. Kaiken tämän päälle oli kaadettu (myös juuston!) isot määrät keinotekoiselta ja oudolta maistuvaa kastiketta. Myös krokettiperunat maistuivat valmistavaralta, mutta olivat silti ehkä parasta tässä annoksessa. Harvoin olen saanut ravintolassa tämän tasoista ruokaa ja pahoilla mielin annan näin huonoa palautetta, mutta tätä ruokaa ei oltu tehty rakkaudella.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 27.01.2016
Betyg: 0
     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 11.01.2016 View previous reviews (2)
Betyg: 0

Jälleen Amigo ylitti itsensä - alkupalana kinkku melonilla antoi sopivat viestin tulevasta - häränsisäfile kun suorastaan suli suuhun - kypsyys juuri toivotunlainen ja kastike loivat sellaiset ilotulitukset makunystyröihin, notta vieläkin herahtaa vesi kielelle.. Viinisuositus meni täysin nappiin eikä jälkiruuaksi nautitussa Nenämisussa ollut mitään valittamista. Poistuimme paikalta tyytyväisinä ja täysinä.
Palvelu oli erinomaista - meitä ei unohdettu vaikka sali alkoi täyttyä iltaa kohden suuremmista seurueista.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 40€ Tillagt: 09.11.2015 View previous reviews (4)
Betyg: 0

Lauantai kello 17,00, pikkujoulusesonki, ei varausta, mutta pöytä löytyy siitä huolimatta.
Aivan älyttömän mukavat ja lämminhenkiset tarjoilijat.
Alkupalaksi tapaksia ja pääruokana Ryövärin varras - ei todellakaan mitään moitittavaa. Liha oli täydellisen mediumia, lisukkeet oli runsaat ja maistuvat. Alusta loppuun homma pelasin erinomaisesti niin palvelun kuin ruokien osalta. Ehdottomasti suosittelen!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 35€ Tillagt: 07.11.2015
Betyg: 0

Kävimme noin 9 vuoden jälkeen syömässä ja oli positiivinen kokemus. Vaikka oli keskellä viikkoa niin oli hyvä, että pöytävaraus oli tehty koska kiirettä tuntui olevan. Palvelu oli hyvää vaikka tarjoilija kohtaista vaihtelua oli. Alku tapakset hyvät pääruoan lihan laatu loistava. Minun medium oli paikka paikoin liian raaka mutta hyvin raakakypsytettyliha tekee sen, että annos pysyy syömäkelpoisena. Lapsille löytyi omat listat. kaikin puolin mukava kokemus.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 30€ Tillagt: 16.10.2015
Betyg: 1

Aivan ala-arvoinen palvelu. Tarjoilija pyysi soittamaan pöytävarauksesta uudelleen (siis uudelleen, oli kuulemma "lounaskiire" eikä ehtinyt kirjoittaa haluttua ajankohtaa ylös). Kun pääsimme syömään, tilasimme alkuun tapaksia koko seurueelle. Niistä saapui 45 minuutin odottelun jällkeen kolme annosta. Lähdimme pääruokia syömään muualle, meni synttärit mönkään. Mitä muuten olen paikassa safkannut, nykyään vältän viimeiseen saakka, on ruoka ylihinnoilteltua ja laadullisesti parhaimmillaan keskivertoa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 08.05.2015
Betyg: -1

Lounas chili con carne puurolautaselta ei totisesti tehnyt vaikutusta.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 24.04.2015
Betyg: 0

Ihana ystävällinen ja kodikas tunnelma ! !Johon vaikutti miten suuremmissa määrin Jarin ammattimainen ja empaattinen asiakaspalvelu,koko illallisen ajan oli todella passattu fiilis .Parisen vuotta aiemmin oli jäänyt hyvin mieleen tämä sekä ihana ruoka .ilahduimme saadessamme jälleen ihanan positiivisen Jarin tarjoilijaksemme ja ruokakin oli jälleen aivan loistava makuelämys!!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 42€ Tillagt: 25.01.2015
Betyg: -1

Went in for a few tapas which were literally swimming in oil. Would not recommend it!

The service was great though. Positive guys!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 25.11.2014
Betyg: 0


Läge

Tehtaankatu 12, 00140 Helsingfors - Route
050 302 8187
http://www.amigo.fi/?lang=fi

Options