Herkku68

4 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (4)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Trattoria Sogno

Loistavaa vasikan tuoremakkara-pistaasirisottoa, kiitos! Talon leipä myös superhyvää ja palvelu ystävällistä ja aitoa. Tänne toistekin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 27.08.2016
Betyg: 2

Lounaaksi 16 sushipalan annos, hinta/laatusuhde oikein hyvä, keitto tosin ei ollut kummoista. Paikkana myös aika kolkko omaan makuuni. Palvelutilanteet myös aika kiusallisen tuntuisia, kun sekä asiakkaalla että henkilökunnalla huono kielitaito, tässä tapauksessa englanti. Aion kyllä käydä toistekin, jos liikun nurkilla ja sushia alkaa tehdä mieli.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 11€ Tillagt: 28.05.2016
Betyg: 0

Restaurant: Töölönranta restaurang

Joitain kertoja täällä syöneenä, ruoka ollut aina hienostuneen maukasta. Yleensä olen syönyt kalaa, kuten viime kerrallakin, mikä oli syksyllä 2015. Annoskoot ovat aika pieniä, mutta jättävät tilaa jälkiruoallekin ilman ähkyä. Kesäisin aurinkoisena päivänä ihana paikka syödä ulkona terassilla, samoin hyvä valinta ooppera-illan yhteyteen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 30€ Tillagt: 28.01.2016
Betyg: 0

Restaurant: Amigo spanskt

Paikkana kodikas ja tunnelmallinen, mutta ruoka todella suuri pettymys. Tilasin Paimentytön kanaa ja sain annoksen, mikä maistui lähinnä einesruoalta. Kana ei ollut parilaa nähnytkään, vaan oli oudon kostea ja kumimainen. Kanan päällä oli valtava kiekko vuohenjuustoa, ilman että sille oli tehty mitään, gratinoitu kuten ruokalistalla lukee, tai paistettu pannulla. Kaiken tämän päälle oli kaadettu (myös juuston!) isot määrät keinotekoiselta ja oudolta maistuvaa kastiketta. Myös krokettiperunat maistuivat valmistavaralta, mutta olivat silti ehkä parasta tässä annoksessa. Harvoin olen saanut ravintolassa tämän tasoista ruokaa ja pahoilla mielin annan näin huonoa palautetta, mutta tätä ruokaa ei oltu tehty rakkaudella.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 27.01.2016
Betyg: 0


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites