Köket är öppet

Cafe Bar Romano

Betyg 2.9 / 5

Recensioner (35)

Uusi lounasbuffetti testattu. Hinta 9,50 € ja vaihtoehtoja löytyi, joista tärkeinpänä tietysti kebab. Se ei ollut mitään ihmeellistä, mutta onneksi oli muitakin vaihtoehtoja. Varoituksena ähkyvaara.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 16.01.2017
Betyg: 0

Peruspizzeria, ihan ok jos on nälkä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 16.01.2016
Betyg: 0

Ohikulkiessa lounaalla. Valitsin Iskander- kebabin, mukaan kuului salaattipöytä. Vihreä salaatti oli jo parhaat päivät nähnyt, tummuneita reunuksia siinä, muut vaihtoehdot ok.
Kebab oli sitä mitä kebab yleensä Suomessa on, joskus Turkissa hyvän iskanderin syöneenä ei tätä voi siihen verrata, mutta huonompiakin Helsingistä löytyy, joten kyllä tällä näkä lähti ihan hyvällä mielellä.

Paikka on kivanoloinen, hieman kulahtanut paikoin. Jonkinlaisella remontinpoikasella paikasta tulisi hyvinkin viihtyisä, ei ole ahtauden tuntua myöskään.

HInta 8,50 kebabista, salaatista ja kahvista ei ole huono.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 10.11.2015
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Peruspitsaa, nopeaa toimintaa, ei hyvä, ei paha. .

Plussaa hesarista, miinusta jääkapin makuisesta kannuvedestä ja IKEAn syöttötuoleista.

On niitä Kalliossa pahempiakin paikkoja..

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 30.06.2015
Betyg: 0

Nyt en ymmärrä mitä tapahtui. Tilasin pizzan katkaravuilla, valkosipulilla ja tuplajuustolla. Pyysin paistamaan vähän pidempään jotta pohja olisi vähän tummunut ja juusto kunnolla ruskistunut. No kotona laatikkoa avatessani löysin reunoilta neljä senttiä paksun, keskeltä kolme senttiä paksun pizzan jonka juusto oli valkoista ja jopa vaakatasossa liikkui ympäriinsä. Siis mitä tapahtui? Tehäänkö normipizzat samasta pohjasta kuin jättipizzat? Sen verran paljon oli pohjaa tässä pizzassa. Laitoin tosiaan uunin päälle yhden slicen maistettuani, pakko paistaa lisää sillä eihän tollasta raakaa sentin juustokerrosta pysty syömään. Ja miten tämä pizza maksoi kympin, jos listalla(jota en muuten löytänyt mistään muualta kuin ravintolasta) 4 täytteen pizzan hinnaksi kerrotaan 9,50€? Toistan itseäni mutta en todella tiedä että mitä h*lvettiä tapahtui.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 18.05.2015
Betyg: 0

Yllätti todella maukkaalla aterialla, ystävällinen henkilökunta. Tiemme vei toisena päivänä uudelleen sinne. Olimme HCR-maratonilla ja todellakin käymme vuoden päästä uudelleen + suosittelemme kaikille.. :D

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 18.05.2015
Betyg: 0

Perinteisen "litran pizza" -konseptin hinta oli noussut peräti 14 euroon. Pizza sinänsä oli litran pizzaksi oikein erinomaista, mutta tällä hinnalla ja tieten, että näiltä kulmilta saa myös kolmen euron oluita, olisin ehkä näin jälkikäteen ajateltuna nauttinut pizzan/kebabin jossain muualla ja oluet toisaalla.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 18.03.2015
Betyg: 0

pizzat oli kuivia, eikä täyttänyt millään odotuksia. otin vielä kaksi lisätäytettä jotta pizzassa oli reilusti täytetty mutta tuntui että sitä on vaan vähennetty. ei kyllä toista kertaa tule käytyä tuolla

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 24.02.2015 View previous reviews (3)
Betyg: 3

Pizza ihan ok ja paljon täytettä, mutta potkua piti itse lisätä . .. enemmän makua

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 07.08.2014
Betyg: 0

Lämpimänä kesäpäivänä oli hienoa syödä ulkona. Sekä kepab- että feta-salattiannokset olivat runsaat. Molemmat ruuat olivat maukkaita. Lounasaikaan täällä saa samalla hinnalla annoksen salattipöydästä ja virvoitusjuoman. Varmaan Kallion paras ja hinta/laatu suhteeltaan edullisin pikaruokapaikka

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 07.08.2014
Betyg: 0

Gemenskap

Fans

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade


Läge

Läntinen Brahenkatu 4, 00510 Helsingfors - Route
(09) 825 1451
http://www.ravintola-romano.fi/