Stängd

Picnic Ogeli Kylänvanhimmantie 29

Betyg 2.8 / 5

Recensioner (4)

Eväsretkelle Ogeliin. Ensiksikin, on hienoa, että kylässä on edes yksi oikea kahvila. Asiakkaita riitti, päiväsaikaan enimmäkseen eläkeläisiä kahvittelemassa. Kaikkia ketjun kahviloita tuntuu vaivaavan kova kiire ja pula palvelevista käsistä (alkaa melkein itseäkin stressata), mutta paahtopaistipatonkini oli ehtaa laatu-Picniciä (eli patonkini ei ollut sellainen säälittävän ohut tai lähes ontto, joita keskustan Picniceissä on kohdalle osunut).

Muusta tarjonnasta sanottakoon, että salaattikulhot ja lisukkeet olivat houkuttelevia mutta hivenen ylihinnoiteltuja, kuin myös leivonnaiset (ottaen huomioon, että samaan hintaan on olemassa myös tuoreempia ja omaperäisempiä). Patongit taitavat siis olla hinta-laatusuhteeltaan paikan parhaimpia.

Tilana Ogelin Picnic ei houkuttele jäämään. Eiväthän Picnicit missään ole mitään romanttisia piilopaikkoja, mutta tämä 80-lukulaisen liikekeskuksen pääkäytävän varrelle sijoitettu eväspaikka on poikkeuksellisen kolho, vaikka tunnelmaa onkin yritetty pehmentää sermeillä, kasveilla ja aurinkovarjoilla. Yksikin meluisampi asiakas, niin kellään ei ole kivaa...

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 6€ Tillagt: 22.09.2016
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 22.04.2015
Betyg: 0

Ystävällinen palvelu ja maukas paahtopaistipatonki

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 30.09.2012
Betyg: 0

Pasta-annos (kana-pekoni) oli tyypiltään vain ravintolassa lämmitettyä. Kana ja pekoni lisättiin kastikkeesseen juuri ennen lämmitystä.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 09.10.2011
Betyg: 0

Läge

Kylänvanhimmantie 29, 00640 Helsingfors - Route
0207 590 300
http://www.picnic.fi/kahvilat/?pid=1&lid=13