Köket är öppet

Chilli Asematunneli

Betyg 3.9 / 5

Kunderfarenhet

Vegetarisk

Recensioner (19)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Last saturday I ordered from this restaurant a kebab with french fries and I was really pleased with the food as I did not expected anything special, I just needed to eat something. Big portions, kebab meat and sauces were very good. I liked the salad too with some vinegar sauce on it was really delicious, I'm going to eat there again!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 29.06.2015
Betyg: 0

Parasta kebabia todellakin koko eteläisessä suomessa. En tiedä mikä olisi parempaa kuin hakea iltapala !

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 8€ Tillagt: 24.06.2015
Betyg: 0

Pari viikkoa sitten kävin ruokatunnilla ja söin kebabin salaatilla. Pitkästä aikaa erinomainen kebabliha joka oli todella maukasta ja kebab lähes suli suussa. Todella hyvät kastikkeet (otin miedon kastikkeen) ja erinomainen valkosipulikastike. Voin lämpimästi suositella.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 8€ Tillagt: 26.05.2015
Betyg: 0

kebabliha kuivaa, sitä oli vähän. Leivänpalat myös kuivia. Voimakkaampi kastike lähinnä vain pistävää. Nyt voi kerrankin sanoa, että onneksi annos oli pieni.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 07.05.2015
Betyg: 0

Ruoka oli ok, mutta syödessä katselin, kuinka henkilökunnan mies napsi paljain käsin kanakebap vartaasta pajoja suoraan suuhunsa, ja taas uudelleen ja uudelleen...jo suussa käynein sormin. Viimeinen käyntini tässä paikassa. 3/2015

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 19.03.2015
Betyg: 0

Pita falafel
Illalla tyhjässä ravintolassa nopeaa palvelua ja tieto siitä, mitä vegaaninen safka on. Suuri plussa. Ruoka itsessään ei ollut mitenkään erityisen ihmeellistä, mutta perus hyvä ja täyttävä. Ei valittamista. Tietysti olisi aina ihan kiva, että olisi jotain muitakin kastikevaihtoehtoja, kuin epävaegaaninen valkosipulikastike ja tomaattikastike.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 16.11.2014
Betyg: 0

Pitakana on kenties paras pikaruoka koko kaupungissa. Currykastike on niin hyvää, että sitä voisi olla hieman enemmän välissä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 04.05.2014
Betyg: 0

Yksi keskustan parhaista kebab mestoista!
Itse tosin aina päädyn täällä ottamaan Pita Kana aterian, aivan fantastinen! Asiakaspalvelu ollut tähän asti hyvää. Hintalaatu suhde kohdillaan, Pita kanassa pääsee juoman kera vieläpä halvemmalla kuin Kebab aterian kanssa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 26.12.2013
Betyg: 0

Mesta on hyvä, jopa huippu. Olen alkanut viimeisen puolen vuoden aikana tehdä tuttavuutta paikan kanssa ja meistä on tullut siitä myöten lähes jokaviikkoiset tuttavat. Liha, kastike, lisukkeet...kaikkea tarjolla, juuri sen verran kuin ruhoni tarvitsee. En voi koskaan haukkua paikkaa, jossa saan itse säännöstellä kastikkeen ja lihan balanssin. Ai, se se on poikaa. Mahtava mesta - suosittelen!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 12.08.2013
Betyg: 0

Mielestäni kaupungin paras kebab mesta ! Palvelu todella ystävällistä ja ruoat erittäin hyviä. Lisäpisteitä sisustuksesta !!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 12.08.2013
Betyg: 0

Gemenskap

Fans

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit


Läge

Asematunneli, 00100 Helsingfors - Route
278 2094
http://www.chilli.fi/toimipisteet/asematunneli.html