Stängd

Corretto Deli & Cafe

Betyg 4.1 / 5

Recensioner (9)

Antipastopöytä ei oikein houkutellut lounaan korvikkeena, joten otin pizzaa. Sinänsä laadukas ja riittäväkin, mutta aika karkkimainen juustovalinta. Ainakin erilaista kuin muualla. Interiööri on miellyttävä, mutta ilmeeltään ja valikoimaltaan paikka on enemmän deli&cafe (mikä lukee ikkunassakin) kuin lounasruokala.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 12€ Tillagt: 06.06.2016
Betyg: 0

Pastat erinomaisia, mutta vaikka olimme ainoat asiakkaat, palvelu oli lähes olematonta. Tähän hintaluokkaan voisi kuulua myös kankaiset lautasliinat :)

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 19€ Tillagt: 14.02.2016
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Lauantaibrunssissa olivat maut ja kokonaisuus kohdallaan. Sinänsä ihan tavallisia antipastoja ja lasagnea, mutta kaikki ok. Ja kuppi kahvia+hyvä tiramisu kaiken päälle. Muuten ainoita paikkoja jotka olivat auki kesälauantaina Töölössä!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 19€ Tillagt: 11.07.2015
Betyg: 0

Mahtavat pizzat ja vitriinissä täydellisiä chiapattoja! Kiva tyyppi tiskillä, nähtävästi omistaja. Kaikki tänne!!! Bonuksen näytti olevan mukaan ostettavaa lasagnea, lihapulla pastaa yms...

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 08.05.2015
Betyg: 0

Loistavat Pizzat raikkaat, taidolla paistetut ja kaiken kukkuraksi hauskasti esillä puulevyllä. Antipasti buffa näytti herkulliselta se täytyy palata syömään. Ystävällisen rento sekä reipas palvelu.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 29.04.2015
Betyg: 0

Capuccinon ym. kahvien hinta-laatusuhde ok, mutta palvelu alitti täysin odotukset. Kahvilan omistajalla on paljon opeteltavaa asiakaspalvelussa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 29.04.2015
Betyg: 0

Tämän vuoden paras ruokakokemus tämä pikkunälkään täällä lämmitetty vegepitsanpala ja kuppi teetä. Olin tutuiltani kuullut pariinkin otteeseen kehuja tästä paikasta ja siksi uskaltauduin sisään. Tunnelma oli hyvä ja rauhallinen, hiukan jatsia soi taustalla. Naapuri-pöydän musiikki-ihmiset puhuivat hiljaisella äänellä.
Jäin vain muistelemaan sitä pitsanpalaa, vaikkei se vitriinissä ensin näyttänyt mitenkään ihmeelliseltä. Hillitty peston maku ja rucolapeitto, hassu keikkuva lautanen ja kaunis sinivalkoinen lautasliina, siinä onnen palapelin palaset sillä hetkellä.

     
     
     
Upplevelse: Frukost / Brunch Priset: 9€ Tillagt: 22.03.2015
Betyg: 0

Herkullinen ja hurmaava

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 16.01.2015
Betyg: 0

Aterian koostumus huippuluokkaa, aluksi foccaciaa, tomaattia ja mozzarellaa, kruununjalokivenä tattirisottoa tryffelikastikkeessa ja luomukanaa, päätteeksi ihana tiramisu - ihanat viinit ja erinomainen palvelu.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 25.09.2014
Betyg: 0

Gemenskap

Fans

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade


Läge

Töölönkatu 1, 00100 Helsingfors - Route
0400298586
http://www.facebook.com/corretto.deli.cafe