Opens at 10:00

East Food Corner

Betyg 2.9 / 5

Kunderfarenhet

Vegetarisk

Recensioner (18)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Olen tilannut täältä viimeisen 4kk aikana neljästi. Tilauksista kaksi on saapunut, mutta valitettavasti kaksi muuta tilausta on kadonnut kuin tuhka tuuleen. En voi suositella tätä paikkaa ainakaan jos aiot tilata, et voi ikinä tietää tuleeko
pizza vai ei? Paikanpäälle kannattaa mennä jos täällä nyt on pakko asioida.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 24.02.2015
Betyg: 0

Pannupizza oli mehevä, kuuma ja maistui mainiolta. Tein tilauksen netissä ja 50 minuuttia myöhemmin oli pizza ovella.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 19.10.2014
Betyg: 0

Kerro kokemuksestasi. Anna rakentavaa palautetta.Todellakin joutui soittamaaan perän, missä tilaus viipyy. Vaikuttu kebab olevan vanhaa ja ranskalaiset lasten annos. En käytä kyseistä pitseriaa toiste. Surkeaa!!!!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 16.01.2014
Betyg: 0

Intialainen ruoka on erittäin hyvä ja pizzat maukkaita.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 01.08.2013
Betyg: 0

Iskender kebab sunnuntaioloja helpottamaan. Ihan ok annos - punainen soosi hyvää, jogurttia säälittävän pieni määrä, leivänpalat maistui pizzanpohjalle, kebab normaalin makuista. Palvelussa ei valitettavaa - haettiin mukaan ja ruoan valmistumisessa kesti viitisen minuuttia.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 08.04.2013
Betyg: 0

hyvänmakuista, perusruoka parempi vaihtoehto, hyvät intialaiset ruuat, ja ihan norm pizzat, pastat ehkä ei niin hyviä, sekä kebab on aika kehnoa, muuten kannattaa hedottomasti maistaa heidän intialaisia ruokia

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 8€ Tillagt: 18.03.2013
Betyg: 0

ÄLÄ TILAA! !!!!!
Oltiin aamun ensimmäiset asiakkaat. Tunnin jälkeen tilaus oli unohtunut johonkin sekä keskustelu oli töykeää. Toisen tunnin jälkeen tuli naaman eteen kaksi onnetonta lättyä, pohja raakaa, tomaattikastike kadonnut, juusto oli yksinkertaisesti omituista, jalapenoja oli suuret kolme kappaletta, kana oli erikoisen väristä?? Niin joo ja pizzat tuli lähes kylminä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 10.03.2013
Betyg: 0

Intialaisen ruoan currykastike maistui ihan joltain tutulta Pirkka-currytahnalta, jota oli jatkettu vedellä. Hirveää. Katkaravut olivat mauttomia, kuin suoraan pakkasesta ja mikrolla lämmitetty. Rullakebab oli pahanmakuista mössöä. Ulkonäkö oli niin huono, että se oli varmaan haettu jonkun syömättä jättäneen lautaselta. Tämän ruokailun jälkeen oloni oli niin likainen, että oli pakko syödä porkkana.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 22.01.2013
Betyg: 0

Intialainen ruoka ja tilaus kesti tulla 1,5 tuntia. Ja kun soitimme niin tilauksemme oli matkalla - no peruimme tilauksen. Emme tilaa enää - koska joka kerta sama homma. Toimitusaika minimissään lähes 2 tuntia...eli äänestän jaloillani ja jätän väliin ja suosittelen samaa muille. Kannattaa kiertää kaukaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 13.12.2012
Betyg: -1

Suoraan sanottuna ihan paskaa palvelua. Pizzan luvattiin tulevan 30-60 minuutin sisällä, ja puolentoista tunnin jälkeen soittaessani mies ilmoitti olevansa matkalla. Hieman yli parin h jälkeen soitin ja peruutin koko tilauksen (joka oli vain yksi näköjään tosi vaivainen kebab ranskalaisilla). Oli kyllä törkeää ja työntekijät eivät edes pahoitelleet!!! Suosittelen paikan välttämistä kaikille.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 7€ Tillagt: 16.05.2012
Betyg: -1

Gemenskap

Fans

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade


Läge

Vuotie 3, 00980 Helsingfors - Route
097274868
http://www.eastfoodcorner.fi