Stängd

Fazer Ravintola Alma Media

Betyg 2 / 5

Kunderfarenhet

Vegetarisk

Recensioner (4)

Fazer Almassa tavallinen arkilounas noutopöydästä maksaa 10 euroa salaatin ja lämpimän ruoan kanssa.

Salaattivalikoima on suppea, ja pääruokia on vain muutama.

Ruoan laatu ei ole hääppöinen 10 euron hintaan nähden. Monina päivinä ruoka näyttää ikävän laitosmaiselta, ihan kuin olisi peruskoulun ruokalassa. Eikä makukaan ole hääppöinen.

11-12 eurolla saa "kokin tilauksesta" paremman annoksen, mikä on esimerkiksi tällä viikolla parsa ja hollandaisekastiketta. Sen kanssa ei tullut tosiaan yhtään mitään muuta. Päälle oli tosin kasattu iso kasa rukolasalaattia, joka ei oikein edes sovi kokonaisuuteen.

Ruoan kalleudesta huolimatta hinta ei edes sisällä kahvia, ja iso pahvimukillinen maksaa peräti 2,5 euroa.

Henkilökunta on sinänsä ystävällistä ja palvelualtists. Ongelmat ovat tässä paikassa keittiön asenteissa tai taidoissa.

Tällä alueella on monia paremman hinta-laatusuhteen lounaspaikkoja.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 21.04.2016
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Keskivertoa astetta tyylikkäämpi laitosruokala. Ystävällinen palvelu ja valoisa mukava ympäristö, ruoassakaan ei valittamista. Monipuolinen salaattipöytä. Buffasta tosin vain yksi pääruokavaihtoehto, joten kannattaa tsekata etukäteen, mitä on tarjolla.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 14.03.2014
Betyg: 0

Buffetlounas on hyvänä päivänä ihan kelpo, huonona laitosmainen ja luokaton. Viime aikoina laatu on valitettavasti painottunut kehnoon.

Keitot ovat osoittautuneet varmimmaksi valinnaksi, myös monipuoliset salaattitarpeet ja leivät ovat ajoittain oikein hyviä.

Kokonaisuutena hieman tavallista kiiltävämpi laitosbuffa.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 19.09.2013
Betyg: 0

Alma Matters.
Fazerin yhdeksän ja puolen euron Nordic Buffet on erinomainen. Laadukkaista raaka-aineista koottua, usein hyvin perinteisiä eurooppalaisia keittiölinjoja noudattaen. Leivät ovat aina erinomaisia - tietenkin. Salaattibuffet monipuolinen ja värikäs. Halvemman lounaan voi ottaa keittovetoisenakin. Myös listalta voi tilata pihvit ja sen semmoiset. Kohtuuhinnoissa nekin. Tällä kertaa sai jälkkäriäkin. Kääretortut ja kaffet.

Todella maistuva lohi. Vegepasta oli sekin aivan mielettömän hyvä. Harvinainen kokonaisuus. Salaateissa käytetään arvokkaita raaka-aineita. Kotikalja ja maito ovat myös tarjolla.

Uusi AlmaMedian toimitila on upea. Moniulotteinen, kaareva, korkea, valoisa ruokasali. Lounasruokaloita on moneen lähtöön. Tämä on parhaita. Ketju, johon minä ainakin luotan.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 22.06.2013
Betyg: 0

Läge