Opens at 11:00

Hernesaaren Ranta

europeiska
Betyg 2.9 / 5

Recensioner (11)

Ruoka on välttävää ja juomapuoli on kallista suhteessa laatuun. Edes merinäköalat ei selitä lisää hinnoissa, koska proomun takia sellaisia ei ole. Palvelu on kunnossa. Iltajuominkeihin sopiva paikka, mutta ei lounas- tai päivällispaikaksi.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 12€ Tillagt: 10.08.2016
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Ihana paikka! !!
Eilen, jo pimeänä Syysiltana, hernesaarenrannan baari/tanssipaikka oli kuin joku ihana keidas keskellä pimeää telakka-aluetta :)! Ihmiset (asiakkaat sekä henkilökunta) olivat iloisia, hyvää musiikkia ja ihana miljöö (kauniit koristevalot ja valaistus , onnistunut arkkitehtuuri, sisustus..!) Hernesaarenranta on täydellinen paikka.. ja juuri tällaista kaivattiin Helsinkiin, vaikkei näin hienosta paikasta välttämättä moni osannut edes unelmoida :D ! Kehuja sataa, mutta tarkoitan joka sanaa.. Olen todella tyytyväinen eiliseen käytiini kyseisessä paikassa ja
haluan kiittää tästä onnistuneesta kokemuksesta !!:) En tiedä mitä paikalle käy syksyn edetessä talveen, mutta ensi kesänä aion taas tulla ja etenkin ensi syksynä, sillä tunnelma on erityisen hieno näin pimenevissä illoissa.
Ps. Erityiskiitos myös tummahiuksiselle pantapäiselle tarjoilijalle hyvästä ja iloisesta palvelusta :)

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 06.09.2015
Betyg: 0

Käytiin testaamassa Venetsialaispäivän brunssi. Järkytys oli kova kun kävi ilmi ettei 25e maksavaan brunssiin sisälly kahvi/tee. Eikä kumpaakaan ollut edes myytävänä. Mikä se semmonen brunssi on jossa ei saa kahvia? Muutenkin toteutus vähän ontui. Pöydästä puuttui jatkuvasti jotain ja osa ruuista ilmestyi pöytään vasta puoli tuntia alkamisen jälkeen, jolloin oli vatsa ehtinyt jo täyttyä. Ruokien maussa ei valittamista, osa tosi maukkaita osa ok. Ainiin ja leipätarjonta oli kyllä aikamoinen pettymys, kori valkosta peruspullapaahtista ilman paahdinta, ei uponnut kenellekkään. Ei voi kyllä suositella ainakaan tuolla hinnalla. Paikka viihtyisa ja hauska idis, vaan jossei homma toimi ni ei toimi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 30.08.2015
Betyg: 0

Sedun uusi kompleksi on ristiriitainen paikka.

Kompleksin yleisilme on muovinen ja teennäinen tekopalmuineen. Kuitenki tavallaan kiva idea tehdä tämmöinen hieman eurooppalaistyyppinen baari-ravintolakeidas, toteutus vain hieman ontuu.

Mites se ruoka? Otin kolmen tacon setin Chalupasta (nauta/possu/kana). Lisukkeet ja kastikkeet sai valita muutamista vaihtoehdoista. Lopputulos on kuitenkin jokseenkin mauton ja tylsä. Edes suositeltu chilikastike ei antanut makua.

Maistoin myös Peace and Loven pizzoja. Ne tehdään grillissä ja sen myös maistaa, hyvällä tavalla. Salami- ja lohipitsoista löytyi makua ja kokoa. Mestoilta löytyy myös ainakin Hanko Sushi, Street Gastro ja Ben & Jerry's.

Juomaa sai baarin puolelta ja se oli kallista.

Tämmöisessä rantapaikassa olisi kiva jos voisi ihastella merta...

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 21.08.2015
Betyg: 1

No tuota bilepaikkana varamasti ihan kiva tai aurinkoisen paikan drinkille. Ruokapuoli on kyllä heikompaa. Mutta jengi löytänyt mestan kyllä. Silti ei ihan satasella toimi, vähän sinne päin, jotain puuttuu vielä. Merenrannassa ei ole merinäköalaa. Kummallista. Skiffersissä on luksusfiilis, täällä sellainen köyhän miehen lauta-aita Ibiza.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 18.08.2015
Betyg: 0

kiva paikka jonne tulen uudestaan

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 16.08.2015
Betyg: -1

Pizza huonosti paistettu, sushiin riisi kovaa. ... Täällä ei kannata syödä, juominen onnistuu. Hiekka varmasti lentää tuulisella säällä. Musiikki kakkaa. Ruma lauta-aita, halvalla tekeminen näkyy. Palmut korneja, olisi edes Sedu iskenyt Tekokoivut tai männyt rantansa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 09.08.2015
Betyg: -1

Aurinkoisen päivän mesta. Kävimme testaamassa kauniina lauantaina. Pöydät olivat lähes täynnä, mutta pienen hengailun jälkeen pääsimme istumaan. Hernesaaressa oli kaikenikäisiä ihmisiä, ja veneilijöitä tuli laituriin tasaisesti. Alueella on siis useita konttiravintoloita ja -baareja, joista voi valita mieleisensä. Pöydät ovat kaikkien yhteisessä käytössä. Haimme ruoat Street Gastron kontista, jossa oli tarjolla leipiä eri täytteilla. Karitsaleipä oli todella maukas. Liha oli pitkäänkypsennettyä, mureaa ja maistuvaa. Lisäksi leivässä oli kasviksia ja jogurttikastiketta. Hyvä ja sopivankokoinen huikopala! Saimme ruoat lopulta 15 minuutissa, vaikka myyjä varoitti puolesta tunnista. Juomia haimme parista eri paikasta. Talon viini oli edullista ja hyvää (28€ pullo), mojitot kalliita (12,5€/kpl) ja kelvottomasti tehtyjä. Idea kasata eri ruokapaikkoja ja baareja samalle alueelle on hyvä, ja muistuttaa Teurastamoa. Plussaa hienoista merinäköaloista! Arvostelu on tehty ruoan ja miljöön perusteella.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 11€ Tillagt: 08.08.2015
Betyg: 1

Hernesaaren ranta – tuo kaikkien janoisten sankareiden luvattu kohtaamispaikka Sedun armosta. Boogie itse asiassa oli kohdillaan kuin SK-ravintoloiden parhaimpina aikoina (vai olinko vain nuori silloin?). Terassia, lepotuoleja, hiekkaa, palmuja, juomia, konttiruokaa on tarjolla isommallekin väelle, mutta aurinkoisena torstai-iltana omaa paikkaa sai muutaman hetken etsiä. Jengi on siis löytänyt entiselle jättömaalle.

Puolen tunnin jonottamisen jälkeen saimme Chalupan tiskiltä eteemme liha- ja possuquesadillat. Tällä odottamisella on paree olla hyvää ja olivathan ne: laadukasta lihaa, sulanutta juustoa, mustapapuja, salaatti vierellä, soosit päällä. Annoksen koko yllätti positiivisesti, vaikka olin aluksi skeptinen. Parin euron nachopussi vielä mukaan, niin nälkä lähti varmasti.

Toivon Hernarista pysyvää kesänviettopaikkaa. Köyhän miehen Rivieralle on aina Stadissa tilausta!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 07.08.2015
Betyg: 2

Pizza ihan ok, mutta herrajumala sentään mikä mestä. kalja kallista, paska musaa, jengi ihan hirveen junttia. Yöh.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 17€ Tillagt: 03.08.2015
Betyg: -2

Gemenskap

De som är intresserade


Läge

Hernesaarenranta 6, 00150 Helsingfors - Route
+358 40 739 7201
http://www.hernesaarenranta.fi