Okänd

Itis-Kebab Pizzeria

Betyg 1.5 / 5

Recensioner (9)

Ruoka oli osittain kylmää.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 07.12.2016
Betyg: 1
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Ala-arvoinen ja tyly asiakaspalvelu. Toistamiseen unohtanut tilauksen. Tunnin odotuksen jälkeen, nenän eteen tuodaan palanut pizza, josta puuttuu ylimääräistä maksaneet extra täytteet

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 17.08.2014
Betyg: 0

Ruoka on ihan ok, tosin tasoonsa nähden ehkä hieman turhan kallista. Aiemmin tämä oli yksi parhaista pizzerioista, mutta taso on laskenut reippaasti vuosien takaisesta. Kyllä siellä silti voi käydä, eikä se ole ansainnut ihan kaikkia haukkuja, jota täällä on.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 15.06.2014
Betyg: 0

En tajua huonoja pisteitä, tämä on suosittu ja ihan ok-ravintola Itäkeskuksen turunlinnankadulla. Hinnat halpoja ja annosten koko kohdallaan, kebab maistuu hyvältä ja pitsat myös. Olen kuitenkin päätynyt tänne vain lounasaikaan. Lounastarjoukset varsin edullisia.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 6€ Tillagt: 09.04.2014
Betyg: 0

4km -20 asteen pakkasessa kävelyn jälkeen meitä odotti töykeä myyjä joka ilmoitti että paikka on jo suljettu (20 min etuajassa ilmoitetusta). Ei voi kyllä suositella niin mitenkään. Jos paikan ovessa lukee että 05 asti auki, niin miksei sitten paikkaa pidetä siihen asti auki? Tämä varoituksena kaikille yöruokaa etsijöilille.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 20.01.2014
Betyg: 0

Vuosia sitten erittäin hyvä paikka, nykyään huonoin kebab pizzeria mitä maa päällään kantaa. Itäkeskuksen ainut ruokapaikka yöaikaan (varmaan ainut syy miksi vielä pystyssä). Iskender kebab tilaukseen, pitkän odottelun jälkeen kysytään käykö ranskalaiset. Kebab kastike oli KETSUPPIA. Seuraavalla kerralla suosiolla kuolen nälkään kuin menen tänne.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 19.08.2013
Betyg: 1

Sotkuinen sekä epäviihtyisä paikka ja tympeä palvelu. Otin mukaan falafelin ranskalaisilla, sitä sai odottaa hieman pitkään vaikkei muitakaan asiakkaita näkynyt. Annos oli maultaan keskivertoa huonompi, falafel liian löysää ja vetistä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 11.03.2012
Betyg: 0

Likainen paikka, jossa ihan surkea asiakaspalvelua ja ruoka. helsingin paskin paikka

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 03.02.2012
Betyg: 0

Autio luukku.
Siivoton Turunlinnantie. Öiseen aikaan jonoa. Take away -luukku kertoo mistä on kysymys. Siniset teipit. Parkkihallin sisäänkäynti. Usein aavistuksen siivotonta. Palvelua saa joskus odottaa. Kahteen kertaan olen astunut tilaan sisään, ja asiakaspalvelijan puuttumisen vuoksi samoin tein myös poistunut. Päivän lounastarjous on ollut voimassa kauan. Femmalla parin täytteen lettu tai kutosella mikä tahansa kepukka. Vissiin jopa juoman kera. Illalla hintalista on vähän korkeampi. Tavarat maksavat järjestään 7-9 rahaa.

Kebu on noukittu joskus ja siitä on pidetty keskiverron verran. Annoskoko tosin ei ole ollut hinnan mukainen. Nyt oli aika räiskäleelle. Se oli hyvin normaalia turkkilaista tasoa. Suolassa ei säästelty, täytteissä ehkä aavistuksen. Kahdeksan euron pizza Itiksen nihkeissä maisemissa ei yltänyt aivan hinta-kokemus-laatukärkisijoille. Lähintä kilpailijaansa parempaan pystyy mikä vaan, joten yritykset eivät edes joudu oikeanlaiseen taistelutilanteeseen laadun ja asiakkaiden metsästämisen suhteen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 23.09.2011
Betyg: 0

Läge

Turunlinnantie 12, 00900 Helsingfors - Route
(09) 343 2625