Okänd

Jogo Frozen Yogurt Bar

Betyg 2.9 / 5

Kunderfarenhet

Vegetarisk

Recensioner (10)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Stadin paras froyo-mesta, hands down. Hinnat nyt tietysti on mitä on.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 02.06.2014
Betyg: 0

Jogurttijäätelö on parasta kesäherkkua mitä voi kuvitella, mutta hinta hirvittää. Kannattaa päättää heti aluksi mitä ottaa, ettei tule hurmoksessa valittua "vähän kaikkea", jonka jäkeen kupin hinta hipoo pilviä. Paikka ei myöskään ole viihtyisä, joten homma kannattaa hoitaa take away -tyylillä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 5€ Tillagt: 10.02.2014
Betyg: 0

Vaikka hinta alkuun tuntuukin kovalta, niin sen maksaa mielellään kun saa itse rakentaa annoksensa. Tuoreet marjat ja hedelmät parhautta!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 09.03.2013
Betyg: 0

.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 07.12.2012
Betyg: -3

Jogossa on tullut muutamaan otteeseen käytyä, kun on tehnyt mieli tätä ”uutuutta”. Tuntuu, että jokainen itseään kunnioittava jäätelöyrittäjä tarjoaa nyt jogurttijäätelöherkkua.

Kuten on käynyt ilmeiseksi, ei paikan miljöö ole erityisen romanttinen: ollaan portaiden alla, Pizza Hutin naapurissa. Toisaalta sijainti on melko keskeinen, asiakkaita riittää ja mikäli haluaa katsella maisemia, voi käyskennellä kohti Espaa ja Strindbergiä. Hintataso on nähdäkseni suht samaa tasoa.

Niin se hinta. Sehän on suorastaan armoton. Otin "keskikokoisen" annoksen jäädytettyä jogurttia, siihen päälle hieman suklaahippusia ja vielä erilaisia marjoja ja raikkaita hedelmiä. Hinnaksi tuli 6,20 euroa. Okei, olin ahne. Annos oli kuitenkin todella raikas ja kokonaisuus hyvänmakuinen. Pidän luonnollisesti myös siitä, että annoksen saa itse rakentaa.

Henkilökunta on saanut arvosteluja osakseen – ehkä syystä. Ensimmäisenä kertana ei apua tullut, vaikka tuli palloiltua tyhmänä strösseleiden ja jäätelökoneen välissä. Tällä kertaa myyjä palveli ystävällisesti takana tulleita uusia kävijöitä. Ehkä he ovat palautteensa lukeneet ja linjaa on muutettu asiakasystävällisemmäksi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 6€ Tillagt: 07.08.2012
Betyg: 1

Halusin mennä kippoon, mutta aikatauluuni nähden en olisi ehtinyt mennä punavuoreen joten mieleeni tuli, että tennispalatsissakin on ''frozen yogurth bar'' suuntasin itseni sitten sinne! Paikka ei ollu imartelevan näköinen tietenkin, kun on siinä pizza hutin vieressä. Seuraavaksi yritin hahmottaa mitä pitäisi tehdä alkoi ärsyttää kun kaksi myyjätärtä vaan puhuu eikä edes huomioi asiakkaita, loppujen lopuksi se ei häirinnytkään, koska myyjät olivat todella lempeitä ja kohteliaita. Jugurtti itsessään oli jotenkin keinotekoisen makuista minulle. Vaikeata selittää, mutta maku ei vaan sopinut minulle. Ei kyllä tuntunu hyvältä kun jouduin maksamaan annoksesta vähän alle kuusi euroa vaikka olin täyttänyt kipon vähän yli puoleen väliin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 6€ Tillagt: 07.08.2012
Betyg: 0

Mieli teki jugurttijätskiä ja bongasin Jogon mainoksen Tennarin ohi kulkiessani. Ugh, mitä himonsa eteen tekee. Likaisen ja nuhjuisen oloinen luola Pizza Hutin kupeessa, kaksi nuorta myyyjätärtä keskustelee keskenään eivätkä viis veisaa asiakkaasta. Missään ei ohjetta miten systeemi toimii. No, härskisti keskeytettyäni heidän keskustelun ja kysyessäni miten homma toimii, toinen tuli opastamaan minua jugurttimasiinoille. Annoksen hintahan määräytyy sen mukaan, miten paljon kippoonsa jugurttia ottaa. Pyysin about arvioimaan mitä pieni kipollinen maksaa, mutta en saanut mitään järkevää vastausta. Jugurttimasiinat olivat sen näköisiä, että ainakaan pariin päivän ei suuttimia ollut pyyhitty, yuck. No, valkoista herkkua kippoon ja kassalle. En halunnut mitään lisäsörsseleitä ja pikkukipon, n.1dl jugurttia hinnaksi tuli 3,5e. Auts.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 4€ Tillagt: 18.07.2012
Betyg: 1

Nihkeä palvelu ja meluisa/epämiellyttävä sijainti. Jätski ihan ok makuista, tosin aika kallista. Ideana hyvä, toteutus ei niinkään.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 5€ Tillagt: 17.07.2012
Betyg: 0

Coolest place ever!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 4€ Tillagt: 18.06.2012
Betyg: -1

Frozen yoghurt -konsepti nyt myös Suomessa. Harmi vaan, että on ensinnäkin sijoittunut niin ikävään likaisenoloiseen paikkaan rappusten alle jäävään jämäkohtaan. Muoviset leikkikalusteet, innoton palvelu ja normijäätelöbaariin verrattuna hulppea hinnoittelu takaavat sen, ettei allekirjoittanut ainakaan poikkea uudelleen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 17.06.2012
Betyg: 0

Gemenskap

De som är intresserade


Läge

Fredrikinkatu 65, 00100 Helsingfors - Route
010 3280 102
http://www.jogo.fi/