Opens at 12:00

Kin Sushi

Betyg 3.6 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk

Recensioner (56)

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 23.07.2016
Betyg: 0

Olen käynyt monta kertaa Kin Sushissa, lounasaikaan on selkeästi huonompaa sushia, mutta iltaisin useimmiten tosi hyviä. Sushipallot ovat sopivan kokoisia, vaihtoehtoja on paljon ja palvelu pelaa. Aikaisemmin oli buffet listalta perjantaisin, mikä oli tosi kiva idea, mutta enää ei valitettavasti ole. Olisi kiva, jos sen saisi takaisin :)

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 22€ Tillagt: 25.05.2016
Betyg: 0

Sushi on ihan ok. Ennen oli parempaa. Nigireissä riisin määrä suhteessa "täytteisiin" on liian suuri. Hintelä miestyöntekijä, joka vain pyörii ja kyttää asiakkaita on ahdistava.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 15€ Tillagt: 22.05.2016
Betyg: 0

Olen syönyt täällä vain kylmiä ruokia (=sushia). Tarjolla on hyvä valikoima ja sushipalojen riisi on nappiin valmistettua. Toki tähän all-you-can-eat hintaan lohen lisäksi loput kalat ovat säilykkeitä. Paikan suosio varmistaa noutopöydän tarjonnan kierron eli tuoreuden.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 15€ Tillagt: 04.04.2016
Betyg: 0

Heti kun astut sisään, tiedät. Saavasi verrattaen aidon kokemuksen, huumaavaa tarjontaa ja hetken suojassa suomen harmaudelta. Buffetista poimimme tietenkin vain helmet eli jätimme uppopaistetut taikinat ja friteeratut nuudelit toisille. Majoneesitkin ja oudot jälkiruuat jäi mutta saimme tarpeeksi nigireistä, temakeista ja california rolleista. Oli myös viihdettä seurata säntäileviä tarjoilijoita ja erityiesti kokkia, joka oli ajoittain jopa kassalla.
Erityismaininta tarjoilusta, ei tarvnnut ljoa omia lempparetaan odotella ja inkiväärin sekä wasabin kanssa ei oltu varovaisia. Aidon tuntuist, tuli hyvä mieli ja hyvällä hinnalla.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 13€ Tillagt: 08.02.2016
Betyg: 0

Erittäin hyvä ja monipuolinen sushi-lajitelma. Ystävällinen palvelu. Siisti paikka. Tulen toistekin. Suosittelen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 19€ Tillagt: 29.01.2016
Betyg: 0

Loistava lounasbuffet, johon palaan kerta toisensa jälkeen. Erinomainen valikoima susheja, jos vaan on aikaa syödä hieman pidempään (vaihtuvat pöydässä). Sushit tuoreita ja sopivankokoisia. Limu kuuluu hintaan, joka iso plussa. Lounaskahvi on presidenttiä, josta toinen iso plussa. En oikeastaan keksi huonoa sanottavaa. Jatkakaa samaan malliin!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 13€ Tillagt: 11.01.2016
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

The food was grrrrrrreat! Specially the grilled shake nigiris. There is also sashimi in the buffet. Best sushi buffet in town.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 19€ Tillagt: 15.09.2015
Betyg: 0

Lounasbuffet keskitasoa huonompi, iltabuffet taas ylitti odotukset. Iltabuffet olikin hyvin lähellä 20 euroa, joten siihen rahaan sietääkin olla jo hyvää ruokaa.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 15€ Tillagt: 18.08.2015
Betyg: 0

Lounasajan buffet ei lunastanut odotuksiani. Melko huonolaatuista, keskinkertaista sushia joka jätti lähinnä harmituksen siitä, etten mennytkään alun perin suunnittelemaani ruokapaikkaan. Nigirit eivät pysyneet kasassa, maut olivat hieman tunkkaisia ja kaikki raaka-aineet eivät maistuneet aivan tuoreilta. Ihmettelen todella, kuinka ravintola on saanut näin hyviä arvosteluita eat.fissä!

Ravintola on siisti ja palvelu hyvää.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 12€ Tillagt: 05.08.2015
Betyg: 0


Läge

Lönnrotinkatu 2, 00100 Helsingfors - Route
045 166 7888
http://www.kinsushi.fi