Lunch på gång

Kolmon3n

Betyg 4.4 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk

Recensioner (51)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Olen käynyt muutaman kerran lounaalla ja valinnut aina kasvisvaihtoehdon. Kasvislasagne oli herkullista ja annos suurikokoinen. Salaattipöytä on minusta hyvä ja maistuva, mutta kieltämättä ei kovinkaan keskeliäs (salattia, kurkkua, tomaattia, kastikkeita ja rapeita päällisiä). Ravintola itsessään on todella kivasti sisustettu, asiakaspalvelu hyvää, lounaalla on usein ruuhkaa. Tuntuu, että ruuassa on ajatusta ja yritystä sekä raaka-aineet ovat raikkaita ja tuoreita. Tätä voi suositella!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 12€ Tillagt: 20.04.2018
Betyg: 0

Kävimme jälleen kerran viikko sitten lounaalla Kolmos3ssa. Valitsimme lehtipihvit. Pihvi oli ihan ok, tosin aika paksuksi jätetty ollakseen lehtipihvi. Maustevoi oli hyvää, samoin lisukkeet, melkein. Aurajuustoperunat ja härkäpavut olivat valitettavasti jääneet puoliraaoiksi. Tunnelma on aina niin kiva ja palvelu on hyväntuulista ja ystävällistä! Potentiaalia on kyllä, kunhan laatu olisi hieman tasaisempaa.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 02.05.2017 View previous reviews (2)
Betyg: 0

Lounaat poikkeuksetta erittäin hyviä, on kyseessä sitten kala-, liha- tai kasvisruoka. Jos sitten jotain pitäisi parantaa niin salaattivallikoima (en kutsuisi tuota salaattipöydäksi) on todella suppea ja valitettavan usein se ihan perus vihersalaatti kera kurkun, tomaatin ja punasipulin. Tähän toivoisi vaihtelua. Sen lisäksi jotkut annokset ovat hieman pieniä lounaaksi. Yleisarvosana paikalle lounaiden suhteen kuitenkin selkeästi kiitettävä.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 23.08.2016
Betyg: 1

Mutkaton paikka ystävällisellä ja mutkattomalla palvelulla

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 08.08.2016
Betyg: 0

Loistava. Viiden ruokalajin menu tervehdyksineen oli erinomainen kokemus. Viinit sopivat hyvin, kaadot maltilliset mutta niin viinipaketin hintakin. Tarjoilijat kruunasivat illan. UUDESTAAN VARMASTI

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 60€ Tillagt: 02.08.2016 View previous reviews (2)
Betyg: -3

Oikein laadukas lounas. Viihtyisän rento sisustus.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 10.06.2016
Betyg: 0

Kolmonen on sen tyyppinen ravintola, joita toivoisi olevan enemmänkin. Ruokaa laitetaan tosi yrityksellä, raaka-aineet ovat mielenkiintoisia, valikoiman vaihtoehdot vaihtelevat arkisesta hienostuneeseen, ja paikan kokonaisuudessa ruoka on pääasiassa. Täällä ei pönötetä, vaikka kaikki hoituu tasaisen ammattitaitoisesti.

Ystäväni ovat addiktoituneet paikan burgereihin niin, että palaamme säännöllisesti, mutta minun makuuni burgeri on jotenkin yksitotinen: briossileipä on rapea ja rasvainen, pihvi on muhevan rasvainen, ranskalaiset rapeita ja rasvaisia. Pidän toki rapeasta ja rasvasta, mutta silti.. Listalta löytyy toki muutakin ja kala-annoksia voi kiittää, olemmehan rannikkokaupungissa. Jälkiruokasekameteli on joka kerta ollut erilainen, se on ollut mukava yllätys.

Hinnat ovat mielestäni hiukan korkeahkot, mutta pitkän kaavan vaihtoehdossa, maistelumenussa, kokonaisuus tasoittuu.

Kaiken kaikkiaan kannatettava establishmentti. Ilta-aikaan pöytävaraus voi olla suositeltava juttu!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 30€ Tillagt: 05.05.2016
Betyg: 0

Ranskalaisen vieraamme kanssa luokittelemme paikan trendikkäästi neobistroksi. Aiemmin olen kehunut Kolmosen lounaita, muun muassa täydellisyyttä hipovaa muikut ja muusi -annosta, mutta à la carte -listan illalliseen en ole ollut täysin tyytyväinen, joskin siinäkin erinomaisia annoksia. Lounassalaatin raa’at tomaatit tai jälkiruoan vielä raaemmat mansikat olisi saanut jättää tarjoilematta, mutta nyt oli selvästi edellistä parempaa.

Alkuruokana borssikeitto on todella hyvää. Ulkoisesti kaukana perinteisestä, mutta keiton maut ovat hyvinkin perinteiset. Erityisesti keiton liemi on niin herkullista että sitä joisi saavillisen. kampasimpukka-annos kuulemma myös hyvä, niin hyvä että en ehtinyt maistamaan. Vasikanrinta -annoksessa ei ole varsinaisesti mitään erikoista, hyvä niin, mutta osat hyvin tehty ja toimivat keskenään. Merikrotti ja charolaisburgeri saavat osakseen hyväksyviä päännyökytyksiä. Sekamelska ei ole koskaan ollut suosikkini, vaikka seuralainen on siihen kovin tyytyväinen. Piimäohukaiset jäätelöineen kohdallaan ja saa erityiskiitokset ranskikseltamme.

Verrattuna edelliseen kertaan, viinin tarjoilulämpötila on vaihtunut taskulämpimästä oikeaan, sopivaan viileään, mutta ei kylmään.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 46€ Tillagt: 15.02.2016
Betyg: 3

+Blondi lyhythiuksinen tarjoilija oli erinomainen.
+Talon olut erinomaista.

-Blini ylisuolainen ja ???paksu???
-pääruokana oli vegehamppari:
Surullinen näytös . Ennemminkin leipä kuin hanmpurilainen:( pihvinä punajuurta joka yhtä ??mössöä??
-todella huono ilma

En tykkää torua. Mutta tuli toruttua.
En suosittele muuta kuin talon kaljaa.

En suosittele

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 13.02.2016
Betyg: -3

Ensiluokkaista lounasta puhtailla skandinaavisilla mauilla. Etenkin kala-annokset ovat olleet upeita kautta linjan. Lounaalla erinomainen hinta/laatu ja ruuhka huippuaikana sen mukainen, kannattaa varata hieman extra-aikaa pöydän odotteluun. Hektisyyden välttämiseksi klo 13 alkaen lounastus mukavampaa.

Miljöö viihtyisä ja valoisa, palvelun laatu käänteisesti verrannollinen kiireeseen, mikä ihan ymmärrettävää. Kokonaisuutena yksi tämän hetken parhaita lounasravintoloita yhdessä kivenheiton päässä sijaitsevan sisarensa Loung3:n kanssa.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 12€ Tillagt: 02.01.2016
Betyg: 2


Läge

Kolmas Linja 11, 00530 Helsingfors - Route
0447753333
http://www.kolmon3n.com

Options