Köket är öppet

Kotipizza Kallio

pizza
Betyg 2.6 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig

Recensioner (23)

Pizza oli laadultaan ok- kotipizza tasoa. Itse ravintola oli kuitenkin aivan jäätävä. Esim. vessaan vilkaisun jälkeen ruokahalu oli mennyt ja pöydät aivan kauheassa siivossa. Luulisi Kotipizzan brändillä pitävän huolta tällaisista simppeleistä asioista.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 25.04.2019
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Kiva ja iloinen henksa.

Noutoruoka toimii nopeasti.

Kiekot laadultaan tasaista ja korkeaa. Kiva syödä ns. laatupitsaa muuallakin kuin näissä alueen trendikkäissä artesaanipitserioissa.

Mexicana-kastike paha pettymys, ei potkua sitten ensinkään.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 28.12.2017
Betyg: 0

Pizzat ihan perus Kotipizzaa, voittaa kyllä monet peruskänkkylät, mutta hinta on varsin suolainen.

Todella pitkä miinus tuleekin sitten palvelusta, kotiinkuljetuksessa kestää poikkeuksetta yli tunnin ja pizzat ovat aina kerenneet jäähtyä kun vihdoin saapuvat.

Edellisellä kerralla tilauksessa kesti yli 2,5 tuntia ja Kotzonessa oli golfpallon kokoinen salaatin kanta. Ei varmaan tarvitse myöskään erikseen mainita, että ruoat olivat aivan kylmiä.

Palautteeseen saamani vastaus oli tympeän ylimielinen ja ilmeisesti puljun omistaja syytti "uutta tyttöä" tilauksen viivästymisestä. Korvaukseksi luvattiin yksi (!) ilmainen lisätäyte seuraavaan tilaukseen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 19.01.2017
Betyg: 0

Tilatut pizzat sovitusti noudettavissa, ketjun tarjoamaa varmuutta, ei yllätyksiä hyvässä eikä pahassa. Kätevä tapa ruokkia muuttoporukka

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 31.12.2015
Betyg: 0

Erittäin maukkaat pizzat. Ystävällinen palvelu ja kotiin tilatut pizzat tulleet aina nopeasti.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 23.07.2015
Betyg: 0

Suomen surkein Pizzeria. Tilausvahvistus oli toimitettu sähköpostiin ja pizzat etukäteen maksettu verkkopankissa. Tilaus "unohtunut" ja kuski lähtenyt kotiin. Noin 2h tilauksesta soitin pizzeriaan tiedustallakseni tilannetta, eivät suostuneet toimittamaan pizzoja vaikka virhe oli heidän. Vastaukseksi sain sopiiko että maanantaina palautetaan rahat tai että sopiiko että toimitamme pizzat huomenna? WTF? Surkeaa asiakaspalvelua, kun kaikki pitää kysyä omistajalta, joka tulee vasta parin päivän päästä töihin. Ei enää ikinä Kotipizzaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 07.06.2015
Betyg: 0

Hyvää peruspizzaa Kalliosta.

Standardinmukaista Kotipizzaa, josta tietää mitä saa. Lounas-aikaan palvelu on ystävällistä ja sujuvaa. Pizzan valmistuminen kestää 5-10 minuuttia.

Itselle ainakin kyseisen ketjun pizzan maistuvat selvästi paremmin, kuin keskiverto kebap-paikan. Pizzapohja on ainakin onnistuneempi.

On totta että koko on pienempi kuin monessa muussa paikassa, mutta lounaaksi täysin sopiva koko. Hintaan sisältyi juoma, josta plussaa.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 27.03.2015
Betyg: 0

Etukäteen tilatut pizzat oli myyty jollekin muulle.
Asiaa ei pahoiteltu mitenkään eikä tilanne muutenkaan tuntunut kiinnostavan, joten hain pizzat muualta. En ajatellut vaivata tätä paikkaa jatkossakaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 28.11.2014
Betyg: 0

Pienikokoisia pitsoja, joissa ei ole nimeksikään täytteitä. Hinnat kuitenkin luokkaa 10 e / pitsa. Ei voi suositella, varsinkin kun ympärillä on reippaasti parempia paikkoja.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 18.07.2014
Betyg: 0

Elämäni huonoin pizza. Muissa kotipizzoissa asioineena en voi uskoa että tällainen paikka saa ketjua edustaa. Monsterini oli pieni, raaka ja lähes täytteetön. En asioi enää ikinä ja opastan parhaani mukaan ystävät ja tututkin hakemaan känttynsä muualta. 12€ sain huonosti paistetun pakastepitzzan. "Parempaa pizzaa saa hakea" piti oudolla tavalla paikkansa kun "sain hakea" uuden pitsan lähimmästä kebulasta ja parempaahan tuo oli. Myös halvempaa. Monsteri lojuu pöydällä syömättömänä sillä sitä katsoessakin katoaa ruokahalu. Käynti aiheutti pahoinvoinnin ja syvän katumuksen. En suosittele kenellekään. Ikinä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 01.06.2014
Betyg: 0

Gemenskap

Fans (1)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade (0)


Läge

Porthaninkatu 11, 00530 Helsingfors - Route
09-753 7857
http://www.kotipizza.fi/#Helsinki

Options