Opens at 11:00

Kotipizza Oulunkylä

Betyg 3.5 / 5

Recensioner (6)

Kokeeksi Kotipizzaa Oulunkylän tapaan. Pizzerian tilat osoittautuivat hieman paremmiksi kuin mitä Google Maps oli antanut ymmärtää. Kotipizza ei pääkaupunkiseudulla juurikaan loista viihtyisillä ruokasaleilla, mutta kyllä tällaisessa perussiistissä paikassa voisi pizzaa natustaa tuoreinta Seiskaa selaillen. Testikerralla kuitenkin otettiin pizzat kainalokuljetukseen.

Palvelu oli erittäin ripeää, vaikkakin minun puolestani pizzat olisivat saaneet hankkia väriä pintaan vähän kauemminkin. Tuoksu ja maku olivat ehtaa Kotipizzaa, mutta jotenkin jäi suorituskeskeinen fiilis. Kalpean Kotzonen vihreä salaatti oli isokokoista silppua. Monsterin ohuet taikinatangot taipuivat niin, että niiden dippaaminen muistutti enempi uittamista. Joskus uudestaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 22.09.2016
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Tämän alueen parhaat pizzat, miellyttävä palvelu! Suosittelen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 21.05.2015
Betyg: 0

Tahan saakka olen aina luullut etta valitessa kotipitsan ei yllaty, muttei myoskaan pety, silla tuotteet ovat standardilaatua, kioskista riippumatta.

Noh, en luule enaa, BBQ kotsonen pohja oli ohut ja jopa raaka, eika pysynyt kasassa kun sita koetti syoda, sisusta tungettu tayteen vetista monjaa, joka valui syodessa sormille.

Ainoastaan postmix cocis oli standardilaatua.

Paikka itsessaan oli siisti ja kaikki toimi kuten kotipitsassa yleensa, joskin sisalla oli erittain kuuma.

Nyt Rabbe valot paalle!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 16.03.2013
Betyg: 0
     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 07.07.2010
Betyg: 0

Paikka on remontoitu juuri, tilava, todella siisti ja yllättävän viihtyisä. Pizza oli hyvää ja palvelu oikein ystävällistä. Jos täältä saisi lasillisen viiniä, niin voisin kuvitella viihtyväni pidempäänkin kuin yhden pizzan ajan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 15.02.2009
Betyg: 0

Tavallinen kotipizzeria, näistä tykkää jos tykkää tai syö sitten vain nälkäänsä. Paikka oli siisti ja homma hoitui tosi tehokkaasti ja ystävällisesti.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 8€ Tillagt: 09.12.2008
Betyg: 0

Läge

Siltavoudintie 9, 00640 Helsingfors - Route
09-7579 6850
http://www.kotipizza.fi/