Opens at 10:00

Mardin Express

Betyg 2.1 / 5

Kunderfarenhet

Vegetarisk

Recensioner (12)

Siisti pizzeria sisältä ja ulkoo, MUTTA en muista koskaan safkanneeni niin MAUTONTA pizza kun kun täällä! Mieluummin vaneria ketsupilla kun tähän pizzeriaan. Ei enään tänne!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 8€ Tillagt: 09.08.2016
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Darraparkki.
Sunnuntaipizzan voi syödä missä vaan, jos hinta on 6,50 euroa. Täällä Lassilan ytimessä kahden täytteen pizza todella kustansi sen verran. Olisiko vielä kuulunut kahvikin samaan hintaan?

Palvelu pelaa ja pizza nousee nopeaan. Oma salami-mozzarella-pizzani on suolainen ja kaikkineen tilanteeseen sopiva. Täytteitä on odotettu määrä, juustoa jopa yllättävän paljon. Porukkaa näyttää puskevan ovesta myös keskikaljalle. Loiventava olotila.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 6€ Tillagt: 09.10.2014
Betyg: 0

Pari vuotta sitten vatsa ripulille kahdesta kerrasta kun myös silloin pita kebab lähes salaatti kebab . Nyt uusi yritys.Tilattiin pitsa puolix ku ei niin iso nälkä.Mainosti salaatti pöytää.Kun molemmat otimme.Karjasi ukko kassalta kaikkien asiakkaiden kuullen "vain yksi salaatti annos kuuluu" hävetti jättää jo kerätty lautanen tiskille.Olin tilannut pitsaan valkosipulia.Tarjoilijan tuodessa mainitsin asiasta kun ei sitä siinä ollut.Lähti hakemaan sitä.ikinä ei pitsaan valkosipuli päätynyt.enää en kuppilaan poikkea nolattavaksi.töykeä palvelu...

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 09.06.2014
Betyg: -3

Omassa kategoriassaan hyvä vaihtoehto jos pizzoista puhe. Keskivertoa parempi peruspitsa ja palvelu hyvää; kerran mm. pyynnöstä heittivät pizzan päälle mukana tuomani saksanpähkinät.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 20.03.2014
Betyg: 0

Kahden tilaamani pizzan vanhentuneet täytteet menivät ristiin. Kuljetus kesti melkein 1,5h. Limonadi oli väärä. Kuski vihainen ja epäystävällinen. Ennen laatu oli kohdillaan, nyt loppui täältä luukusta tilaaminen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 27.12.2013
Betyg: 0

Kotiinkuljetus oli nopeaa. Petyin kuitenkin tilaamaani hampurilaiseen. Todella mauton ja välissä teollinen "jauhelihapihvi" eikä kokolihapihviä. En tilaa enää täältä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 09.01.2013
Betyg: 0

Tilasin pizzan, mitä sain odottaa lähes 1 1/2 tuntia. Myyjä oli hätäinen vaikutti kiusaantuneelta. Maksoin ja samalla aavistin, että pizzaboxi ei ollut lämmin sillä tavalla, miten sen kuuluis olla. Siis ihan oikeesti se pizza (americano) oli jääkylmä, pieni ja mössöinen. Ei oo oikeen fiilistä tilata pizzaa, mikä pitää samantien laittaa mikroon. Oli ensimmäinen, mutta myös viimeinen kerta kun tilaan Mardin Expressistä pizzan

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 19.12.2012
Betyg: 0

Kävin kerran syömässä kyseisessä pizzeriassa ja tilasin pizzan listalta. Kassalla oli joku hieman vanhempi mies, jonka asiakaspalvelu oli todella tympeää. Hän myös vaikutti vihaiselta. Mies puhui kovaa, melkein huusi vaikka seison vain parin metrin päässä hänestä.
Kun pizza valmistui, en jäänyt enää katselemaan todella huonoa asiakaspalvelua, vaan pyysin laatikon ja ajattelin ottaa pizzan mukaani. Vieläpä kaiken tämän lisäksi jouduin maksamaan laatikosta erikseen 0,50€!!
En suosittele pizzeriaa kenellekkään, ruoka kylläkin oli hyvää, mutta palvelu täysin paskaa!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 06.06.2012
Betyg: 2

Entisessä Säästöpankin salissa toimiva pizza-kebabputka. Tarjoaa hyvät, isokokoiset pizzat ja kebab- ja kanaruoat pärjäävät myös hyvin vertailussa pk-seudun ketjukebuloille.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 09.04.2012
Betyg: 0

Tilasin sisäänleivotun kebabin mukaan, mutta henkilökunnalla oli ilmeisesti liian kiire raivota toisilleen takahuoneessa sillä annokseni unohtui. Sain annoksen vasta kyseltyäni sen perään. Istuin puoli tuntia ilman ruokaa kassan edessä - käviköhän mielessä, että saatoi odottaa jotain? Ruoka oli varmasti ihan hyvää, mutta ei jäänyt hyvä mielikuva ravintolasta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 20.06.2011
Betyg: 0

Gemenskap

Fans

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit


Läge

Kaupintie 16, 00440 Helsingfors - Route
09 5865648