Okänd

Meri Pizzeria Kahvila

Betyg 5 / 5

Recensioner (10)

Upealla paikalla, edullinen pizzeria. Palvelu ystävällistä.
Pizza maukas; pohja rapea. Täytteitä sopivasti. Hinta-laatusuhde mahtava.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 6€ Tillagt: 07.05.2017
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Mitäpä tähän nyt sanoisi. Loistavat ruuat, erittäin ystävällinen palvelu ja sopivat hinnat. Lienee yksi Helsingin parhaista pizzakebab-paikoista.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 25.08.2015
Betyg: 0

Nää kaverit osaa tehdä pizzoja! Todella laatua ja edullinen pizza.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 6€ Tillagt: 07.08.2015
Betyg: 0

itä helsingin paras paikka

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 11.09.2014
Betyg: 0

On ollut halpaa ja hyvää!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 5€ Tillagt: 29.08.2014
Betyg: 0

Paras paikka itä-Helsingissä! !! Nopein palvelu ikinä ja kuski ihan loistotyyppi!! Ruoka on aina lämmintä ja maukasta ja tulee tosiaan aina reilussa puolessa tunnissa! Tällä hetkellä myös varmasti koko Helsingin edullisimmat pizzat ja kebsut!!! T: kanta-asiakas alusta saakka

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 14.02.2014
Betyg: 0

Meri Pizzeria kilpailee vahvasti Helsingin kummallisimman sijainnin omaavan pizzerian tittelistä.

Keskellä venesataman halleja ja muita rakennuksia nököttää piskuinen pizzeria, josta saa myös kahvilatuotteita. Olettaisin kohderyhmän olevan vieressä työskentelevät ihmiset, mutta myöhäiset aukioloajat kummastuttavat hieman.

Testikerralla paikalla on henkilökuntaa tai henkilökunnan kavereita runsain mitoin, asiakkaitakin muutama. Syrjäinen sijainti näyttää kuitenkin vetävän siis. Tilaan listalta näillä kulmilla harvemmin tarjolla olevan venepizzan hintaan 5€, joka on huomattavan halpa hinta. Käteismaksusta ei näy kuittia, en sitä kyllä pyydäkään. Palvelu on perusasiallista.

Pizza on hieman kaksijakoinen tapaus; pohja on varsin oivallinen, kebab-lihakin melko hyvää. Currymajoneesin tuoreus sen sijaan herättää hieman epäluuloja, ja siinä on omituinen banaanimainen aromi sekä hajussa että maussa. Kooltaan pizza on varsin pienehkö, mikä osaltaan selittyy ehkä hinnalla.

Kokonaisuus asettuu hieman keskitason alapuolelle yhden kokeilun perusteella, mutta sitä toisaalta kompensoi halpa hinta. Ehkä annan vielä toisen mahdollisuuden ja päivitän arvostelun, jos kokemus on radikaalisti erilainen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 5€ Tillagt: 30.09.2013
Betyg: 0

Aika paras kun on hieno terassi ja pitsat halpoja

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 5€ Tillagt: 15.09.2013
Betyg: 0

Pizza ja kebab maistuivat hyvälle ja tuoreelle, ravintola pieni ja kolkko ja oudolla paikalla, mutta terassi ok ja heti meren rannassa. Varmasti tulee käytyä uudelleenkin, kun annokset ovat vuoden loppuun vain 5 euroa, ja muutenkin ihan kohtuuhintaisia. Näkyy olevan myös kotiinkuljetus ilmaiseksi yli 15e tilauksille. Ihan tavallinen pizza-kebab-mesta, hyvä ja ystävällinen palvelu.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 5€ Tillagt: 06.08.2013
Betyg: 0

Hyvät pizzat hyvään hintaan! Pohja oli rapea ja muutenkin pizza maistui sille mille pizzan kuuluukin! Kaikki kebabit ja pizzat maksavat vuoden loppuun vaan 5 euroa, joten hinta kohdallaan! Uunipasta ei miellyttänyt. Palvelu hyvää. Paikka ulkoapäin kolkko, mutta terassilta mukava merinäköala.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 13.07.2013
Betyg: 0

Gemenskap

Bilder

De som är intresserade (1)


Läge

Meripellontie 11 D, 00910 Helsingfors - Route