Köket är öppet

Neste Oil Motorest Eläintarha

Betyg 3.4 / 5

Recensioner (13)

Heseateria.

Tuttua ja turvallista - Kyllä. Laadukast - Nojaa..

Plussaa sitä, että ainakaan myöhäiseen ilta-aikaan ei ollut ainuttakaan tuotetta tiskissä valmiina, näin ollen bursa niin freesi kun se ny hessussa olla saattaa, ja ranetkin rapeita.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 06.03.2016
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Lounasta siitä missä aita on matalin.

Kertoo jotain lounaaseen panostamisesta jos ruokalistalla on ainakin 2krt viikossa lihapullia. Muutenkin ruoan tasosta huomaa ettei se ole kovin korkea prioriteetti paikan pyörittämisessä. Harmi koska sijainti mahdollistaisi ihan menestyvän lounaspaikankin.

Surullista.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 13.05.2015
Betyg: 0

Vatsansa saa varmasti täyteen,ja palvelu ripeää ja hyvää. Harvassa paikassa syö näin halvalla näin hyvin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 25.01.2015
Betyg: 0

Eltsu jättileike vaan 9,90€. Leike oli todellakin jättileike (todella iso) ranskalaisiakin oli ihan tajuttomasti (en jaksanut syödä annoksesta kuin vähän reilun puolet. Suosittelen 10+

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 19.01.2015
Betyg: 0

Mainio salaattipöytä ja ruokakin maistui sitlä että se on itse tehty eikä vain lämmitettyä pakastetta!
Pesee lattiat komeasti abc-nimisellä rätillä ja menee huoltoasemasafkojen parhammistoon.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 13.04.2014
Betyg: 0

Yök! Täällä oli joskus muistaakseni libanonilainen kokki, silloin maistui vielä. Tänään HK-halpislihapullien makua ei peittänyt edes tulinen kastike. Kaikessa maistui teollisuusmauste! Mistä sitä saa, joka tekee kaikesta pahan makuista.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 09.03.2014
Betyg: -1

Huoltisaamiainen 7,50€. Valikoimassa ei ole muuta vikaa kuin että jäin kaipaamaan papuja tomaattikastikkeessa. Kahvi on huoltoasemalaatua. Hotelliaamiainen kyllä voittaa tämän aina, mutta Eltsun aamiainen toimii lohdutuksena jos ei sitä saa.

     
     
     
Upplevelse: Frukost / Brunch Priset: 8€ Tillagt: 07.01.2014
Betyg: 0

Eläintarhan Nesteen buffet-aamiainen oli varsin mukava yllätys, olen monessa hotellissa syönyt huonomman. Ja hinta vain 7,50 :)

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 07.02.2013
Betyg: 2

Eltsun Neste.
Huoltoasemaruokailuissa on aina oma juttunsa. Toki ABC:t ja Motorestit toistavat samaa kaavaa, mutta jokin niissä muistuttaa nostalgisesti niistä ajoista, jolloin näihin paikkoihin liittyi vielä paljon enemmän yllätyksellisyyttä ja romantiikkaa.

Eltsun Nesteen Hesburger-palveluiden lisäksi on saatavana perinteinen Suomi-ruokalista sekä buffet. Buffet on pystyssä viikonloppuisinkin. Hintaa taitaa silloin olla reilu euro enemmän, kympin pintaan.

Me osumme paikalle sunnuntailounaan lopuilla. Kaikenlaista autonkuljettajaa on jakamassa kokemustamme. Ilmeisesti lounas kannattaa.

Kympin buffetissa on päätuotteena sveitsinleike. Rapeussektorikin on melko okei, siihen nähden, että hommat lojuvat metallialtaisssa. Paria lisäkettä. Ei valittamista niistä. Höyryjuurekset peruskamaa pussukasta. Mainitsemattomina bonuksina lasten vatsoihin lihapullat ja prinssinakit.

Euron lisämaksusta buffet laajenee keittoon asti. Pelkkä keitto & salaatti taisi olla sekin mahdollinen, toki. Lohikeitto on keskitasoa, erittäin syötävä, eikä turhan suolainen. Salaattipöytä on valmiskamaa valmiskastikkeilla, mutta ei itketä sunnuntaina. Leipäkin toki pusseista. Maidot, kotikaljat, kahvit, teet samaan hintaan.

Aurinkoisessa kävelyssä Eltsussa on jotain nostalgista. Sisätiloissa on ihan riittävän siistiä, krapulaisista huolimatta. Palvelu hymyilevää.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 30.12.2012
Betyg: 0

Kaikenlaista murkinaa keskellä helsinkiä kohtuu hintaan! ...ja aina auki 24h

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 11.03.2011
Betyg: -1

Läge

Nordenskiöldinkatu 22, 00240 Helsingfors - Route
(09) 148 1891
http://www.eltsu.fi/huoltoasema/motorest/ala-carte