Okänd

Onni Pizzeria

Betyg 2 / 5

Recensioner (18)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Yöllä gänäs tuli tilattuu kasviskiekot. Positiivista oli se että lätyt saapu nopeasti puolessa tunnissa, mutta siis ne maistu: ei miltään! Ne kasvislätytki saa maukkaiksi!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 07.10.2014
Betyg: 0

Klo 11 kun pitäisi aueta niin munalukot ovissa, paikka pimeänä. Lähes joka lauantai sama juttu.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 24.07.2014
Betyg: 0

Tilattiin tiskin yllä olevalta listalta kebab riisillä (7,00) ja leipäkebab (5,50). Tulivat kohtuuajassa, maistuivat ihan maukkailta. Menin tiskille maksamaan: "13,50 kiitos." Korjasin myyjää: "Eikös nämä olleet 7,00 + 5,50 = 12,50 niinkuin tuossa ylhäällä lukee?"
"Se on vanha lista" -vastattiin!
Maksoin listan mukaan.
Jos täällä on pakko syödä, tarkista hinta ennen tilaamista.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 02.05.2014
Betyg: 0

Minä en ole eläessäni syönyt suomessa näin huonoa pitsaa.
Taikina on kuin elastista kumia ja täyte haisee oksennukselle ft. darrapaska. Asiakaspalvelussa tosin ei mitään moitittavaa. Jos pizza olisi mailman viimeinen ruoka ja tämä olisi mailman viimeinen pizzeria, kuolisin nälkään mielummin kuin maistaisin mitään näin kuvottavaa jälleen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 02.05.2014
Betyg: 0

Tässä ollaan pari tuntia venailtu, kun pizzeriaan soittaa niin numero on tilapäisesti poissa käytöstä tai siihen ei saada yhteyttä. Täyttä p*skaa!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 30.03.2014
Betyg: 2

Todella hyvät pizzat, sopivasti täytettä ja hyvänmakuisia. Toimitus oli arvioitua nopeampi sekä palvelu oli ystävällistä ja sujuvaa. Olemme tilanneet aiemminkin ja tilaamme myös jatkossa!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 18.01.2014
Betyg: 0

Todella hyvät "eväät". Alin rullat ei ole tältä planeetalta, ne parantaa kovimmankin perskännin jälkeiset kankkuset. Osa annoksista jo klassikkoja.
- Peetu-eno

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 25€ Tillagt: 06.12.2013
Betyg: 0

Tilasimme pizzat yövuoroon töihin viikonloppuyönä ja kaikki sujui ihan moitteettomasti. Pizza oli hyvää, kuljetus tuli tunnissa ja palvelu oli mukavan ystävällistä sekä puhelintilauksen ottajalta että kuljettajalta. Ei mitään moitittavaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 17.11.2013
Betyg: 0

Tilasin kebabin ranskalaisilla sekä neljän täytteen pizzan, hintaa näille tuli kotiin kuljetettuna yölisän kanssa 21,50. Kuljetus oli noin puoli tuntia myöhässä. Kebabin maku oli pahvinen ja ranskalaiset olivat nuhjuisia ja pehmeitä (raakoja), sekä kastike oli levitetty aterian päälle yhdeksi mössöksi. Pizzan pohja oli sitkeä ja täytteet sen päällä epämääräisenä rasvaisena mössönä, maku aivan järkyttävä. Lisäksi ruoat olivat haaleita kuljetuksen saapuessa. Yksi huonoimmista pikaruokakokemuksista ikinä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 02.11.2013
Betyg: 3

Kuljetusajaksi luvattiin n. tunti, kuljetus saapui kuitenkin jo puolessa tunnissa. Joten kuljetuksen ei mitään moitittavaa. Toki kuskilla näytti olevan hirveä kiire. Hän soitti ollessaan portilla ja hyvä kun saimme edes kenkiä jalkaan, kun hän soitti jo uudestaan, että missä olemme. Heti kun saimme ulko-oven auki hän huhuili jo portilla "oliko pizzatilaus oliko pizzatilaus" Pizzat olivat jäähtyneet jo aikalailla. Maultaan pizzat olivat verrattavissa pahvin syöntiin. Ei tomaattikastikketa, mauton, ei ripaustakaan suolaa tai muutakaan makua. Ihan kuin puuta olisi syönyt. Emme ole ikinä maistaneet tämänlaista pizzaa, joka ei herättänyt mitään ruokahalua (vaikka nälkä olikin huutava) vaan pizzan syöminen tuntui lähes työltä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 06.10.2013
Betyg: 0

Läge

Kirstinkatu 13, 00510 Helsingfors - Route
09-8764124
http://onnipizzeria.pizza-online.fi/index.php?OSID=&title=