Stängd

Fazer Amica Opus Business Park

Betyg 3.5 / 5

Recensioner (4)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Opus eka.
Amica-taso on yllättävän korkea. Tämän Herttoniemenrannan bisnestalon asiakaskunta on varmasti laadun tuntevaa, ja ruokatunneilla saattaa olla mahdollista äänestellä jaloilla. Kilpailua alueella kuitenkin on.

Porukkaa näyttää kerääntyvän heti yhdentoista maissa. Tilaakin on, perinteinen ala-aularuokala. Amica-tyylin siisteyttä, asiat ovat selkeästi jaoteltu eri saarekkeisiin. Palvelu on asiallista.

Buffetvaihtoehto maksaisi 9,50, kevennetyt vaihtoehdot seiskapuolesta ylöspäin. Silmään osuu houkuttavimpana silti listatilausmahdollisuus, naudan lehtipihvi kympillä. Fazerin ravintolassa harvemmin on saanut kokkeja työllistää erikoistilauksen pariin. Kokeilen heti.

Tässä tapauksessa minulle ei kuulu enää buffetpöydän antimista kuin pieni salaattilautanen sekä leivät. Onnekseni olen jo kerännyt salaattini isolle lautaselle, ja rangaistuksia ei jaeta.

Vuoronumerolla tuodaan annos pöytään. Erittäin hyvännäköinen, lehdeksi muokattu lihakimpale. Maustevoi. Komea keko lohkopottuja. Pannulla käytetyt vihannekset.

Erittäin hyvin maustettu, runsaasti suolattu ja pippuroitu pihvi. Grillimausteen läpikäyneet perunat. Vihannesasiat eivät tähän aikaan vuodesta maistu kuin toisilleen. Salaattipöytä on suppea, marinoidut punajuuret parhaimpana. Deli-salaatti olisi asia erikseen. En kuitenkaan ole nainen.

Kahvit. Mehut. Maidot. Ja tietty leivät, kun Fazulla ollaan. Täällä tosin vain kahdenlaisia.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 09.10.2014
Betyg: 0

Ruoka on usein haaleaa tai jopa kylmää, Eivät osaa tai halua tehdä suomalaista peruskotiruokaa vaan yrittävät kikkailla aineksilla siinä kuitenkaan onnistumatta. En voi suositella.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 28.09.2011
Betyg: 1

Perus-Amica, ei mitään erikoista. Tulee vähän kouluruokala mieleen kun astiat pitää viedä itse viedä keittiöön, hinta vaan on vähän korkeampi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 07.02.2010
Betyg: 0

Peruslounas, ihan OK.
Logistisesti hankala, saa poukkoilla edestakaisin tarjottimen kanssa. Hyvä että on useampi nopea vaihtoeto l

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 8€ Tillagt: 20.11.2009
Betyg: 0

Läge

Hitsaajankatu 22, 00810 Helsingfors - Route
096943445
http://www.amica.fi/opus