Okänd

Pasilan Kuningas

Betyg 3.4 / 5

Recensioner (12)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Virheitä molemmilla kerroilla. Ekalla visiitillä kaverin kebab meni oikein (ja oli ihan hyvää), mutta itse sain väärän pizzan. Uutta ei ollut aikaa odotella, joten söin sitten sen. Toisella visiitillä otin itse kebabin mukaan (jälleen ihan hyvä, tosin iskenderin leipäpalat löysiä), ja kaveri pizzan. Ruokailutilaan päästyä pizzasta paljastui, että yksi täyte puuttui kokonaan. Muiden arvosteluiden perusteella se on ilmeisesti aika yleistä täällä. Ruuat ovat kyllä ihan hyvän makuisia, ja lounashinta kohdillaan (muistaakseni 7,90 pizza/kebab ja pieni juoma), mutta jatkuvat virheet saavat aikaan sen, ettei paikassa huvita käydä.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 8€ Tillagt: 23.09.2015
Betyg: 0

Pizzat tulivat kyllä ajoissa perille, mutta maistuivat jotenkin oudoilta (kuin muoviselta). Juustossa oli outoja, läpikuultavia kuplia. Ensimmäisen palan syönnin jällkeen kurkkuun ja kieleen tuli karvas maku. Emme suosittele.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 22.08.2015
Betyg: 0

Täydellinen limbo.

Tilasin kaksi oma valinta -pizzaa. Kahden neljän täytteen fantasiakiekon summaksi kertyi reilu kaksikymmentä euroa, mikä ei ole Helsinki-hinnoillakaan ihan halpaa hupia. Kotiinkuljetuksessa muutaman kilometrin päähän pizzerian sijainnista kesti kaksi tuntia. Kuski höpisi sekavia jonkinlaisesta kolarista, mutta ei hyvittänyt odotusaikaa millään tavalla.

Ruokapuolikaan ei ollut kunnossa. Ruttaantuneissa paketeissa tarjotut pizzat olivat ehtineet jäähtyä pahemman kerran. Kaksi neljän täytteen pizzaa oli vaihtunut kahdeksi kahden täytteen pizzaksi, joiden täytteet oli sotkettu mielivaltaisesti keskenään. Ei ollut aurajuustoa, ei ollut BBQ-kastiketta, ei ollut kebablihaa, ei ollut mozzarellaa. Yllätyspizzan maku oli yhdentekevä.

Kuninkaalla ei ole vaatteita - pizzeria joko huijaa asiakkaitaan tarkoituksellisesti tai on yksinkertaisesti osaamaton. Välttäkää.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 21€ Tillagt: 16.05.2015
Betyg: 0

leipäkebab ja pitsa kotiin limpparin kanssa. tyytyväinen. varsinkin leipäkebabilla oli makua ja kokoa, yli kilon :)

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 13.04.2014
Betyg: 0

parasta ruokaa mitä koko suomessa voi olla !

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 30.03.2014
Betyg: -1

Kyllästynyt Vallilan huono -tai keskilaatuisiin pizzoihin ja ajattelin kokeilla täältä kun menu ja kotisivu vaikuttivat hyvältä.
Ensimmäisellä kerralla tilasin pizzan, jossa piti olla aurajuustoa sekä aurajuustolla rullakebabin. Kummassakaan ei maistunut eikä näkynyt aurajuustoa. Ajattelin, että täytyy vahinko. Viikko sen jälkeen tilasin uudelleen kaksi pizzaa ja sama juttu aurajuuston suhteen. En uskonut kuitenkaan vielä ja tilasin vielä kolmannen kerran viikkoa myöhemmin. Sama aurajuustoton pizza.
Onhan tuo varmaan kalleimmista täytteistä, mutta jo on kumma kun ei toimiteta sitä mitä tilaa. Ihmiset, jotka sen aurajuuston siihen pizzaansa haluavat, nimenomaan tilaavat sellaisen jossa sitä on!
Muuten hyvänmakuisia pizzoja. Rullakebabissa joku maku, joka ei muo miellyttänyt.
En tilaa enää.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 29.03.2014
Betyg: 0

Heräsin hurjaan kankkuseen, ja täytyy sanoa, että Pasilan Kuninkaan toiselta planeetalta olevat lämpimäiset olivat ensimmäisenä mielessä..! Nämä "eväät" korjaa olon rumimmankin persekännin jäljiltä. Kaiken kaikkiaan yksi upeimpia ravintolaelämyksiä Helsingissä. Terveiset täältä Helsingistä, -Ensio-

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 30€ Tillagt: 08.03.2014
Betyg: 0

Useampaan kertaan kuningaspizzan tilanneena voin sanoa, että ehkä parhaita pizzoja mitä on Helsingissä tullut syötyä. Täytettä on todella runsaasti. Pari kertaa pizzakuski ollut totaalisen hukassa tilauksen perille toimittamisessa

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 27.02.2014
Betyg: 0

Toimii.

Kebabit on hyviä, ja reiluja annoksia. Wingseistä en tiedä, mutta ei tee tuon yhden kommentin jälkeen oikeen mieli.

Pizzat ovat hyvän kokoisia, ja hinnalle vastinetta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 28.10.2013
Betyg: -3

Hyvää kunkkupizzaa! Suosittelen!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 09.10.2013
Betyg: 0

Läge

Asemapäällikönkatu 3, 00520 Helsingfors - Route