Köket är öppet

Pihlajamäen Ruokamestari

Betyg 3.8 / 5

Recensioner (28)

Ollaan tilattu muutaman kerran kotiin pizzaa. Aina on ollut hyvin täytettä ja täytteet laadukkaita. Pizzat hyvin paistettuja, ja aina toimitettu nopeasti ja lämpöisinä kotiovelle. Suosittelen, on keskiverto pizzeriaa selkeesti parempi! :)

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 11€ Tillagt: 21.05.2017
Betyg: 0

Kerro kokemuksestasi. Anna rakentavaa palautetta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 06.09.2016
Betyg: -1

Uuden Ruokamestarin pizzat olivat huomattavasti lähiseudun muita pizzamestoja maukkaammat. Paikka oli siisti, palvelu ystävällistä ja myös muu anti vaikutti ainakin menun perusteella houkuttelevalta. Tämä ravintola pitää testata toistekin! Oli todella positiivinen löytö.

Päivitys: haettu/tilattu täältä pizzoja & kebabeja (Mestarin rulla, nam) useita kertoja sen jälkeenkin. Edelleen on tykätty kovasti.

Lounasta ei testattu.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 11€ Tillagt: 05.03.2016
Betyg: 0

Kebabbia ei kannata tilata, jotain halpaa mautonta kebabia tarjoavat täällä ja selvästi kalliimmalla kuin muualla. Maksaisin kyllä kebabistä yli 9e, jos se olisi selvästi hyvää eikä sitä huonointa mahdollista. Lounasruuat varmaan ihan ok ja muut listan ruuat, mutta kebabbi ei kyllä maistu täällä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 20.11.2015
Betyg: -1

Oikein hyvää ruokaa! Kaikki listan ruoat ovat tulleet tutuiksi jo useampaan kertaan ja jos listalta ei ole löytynyt sillä kertaa mieleistä, on henkilökunta pyydettäessä toteuttanut ruokatoiveita mahdollisuuksiensa mukaan. Ravintola on aina siisti ja sinne on mukava mennä myös illalla koko perheen kanssa syömään.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 07.11.2015
Betyg: -1

Ruoka on pääasiassa itse tehtyä,siitä pisteet! Lounaalla toivoisin kuitenkin perunavaihtoehdoiksi keitettyjä tai muusia.Ei vaan rasvakeitinpottuja tai riisiä....Pelisilmä vähän ontuu kun esim leikkeet loppuu kesken parhaimman lounasajan ja odotusaika n.vartti.Ruoka on kyllä hyvää,mutta henkilökunta aika pihalla hommasta.....

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 05.10.2015
Betyg: 0

Pihliksen Kurvi.
Nyt on ehkä vähän ylisanoja arvioissa. Ei kuulosta samalta paikalta edes, jouduin tarkistamaan oikein nimenkin.

Peruslounasbuffet, pari lihasafkaa, vegeille ei juuri mitään. Salaattivalikoima melko ankea. Pääruoka (luonnollisesti se "arvokkain") loppuu kesken, kun lounasaikaa on vielä puolitoista tuntia jäljellä. Tilalle tuodaan jotain aivan muuta.

Mehut ja maidot hinnassa mukana, samoin kahvi. Palvelu on varsin kasvotonta, kuten ruokakin.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 03.10.2015
Betyg: 0

Kotiinkuljetuksella tilattu useasti ja joskus kestanyt 1,5h mutta ruoka on ollut odottamisen arvoista. Ollaan tilattu pihvit, hampurilaiset sekä pizzat ja hyvää on ollut, keskivertoa huomattavasti parempaa ehdottomasti.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 50€ Tillagt: 26.09.2015
Betyg: -1
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

'Aivan ihana Grilli Mix-pizza, ainoastaan nimi hieman hämäsi. Yksi parhaista pizzoista minkä olen syönyt. Tämä pizza kilpailee kirkkaasti muiden hyvien pizzerioiden kanssa ja pärjäisi hyvin Helsingin keskustassakin :)

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 11€ Tillagt: 01.09.2015
Betyg: -1

Erittäin hyvä lounaspaikka, jossa on mukava henkilökunta ja ruoka selvästi keskimääräistä lounasravintolaa parempaa. Salaattipöydälle varsinkin plussaa laadusta ja vaihtelevasta sisällöstä.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 8€ Tillagt: 16.06.2015
Betyg: -1

Gemenskap

Fans

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade


Läge

Rapakivenkuja 9, 00710 Helsingfors - Route
09 42893014
http://www.ruokamestari.fi