Köket är öppet

Pizza Service Kallio

Betyg 4 / 5

Recensioner (18)

Hyvää perus-mättöä, edullinen hinta ja hyvä palvelu.
Tämä ravintola on ollut muutaman vuoden take-away vakiopaikka, mutta tällä kertaa syötiin sisällä.
Perus-pizzeria, mutta edullinen lounashinta ja ystävällinen palvelu: kun kerroin että syödään yhdessä lasten kanssa niin saatiin extra-iso annos ja skideille karkit jälkiruoaksi.
Kannattaa kokeilla - gurmeeta täällä ei saa mutta edullista grilliruokaa kyllä.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 8€ Tillagt: 24.07.2017
Betyg: 0

Päivän pizza kahdella täytteellä. Pizza oli niin tulinen, ettei sitä voinyt syödä. Mainittaessa asiasta, olin kuulemma erehtynyt. Suu ja vatsa vieläkin tulessa. Täytteitä oli ehkä yhden täytteen verran. Kamala kokemus.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 6€ Tillagt: 25.12.2016
Betyg: 0

Tilasin kotiinkuljetuksella rullakebabin ja bolognese pizzan. Rullakebabin 10 euron hinta epäilytti aluksi, mutta päätin kokeilla onko se hintansa väärti. Tämä kannatti, koska minulle tuotiin yksi parhaita rullakebabeja, mitä olen syönyt. Kevyesti juustolla kuorrutetut, suuret, mutta maukkaat rullat tulivat laatikossa, johon ne juuri ja juuri mahtuivat.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 09.10.2016
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Asiakaspalvelu ja ruoka oli tosi huono.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 5€ Tillagt: 18.07.2015
Betyg: 2

Tilasin yöaikaan kanan ranskalaisilla mukaan. Annokseen kuuluu nimen mukaisesti kanaa ja ranskalaisia sekä salaatti ja curry kastike. Kotona vasta ruoan avanneena huomasin, että annoksessa ei ollut mitään muuta kuin kuivahtaneita ranskalaisia ja vetistä salaattia. Missään vaiheessa kukaan ei maininnut, että kana on loppu. Tai edes että kastike on loppu. 8,50€ kuitenkin veloitettiin hyvällä omallatunnolla! Paska paikka.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 03.05.2015
Betyg: 1

Täysin paska palvelu! Kävimme aiemmin ja ostimme americano pizzan ilman aurajuustoa. Saimme sen tarjoushintaan 5,50e. Kun kävimme nyt uudestaan ja tilasimme saman pizzan hinta oli 7,80. Huomautimme tästä ja nuori kassapoika naureskeli meille ivallisesti että olemme varmaan käyneet eri pizzeriassa. Myöhemmin hän kumminkin tuli sanomaan että saman pizzan minkä tilasimme olisi saanut hintaan 5,50, mutta emme olisi saaneet mainita americano sanaa. Toisin sanoen saimme täysin saman pizzan mutta kalliimpaan hintaan. Kaiken lisäksi myyjä ei edes pahoitellut tai tarjonnut rahoja takaisin vaan virnuili vain.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 14.02.2015
Betyg: 0

Olen usein tilannut tästä ravintolasta ja ollut tyytyväinen palveluun. Muutamalla viimeisimmistä tilauskerroista toimitusaika on venynyt kahteen tuntiin ja ruoat ovat olleet kylmiä. Toimitusmatka on noin 1,0 km.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 15.01.2014
Betyg: 0

Oikein kelvollinen iskender- kebab ja pizzassakaan ei ollut valittamista. Tilaus tuli todella ripeästi kotiovelle.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 11.08.2013
Betyg: 0

Meidän suosikki pizzeria!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 02.06.2013
Betyg: 0

Yleisesti ollut oikein maukasta, rullakebua suosittelen lähes varauksetta. Tosin! Yöllä tarvitsee olla tarkkana tilauksestaan ja tuloksesta. Selkeästi luottavat asiakkaiden humalatilaan(?) ja annos saattaa olla mitä sattuu, esim, palanutta. Tämä varoitus ainoastaan yöruokailijoille, muuten, ja useimmiten, aivan loisto mättöä. Henkilökunta asiallista 24/7 ja kotiinkuljetus toimii. Vuoden (liiankin) tasaisella kokemuksen äänellä puhun!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 27.03.2013
Betyg: 0

Gemenskap

Fans

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit


Läge

Helsinginkatu 21, 00510 Helsingfors - Route
09-870 2105
http://pizzaservice-kallio.pizza-online.fi/index.php