Köket är öppet

Pizzataikurit

Betyg 2.5 / 5

Recensioner (6)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

En suosittele. Firman mainoksia tulee "Ei mainoksia"-kyltin ohi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 10.05.2015
Betyg: 0

Kebabit lähes syömäkelvottomia, tihkuivat öljystä. Todella epämiellyttävää. En tilla enää.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 17.03.2014
Betyg: 0

On kyllä parhaat lätyt Tapulissa. Kebabit jätän ehkä muiden bravuuriksi, mutta pitsat tosiaan täältä. Nopea toimitus ja paljon täytettä. Toimii!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 10.01.2014
Betyg: 0

Pizzat hyvää känkkylälaatua, palvelu ystävällistä, toimitus ripeää ja limu kylmää.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 21.05.2013
Betyg: -2

Kun vantaalta ei saa laadukasta kebabbia niin joutuu tikkurilaan asti tilata täältä. Annokset todellakin reilun kokoisia. Kebab liha erittäin hyvää ja sillä eivät pihtaile. Ainoa miinus toimitus saattaa kestää.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 08.01.2012
Betyg: 0

Tabul City.
Tyypillinen tilanne. Maanantainen ruokaspektaakkeli ilman varmaa päämäärää. Bussiksi valitaan 73, määränpääksi muodostuu Tapulikaupunki tai Puistola. Nälkä kasvaa, onhan kyseessä lähestulkoon kaukomatka.

Paikanpäällä ensimmäisenä silmään osuu "Pizza Taikurit". Arvostan yhdyssanavirheitä teippauksissa niin paljon, että päätämme astua sisään tähän kerrostalon alakerrassa sijaitsevaan normipizzeriaan. Kyltit ulkona ilmoittavat kaiken maksavan 7,50€, homma varmennetaan sisältä. Hintaan sisältyy salaattipöytä, pieni limupullo ja kahvi. Diili on lupaava. Tila on perinteinen, lähiötilavuutta, valoa joka suunnasta. Voice soi yäk.

Pöydissä istuu jengiä, pizzat ja kebut näyttävät lupaavilta. Salaattipöytä koostuu pääasiassa perustavaroista, mutta laajemmin. Ilta-aikaankin laatu on yllättävän hyvä, pöytä raivataan kahdeksan jälkeen. Kinkku-pastasalaatti on jopa hyvää.

Jonosta huolimatta, tuotetta syljetään nopealla vauhdilla. Kolme veijaria tiskin takana. Pizzat lunastavat lupauksensa jo saapuessaan. Oma bbq-kastikkeella päällystetty naudanliha-vetoinen pizza on jopa ensiluokkainen. Kastike tuntuu tutulta, varmasti jostain HP:n pullosta se on valutettu. Hyvä niin. Pohja on onnistunut, paistoaste tasainen. Täytteiden suhdeluku juuri niin kuin pitää. Arvokkainta täytettä on jumalattomasti, nauta todella on nautaa, ei jauhe-, eikä kebablihaa. Hämmentävää. Kaverin pepperonipizza humahtaa kurkusta alas sellaista vauhtia, että siitä ei voi olla valittamista vähääkään. Kahvi oli seisseeksi varsin oolrait. Tapulikaupunki on kova.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 26.07.2011
Betyg: 2

Gemenskap

De som är intresserade


Läge

Tapulikaupungintie 9, 00750 Helsingfors - Route
http://pizzataikurit.pizza-online.fi