Köket är öppet

Azadi

Betyg 3.8 / 5

Recensioner (14)

Pizzan laatu alarvoista, on iloinen yllätys jos edes joskus on kaikki täyteet ja 2 täyteen pizzan tilatessasi sanotannkin että se maksaa 8 auroa koska juusto on niin kallista tilatessasi pizzan tuplajuustolla. Suosittelen lämpimästi ylittämään tien ja menemään pizzaseviceen niin ei saa klaustorfobista tunnetta ravintolassa sisällä ruokaillessa. Toki jos pitää turkkilaisten bordellihuoneistojen sisuksusta ja koosta niin suosittelen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 6€ Tillagt: 31.01.2016
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

huomasin jälkeenpäin tiliäni veloitetun 2 kertaa! ja toimitus kesti yli tunnin!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 15.01.2015
Betyg: 0

Ihan saatanan hyvää pizzaa SUOSITTELEN

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 12.05.2014
Betyg: -3

Annokset hyviä ja reilun kokoisia vaikka on halpoja. Ruokailutila on ahdistava mutta kesäisin on terassi. Huono kielitaito. Ruoat tulevat yleensä epätäydellisenä, esim. pizzat ilman tilattuja mausteita tai viipalointia, hawaiin leike ilman ananasta jne. Ruoka muuten hyvää mutta Intialainen ruoka on mautonta. Pärjää ruoan laadussa jopa vastapäätä sijaitsevalle kauttaaltaan laadukkaalle PizzaServicelle.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 11.05.2014
Betyg: 0

Middä hallua? Odotta! Azadin henkilökunta ei ole välttämättä käynyt viimeisintä asiakaspalvelun seminaaria, mutta ruoan päätä huimaavan halpa hinta kompensoi tätä sekä sitä, että vessasta on aina paperi loppu ja keittimestä kahvi. Tilasin pizzan yhdellä täytteellä illallisaikaan, ja hinnaksi tuli tuo 5 €. Pizza oli maultaan hyvä ja lihaisa. Ravintola itsessään muistuttaa kerhotilaa tai pommisuojaa, mutta epäilen, että ravintola onkin pääasiassa take-away käytössä. Palvelu ainakin paikan päällä hyvin nopeaa.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 5€ Tillagt: 09.04.2014
Betyg: 0

HIdas palvelu. Kotiinkuljetuks kestää yli tunnin. Ainakin yksi työntekijöistä on epäystävällinen, suorastaan idiootti. Ruoan suhteen olen tosi pettynyt. Ravintola on onnistunut hyvin pilaamaan intialaisen ruuan. Korma on liian makea, curryssa maistuu vain chili eikä mikään muu. Ei tuu enää jatkossa tilattua tästä ravintolasta, kiitos vaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 25.11.2013
Betyg: -1

Tässä Itäkeskuksen kupeessa on muutamakin pizzeria ja kebula, mutta Azadi on niistä paras. Pizzat ovat hyviä ja en ole samalla hinnalla saanut mistään parempia.

Itse ravintola on epäilyttävä, pieni ja mystinen, mutta pizzat hyviä!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 06.10.2013
Betyg: 0

Piha 16.
Kävelen katua. Vastaan tulee pizzeria. Otan pizzan. Se maksaa 6-8 euroa. Pyydän sen mukaan. Syön sen kotona tai jossain muualla. Se maistuu ihan hyvältä. Nälkä on kateissa. Jäljelle jää pahvilaatikko. Ei muuta.

(Kauppakartanonkatu, piha 16. Yksi paikoista, jossa en vapaa-aikojani viettäisi. Tila on samaa osastoa. Jopa jollain tasolla karmiva. Pizzassa kestää. Palvelu on ihan okei.)

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 27.11.2011
Betyg: 0

Keskivertoa vähän paremman pizzan sain täältä, joten suosittelen pizzeriatasolla. Maukasta, kohtalaisesti täytettä eikä hinnatkaan ole korkeimmasta päästä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 09.11.2011
Betyg: 0

Pizzakuskilla pukupäällä +++ pizza oli loistava: hyvä pohja ja runsaasti täytettä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 14.09.2011
Betyg: -1

Läge

Kauppakartanonkatu 16, 00930 Helsingfors - Route