Closed now

Ravintola Bööle

Betyg 3.5 / 5

Recensioner (11)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

En ihan ymmärrä mistä EAT. FIn ylistävät kommentit ovat peräisin.

Tilasimme Foodoralla lounasta ravintolasta osin siksi, että tänne meidän perälle ei ole kovin isoa tarjontaa Foodoralla tai Woltilla ja osin siksi, että EAT.FIn suositukset olivat hyvät.

Molempia annoksia, Chicken Masala ja Butter, vaivasi mauttomuus sekä ylenpalttinen vetisyys. Toimituksesta puuttui myös raita. Naan-leivän olemus lähenteli saarioisen valmislättyä. Toisaalta leivän sitko oli parempi mitä esim. Herkku-Haarukan vastaavassa.

Vaikutelmaksi jäi että molempien annosten kastikkeita oli jatkettu vedellä, sillä mauttomuuden eteen on pakosti tehty työtä. Lähes syömäkelvotonta, mutta pakkohan ihmisen on syödä. Jos jotain rakentavaa pitäisi sanoa niin salaatti oli ihan kiva.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 8€ Tillagt: 28.07.2016
Betyg: 0

Hieman hankalassa paikassa, mutta lounastunnin arvoinen. Ruoka kohdillaan myös autenttisuudeltaan. Voittaa lähiseudun nepalilaiset ja muut intialaisentapaiset kepoisesti.

On muuten petrannut alkuajoista kovasti, sekä ruokaa että meininkiä ajatellen. Taisivat aloittaa tosi pienellä pääomalla?

Anniskeluoikeuksia odotellen!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 8€ Tillagt: 12.05.2016
Betyg: 0

Ruoka on hyvää, palvelu työntekijästä riippuen. Parhaimmillaan aivan erinomaista palvelua, mutta huonoimmillaan hieman heikkoa osin kieliongelmien takia. Ruokaa joutuu myös odottelemaan lounaspaikaksi melko kauan. Hinta/laatu-suhde aivan erinomainen - hintaan sisältyy vielä kahvikin.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 8€ Tillagt: 19.01.2016
Betyg: 0

Ylätasanne.
Hip hei. Loistava intialainen avattu Pasilaan. Omituisella tasanteella K-marketin yläpuolella ei varmasti ohikulkijat vuokraa maksa. Onneksi tällä laadulla paikan päälle löytävät muutkin kuin ohikulkijat.

Ystävällinen palvelu, jopa limu ja alkusalaatti tarjotaan samaan kahdeksan euron hintaan. Ilmeisesti sama lista on voimassa aina kun ovi auki on. Leikkeitä ja intialaista. Kivalla tavalla suppea valikoima.

Kanakorma lisächilillä on mieletön. Tuoreet chili ja korianteri puskevat juuri sopivina esiin. Papusoosi ja raita persoonallisia nekin. Leipä mukana. Annos on kookas, tänään ei syödä muuta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 03.10.2015
Betyg: 0

Aivan loisto palvelu, ja lapsille jäätelö annokset lisäksi.
Lapsille miedompi mausteineb Intialainen oli mahdollista pyytäessä

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 09.09.2015
Betyg: 0

Pieni ja siisti, mutta hieman piilossa oleva Bööle on betonisesta ympäristöstään huolimatta kokeilemisen arvoinen ravintola.

Lounasta olen syönyt Böölessä useasti ja väittäisin, että ruoka on hintaan nähden parasta intialaista, jota olen Helsingissä saanut.

Omistaja on erittäin ystävällinen kaveri, joka tarjoaa annoksen kylkeen juoman, kahvin sekä jäätelön. Tai ainakin näin on minulle käynyt joka vierailulla.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 25.08.2015
Betyg: 0

Intialainen tuorejuusto lounas-annos oli hyvä, suosittelen. Ympärillä betonibrutalismin innoittamana rakennettu miljöö. Hintaan kuului tällä kertaa iso virvoitusjuoma ja vaniljajäätelöannos suklaakastikkeella.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 8€ Tillagt: 12.08.2015
Betyg: 1

Olen usein käynyt tässä ravintolassa hinnan mukaan on hyvää ruokaa naan leipä oli illalla sitkeä mutta kelpasi ihmiset puhuvat mitä puhuvat mutta minun mielestä on hyvää ruokaa

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 29.11.2014
Betyg: -3

Ei tänne vahingossa eksy, piilossa betonistruktuurien siimeksessä nurkan takana. Sisällä kolme pöytää ja tiski, tiskin takana herra joka tiedustelee tilauksen ja ottaa maksun. Hän myös kokoaa annoksen tiskin takana, liha tai kasvis – tällä kertaa kasvis. Keltainen kastike pakora nyyteillä, perus linssisoosi ja raita, riisiä ja kiinankaalisalaattia. Päälle lätkäisty paha teollinen naan-leipä. Hintaa 7,50, halpaa on mutta eipä se laatu vakuuta. Setti on tuoreen oloista, mutta jään kaipaamaan enemmän makuja ja paikallisuutta kiinankaalijuttujen sijaan. Intialainen perunasalaatti olisi varmasti toiminut paremmin, ja tehtaan naanin olisi voinut korvata ihan perus roti-leivällä, varmasti halvempaakin. Laadukas pieni intialaista kotiruokaa tarjoava paikka olisi tervetullut, mutta ei näillä eväillä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 21.11.2014
Betyg: 2

Hyvää

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 22.10.2014
Betyg: -1

Gemenskap

Bilder

Fans (0)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade (0)


Läge

Asemapäällikönkatu 3, 00520 Helsingfors - Route