Köket är öppet

Punainen Omena

Betyg 2.9 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk

Recensioner (32)

Hieman mautonta ruokaa. Pöydässä ollut kastike pelasti.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 11€ Tillagt: 25.07.2016
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Hyvää ruokaa ja hyvä palvelu, mutta sain ruokamyrkytyksen. .. Ainoa kerta kumminkin noin 8 kerrasta

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 28.04.2015
Betyg: 0

Ruoka ja palvelu on aina ollut hyvää. Maukkaat sushit.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 18.02.2015
Betyg: 0

Miksi ravintolan saama Oiva arvostelu ei ole näkyvissä, vaikka paikka on tarkastettu ja lain mukaan arvostelu on OLTAVA näytillä! Ehkä siksi, koska saitte hygieniasta huonon arvion ja asiakkaat kääntyisivät ovelta takaisin. Tämä siis Eviran sivuilta tarkistettu!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 04.12.2014
Betyg: 0

Röyhkeä ja töykeä palvelu ! !

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 17.04.2014
Betyg: 0

Telkkarissa pyöri kiinalaisia musiikkivideoita, joka oli ihastuttavaa. Ruoka oli maukasta ja palvelu ystävällistä ja kohteliasta. Suosittelen!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 11€ Tillagt: 29.03.2014
Betyg: 0

Ihan ok, perus kiinalainen buffet.

Paikka oli ihan siisti, annokset ihan hyviä. Sushiakin oli tarjolla, sitä ei kuitenkaan ihan jokaisen kiinalaisen bufeessa ole ollut joissa minä olen ollut. Riisi hiukan kovaa ja kokkareista, siitä miinus. Ihan keskiverto paikka, jotain jäi ehkä kuitekin puuttumaan.

Tulen varmaan silti joskus toistekkin menemään ellen lähialueelta parempaa löydä.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 17.03.2014
Betyg: 0

Take away -annosten odottamisessa meni yli puoli tuntia, vaikka muut asiakkaat olivat kaikki syömässä buffetista. Sipulit oli melkein puolikkaina annoksissa, että eihän niitä ehtinyt siinä ajassa kunnolla luultavasti pilkkoa.. Henkilökunta ei pahoitellut odotuksen kestoa, eikä maininnut millään tavalla että ruoan odottamisessa saattaisi kestää. Ei voi suositella.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 06.01.2014
Betyg: 0

Sain vinkin kiinalaisesta ravintolasta Malmilla käydessäni. Herkullinen buffet, jossa muun muassa thaimaalaista kanaa. TV-ruudussa pyöri kiinalainen kanava. Vartin lounasajasta myöhästyneenä (-17.00) keittiö kyllä kokkasi tuoreen oman annoksen.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 30.11.2013
Betyg: 0

Keskiverto, toimiva buffet.

Malmin Novassa toimiva kiinalainen ravintola tarjoaa perushyvää buffettia. Ruoat ovat mukavan erilaisia. Tarjolla oli tofua, nautaa chili- sekä pippurikastikkeessa, paistettua nuudelia, thaimaalaista kanaa, ananaskanaa, kevätkääryleitä, friteerattua porsasta sekä sushia. Maut olisivat saaneet olla rohkeampia, sillä nauta chilikastikkessa sekä ananaskana jäivät hieman valjuiksi. Thaimaalainen kana nousi ehdottomaksi suosikiksi. Sushien lohi oli tuoretta, riisissä hyvä koostumus, mutta etikkaa olisi voinut olla enemmän. Kevätkääryleet olivat ala-arvoisia, kuivia ja niukkatäytteisiä. Friteerattu porsas oli peruskauraa, rapeaa, pehmeää, toimivaa.

Palvelu oli ystävällistä ja toimivaa. Ruoka kiersi hyvin ja tyhjenevät ruokapakit vaihdettiin nopeasti höyryävän uusiin. Tunnelma oli pienessä tilassa tiivis, mutta kompakti. Sisustus miellytti silmää kultaisine tapetteineen ja kiinalaisine lamppuineen. Plussaa hyvistä syömäpuikoista!

Kaiken kaikkiaan suositeltavan hyvä, monipuolinen, tasalaatuinen ja hinnoittelultaan napakka buffet. Erikoisuutena lounaan pituus, joka kestää 1700 asti.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 8€ Tillagt: 18.07.2013
Betyg: 0

Gemenskap

Fans

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit


Läge

Malminkaari 13-19, 00700 Helsingfors - Route
(09) 389 4105
http://www.punainenomena.com