Opens at 17:00

Ravintola Särkänlinna

sommar restaurang
Betyg 2.2 / 5

Recensioner (26)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Äitienpäivätarjoilu oli onnistunut, mikä ei useinkaan ole tavanomaista äitienpäivänä. Ruoka oli erinomaisen maistuvaa ja palvelu hyvää, vaikka ravintola oli täynnä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 60€ Tillagt: 11.05.2015
Betyg: 0

Hinta-laatu ei kohtaa, onneksi meidän kohdalla hyvä asiakasalvelu. Kiitokset tarjoilijalle.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 70€ Tillagt: 16.08.2014
Betyg: 0

Ylihinnoiteltu,ruoka mitäänsanomatonta,todella suuri pudotus viime visiittiimme (4 vuotta sitten). Todella suuri pettymys.Hovimestari taapersi puukengissä ja sai puulattian kolisemaan ja tärisemään,rauhaton tunnelma tämän tason ravintolassa.Yksi Helsingin kauneimmista ravintoloista puitteiltaan,mutta ruoan taso ja palvelu laskenut romahdusmaisesti.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 55€ Tillagt: 14.08.2014
Betyg: 0

Ruoka (menu Summer ja Classic) oli ylihinnoiteltu ja lisäksi ruoka oli mautonta, mitäänsanomatonta. Normaalit lounaspaikatkin pystyvät parempaan. Olipa pettymys, eritoten kun seurassa oli ulkolaisia vieraita. Jatkossa menon pitää muuttua jotta voisi suositella. Tällaisen paikan pitää pystyä huomattavasti parempaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 63€ Tillagt: 13.08.2014
Betyg: 0

Tilasimme tyttöystävän kanssa Menu Kommondorit ja päälle kahvit sekä juomiksi kivennäisvettä. Yhteensä 85e per henkilö oli aivan liikaa noista vaikka ruoka oli aivan kelvollista, mutta 3 ruokalajin menu ei todellakaan ollut 62 euron arvoinen. Esim. kaksi lasia kivennäisvettä jo avatusta isosta pullosta teki 9e per henkilö. Joten muidenkin kokemukseen ylihinnoittelusta voin yhtyä täysin.

Etenkin kun esimerkiksi pelkkää alkupalalankkua sai odotella liioittelematta ainakin 45min. Vaikka kyseessä oli ns. koulujenpäättymislauantai, eli ravintolassa oli meidän lisäksi enimmillään ~10 asiakasta.

Miljöönä mitä tunnelmallisin ravintola, mutta hitaus sekä kalleus suhteessa rahalla saatavaan palveluun sekä ruokaan teki tästä illallisesta kyllä kauniisti sanottunakin korkeintaan neutraalin. Valitettavasti toiste emme tänne ole tulossa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 85€ Tillagt: 02.06.2014
Betyg: 0

Palvelu oli hidasta ja huonoa. Tarjoilija ei osannut kertoa mitään ruuista taikka viineistä. Hovimestaria en edes nähnyt. Alkuruuassa oleva porkkana maistui appelssiinilta ja mustekala risotto piparmintulta. Miten mahdollista? Jälkiruuaksi marja posset, TYLSÄ ja liian yksikertainen ainoaksi jälkkäriksi. Menu kokonaisuus tylsä ja mitään sanomaton, yhdistettynä huonoon palveluun niin ei tähän paikkaan tarvitse enää mennä. Sääli helsingin klassikko ravintola kuitenkin....

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 65€ Tillagt: 03.09.2013
Betyg: 0

Hieno paikka ja hyvä kokemus. Meilä oli Menu Bastion, joka sisälsi 5 ruokalajia. Ruoan hinta oli sopiva, mutta viinit olivat kyllä aika kalliita. Samoin kupliva vesi maksoi 8,80 € / pullo. Palvelu oli hyvää ja muutenkin paikka oli viihtyisä. Voin suositella lämpimästi!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 65€ Tillagt: 12.08.2013
Betyg: 0

Miljöö on vertaansa vailla. Ruoka ihan perus-tasoa. Palvelu hidasta ja joskus jopa huonoa.Törkeän ylihintainen. Oletin Kämp groupin nimen alla olevalta ravintolalta parempaa.b En suosittele.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 80€ Tillagt: 04.06.2013
Betyg: 1

Superb food and scenery. Bad experience with everything else. The booking had been lost even I confirmed by phone an hour before arrival that everything was ok. Had to wait an hour for the table. The head waitress appeared drunk, but was gentle. Kept forgetting orders, lousy night.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 60€ Tillagt: 04.06.2013
Betyg: 1

Hieman ylihinnoiteltu ja ehkä viinin hinnan voisi mainita kun esittelee asiakkaalle viiniä , ettei käy niin kuin meille , että viini oli lähes 100 euroa pullo , joka on todella paljon porukalle joka ei juurikaan viineistä ymmärrä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 60€ Tillagt: 05.06.2012
Betyg: 1

Gemenskap

Bilder

Fans (3)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit


Läge

Särkänsaari, 00130 Helsingfors - Route
(09) 6128 5550
http://www.royalravintolat.com

Options