Opens at 10:30

Ravintola Tilicho Helsinki Kontula

Betyg 4 / 5

Ravintola Tilicho on aito nepalilainen ravintola, jonka löytää osoitteesta Keinulaudankuja 4, 00940 Helsinki. Me olemme koonneet ruokalistamme perinteisistä ja herkullisista nepalilaisista ruokalajeista. Sen lisäksi tarjoamme myös valikoiman suosittuja eteläaasialaisia annoksia mukaan lukien curry-, tikka-, kofta ja tandoori-annoksia sekä naan-leipää. Useista annoksistamme on tarjolla myös kasvisvaihtoehto. Tulkaa maistamaan, kokemaan ja nauttimaan ainutlaatuisesta nepalilaisesta vieraanvaraisuudesta!


Recensioner (3)

Tilasimme kana- ja kasvisannoksen. Molemmat maukkaita, mutta aavistuksen rasvaisia. Kasvisannoksen perunassa jännä sivumaku, lienee ollut vähän vanhan puolella. Naanleipä hyvää, raitakastike ok, mutta vetistä. Summa summarum - keskitasoa vain aavistuksen parempaa nepalilaista. Hinnat kuitenkin mielestäni pikkaisen liian korkeat..

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 16€ Tillagt: 30.05.2017
Betyg: 0

Maaginen lounaspaikka ja alacarte iltaisin. Noussut viimeaikoina Kontulan parhaaksi ruokapaikaksi. Kaikki pelaa. Sijaitsee metriksen keskimmäisen ulostulon vastapäätä, eli kauempaakin kannattaa tulla!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 05.04.2017
Betyg: 0
     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 14.09.2016
Betyg: 0

Gemenskap

Fans

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit


Läge

Keinulaudankuja 4, 00940 Helsingfors - Route
0505655656
http://www.ravintolatilicho.fi/