Köket är öppet

Satkar Aalto

Betyg 3.9 / 5

Recensioner (10)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Täällä on maut kohdallaan! Ihanaa ruokaa, taidolla maustettua. Ystävällinen palvelu. Paikkaan on hieman vaikea löytää mutta kannattaa kyllä etsiytyä!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 01.08.2015
Betyg: 0

Kävin 10 € ravintolapäivillä ja ruoka oli todella hyvää, tunnelma mukava ja erittäin miellyttävät tarjoilijat. Kivasti aurinko paistaa ravintolaan sisään iltasella, ja varmasti kesäiltoina todella miellyttävä paikka. Söin lammas masalan, todella hyvää.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 21.05.2015
Betyg: 0

Kävimme keskellä lauantai-iltapäivää Satkarissa. Ravintola oli aivan tyhjä ja tunnelma ehkä siksikin vähän outo. Ruoka oli ihan ok hyvää "perusnepalilaista", jolla sai vatsan täyteen. Tarjoilivat ovat aina ystävällisiä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 13.05.2015
Betyg: 0
     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 28€ Tillagt: 10.02.2015
Betyg: 0

Kaikkea mahdollista tomaattikastikkeessa tarjoaa Satkarin lounas, juurikaan muita vaihtoehtoja ei ole, joten vähän tylsä lista siinä mielessä.
Muutaman kerran lounastuksen perusteella menee valitettavan keskinkertaiseen nepalilaismassaan mitä nyt niin paljon on Helsingissä.

Palvelussa ei mitään vikaa, ystävällistä, mutta ruoka on jotenkin sellaista liukuhihnameininkiä, huomaa siitäkin että tulee todella nopeasti pöytään, liian nopeasti ollakseen hyvää.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 02.02.2015
Betyg: 0

Oli kyllä niin surkea kokemus että pakko kirjoittaa varoituksen sana muille. Kävimme vaimon kanssa lauantailounaalla ja tilasin lampaan jogurtissa ja yrteissä marinoitua lampaan sisäfilettä tandoorista. Liha oli niin syömäkelvottoman sitkeää, vanhaa ja pahaa että sitä ei olisi ikimaailmassa pitänyt tarjota asiakkaalle.

Vaimon koftat oli ihan hyviä, joten nähtävästi mulla kävi huono tuuri. Mutta kyllä tässä kaupungissa löytyy nepalilaisia missä monen tusinaa annosta syöneenä en ole koskaan saanut mitään noin ala-arvoista. Taidan jatkossa käydä niissä, en täällä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 18€ Tillagt: 13.12.2014
Betyg: 0

Todella mukava paikka syödä. Ruuat hyviä ja palvelu ystävällistä! Siirtelivät ihan pöytiä ja istuimia kun läppäri tarvitsi virtaa, toivat uudet lasit ja vedetkin pöytään vaikka lounas oli jo syöty.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 01.12.2014
Betyg: 0

Jälkikäteen.
Satkar on avannut toisen pisteen (liekö ekassa remontti) Aalto-taloon. Upea terassi, joskin katseiden suuntana enimmäkseen jätösmaata. Kiirettä näyttää piisaavan, putiikki on puolilta päivin lähes täynnä. Palvelu on aavistuksen hätiköivää - menköön. Hintataso nepalilaisessakin mittakaavassa lounashinnaston alalaitaa.

Salaattipöytä on rumaksi ronkittu, otetaan mitä saadaan. Pientä yritystä siinä on, ei mennä ihan riman ali. Lautaset puuttuvat, vesi puuttuu, lasit puuttuvat.

Annosten kanssa kestää poikkeuksellisen kauan - selityskin saapuu. Olemme maksaneet etukäteen. Tämä olikin siis meidän vikamme? "Yleensä maksetaan lähtiessä." Kysyimme nimenomaan, voimmeko maksaa edeltä. Asiakas on aina jne. No, ongelmaahan meille ei tästä tule. Kaikki hoidetaan nopean asiallisesti. (Silti se ei ole meidän vikamme. Syyllistäminen ei kannata.)

Tomaattikermasoosissa minulle pinaattipullia, kaverille kanabiittejä. Erittäin keskiverto annos. Pinaattimöhkäleet ovat kuivia, yksi heikoimmista esityksistä sillä sektorilla omalle kohdalle. Kanakaan ei herätä kaikkein parhaita viboja. Soosi on hyvää keskitasoa. Raita ja daal sen sijaan paremmalla puoliskolla. Riisiä ja leipää hitosti. Nälkä lähtee.

Kokonaisuus aavistuksen positiivinen, nepskuvertailussa Satkar ei edelleenkään ole läheskään oma suosikkini, kasipuol maksava lounas sen sijaan on.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 10.08.2014
Betyg: 1

Aurinkoinen terassi ja todella hyvä lounas

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 25.07.2014
Betyg: -1

Very good atmosfare and realy good test

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 16€ Tillagt: 13.06.2014
Betyg: -1

Gemenskap

Fans

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade


Läge

Alvar Aallon katu 3A, 00100 Helsingfors - Route
044 2611 777
http://www.satkar.fi/