Köket är öppet

Sevilla Presidentti

spanskt
Betyg 2.9 / 5

Sinnenas fest, en verklig känsla av smak och intensiv rytm. Sevilla är en resa från charmiga aptitretare till söt dessert. Njutbart i gott sällskap.


Recensioner (42)

Syötiin grillattua broileria ei minkäänlaista merkkiä grillistä aneemisen valkoinen kun keitetty lisänä piti olla tomaatti/sipulihöystö joka kostui yhdestä tomaattiviipaleesta ja yksi sipulirengas ja se ainoa väriläikkä oli piilotettu broilerin "koiven" alle ja se siitä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 17€ Tillagt: 08.02.2016
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Aluksi otimme talon salaatin. Hyviä raikkaita makuja. Jopa artisokkaan oli saatu sävyä, vaikka yleensä en siitä pidä. Paella oli täyteläistä ja maukasta, ei liian tulista. Annos oli vain niin suuri että siitä jäi aika paljon syömättä. Eli ei ainakaan nälkä jäänyt. Tarjoilijat olivat ystävällisiä ja meidät huomioitiin hyvin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 25€ Tillagt: 20.07.2015
Betyg: 0

Negatiivisesti pettynyt.
Ruoka ja tapakset kylläkin maittavaa. Seureessani eräs otti merellisen salaatin, nappiosuma! Palvelusta ei niinkään..nuori...noin 16v-18v tarjoilijatyttö ei ollut ollenkaan amattimainen (jokseen iästäkän johtui), puhui epäselkeästi, eikä oikeen itsekkään tiennyt mitä tarjosi ja tuntui vältttelevän pöytää. Laskussa kesti.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 25€ Tillagt: 21.12.2014
Betyg: 0

Kävin kokeneen lounasruokailijan suosituksesta. Ilmeisesti lista, henkilökunta, konsepti tai kaikki em. ovat muuttuneet, koska en itse suosittelisi kenellekään.
Otin sen halvimman lounasvaihtoehdon eli lounasnoutopöydän (perinteinen ja mielestäni paras tapa testata ravintolan laatu). Tilatessa kysyin, mitä siihen kuuluu ja sain vastaukseksi kysyvän katseen (ilmeisesti autenttisuutta oli haettu sillä, että molemmat tarjoilijat näyttivät olevan latinomaista, eivätkä osanneet kovin hyvin suomea) kun sanoin, että vissiin tuo keitto ja salaatti, tuli vastaukseksi "Joo" (kahvista tms. ei mainittu mitään, tosin lähdinkin kyllä lounaan jälkeen vikkelästi muualle kahville, joten eipä tuo suuresti haitannut).
Salaattipöydässä taisi olla kuutta eri lajiketta, joista puolet perusaineksia eli jäävuorisalaattia, tomaattia ja kurkkua. Loput kolme ainakin yrittivät olla autenttisia espanjalaisia, mutta maultaan ne olivat joko mauttomia tai suorastaan pahoja. Yksi oli espanjalainen perunasalaatti, jossa oli kuoriperunoiden lisäksi mm. mauttomia tölkkipaprikoita. Toinen oli jonkinlainen papuhöttö, joka ei maistunut oikein miltään. Kolmantena oli jokin majoneesipohjainen yritelmä, jossa ei sitten maistunut muu kuin se kitalakeen tarttuva majoneesi.
Keittoruokana oli perisuomalainen nakkikeitto, joka oli ihan ok, mutta mitään espanjaan viittaavaakaan siinä ei kyllä ollut.
Leivät olivat ihan hyviä, mutta samanlaisia pakasteesta paistettuja saa toki nykyään jokaikisestä supermarketistakin. Leivän päälle oli perusvoi ja perusvalkosipulituorejuusto.
Kaiken lisäksi astiat olivat aivan liian pieniä - varsinkin salaattilautanen - muuhun kuin alkupalaruokailuu.

Ehdottaisin Sevillan henkilökunnalle opintomatkaa vaikka viereiseen Kiasman ravintolaan, jossa samaan hintaluokkaan saa oikeasti välimerellisen ja todella runsaan sekä erinomaisen makuisen salaattinoutopöydän. Vielpä ihan pöytiintarjoilulla.
Tällaisenaan tämä lounas kun pilkkaa niin Suomen kuin Espanjankin ruokakulttuuria.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 24.06.2014
Betyg: 0

Lauantai-illaksi kahdelle hengelle tehtyä pöytävarausta, josta oli saatu vahvistuskin, ei löytynyt. Saatiin kyllä pöytä, mutta ei sitä mikä oli toivottu (toivottu pöytä oli kyllä tyhjänä koko ruokailumme ajan ja jäikin tyhjäksi). Tilatun kivennäisveden sijaan tuotiinkin lähdevettä pullossa, mutta laskutettiin kyllä kivennäisvedestä (huomattiin myöhemmin). Tarjoilijan suomenkielen taito alkeellinen, joten eipä yritetty valittaa. Ruoka tosin oli hyvää (paahdettu lohi), mutta palvelurahoja ei tällä kertaa jätetty pöytään.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 25€ Tillagt: 09.06.2014
Betyg: 0

Olimme noin 10 hengen porukalla illastamassa perjantaina, suht kiireiseen aikaan ravintolassa. Henkilökunta oli ystävällistä ja ruoaka-annokset sellaisia että sai vatsansa sopivasti täyteen sekä oli maukasta. Kiitos mukavasta illasta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 17.05.2014
Betyg: 0

Ostin "mureaksi grillatun" häränpihvin ranskalaisilla perunoilla. Pihvi oli todella sitkeä ja ranskalaiset olivat säälittäviä. En varmasti mene enää toiste ja petyin pahasti. nälkäkin jäi joten suuntasimme ruuan jälkeen mäkkäriin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 24€ Tillagt: 26.01.2014
Betyg: 1

Tulimme Sevillaan isomman seurueen kanssa josta oli ilmoitettu etukäteen.
Puolet seurueesta pääsi melkein heti pöytään mutta toinen puolisko sai seistä ja odotella aulassa lähes vartin.
Vain yksi tarjoilija hoiti n. 20 hengen tilauksia joten hän käski meidän hakea juomat itse tiskiltä. Kas kun ei ruokiakin pitänyt itse tehä!
Ruoka oli laadutonta shaissea. Ylihinnoilteltu ja hemmetin pieni annos joka ei täytä läheskään normaalia miestä. Pitäisi varmaan ostaa alkupala kylkeen, mutta sekin maksaa lähes saman verran kuin pääruoka!
Ei enään ikinä uudestaan S ryhmän kidutusravintolaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 28€ Tillagt: 10.11.2013
Betyg: 0

Ruoka ei ollut kovin espanjalaista, paella enemmänkin vetistä riisiä. Muuten ihan kiva paikka.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 35€ Tillagt: 01.01.2013
Betyg: 0

Söin Iberico porsasta, annos maksaa melkein 30€. Ei siinä mitään, Iberico porsas itsessään on kohtuullisen hyvää, sitä on vaikea pilata. Mutta kokonaisuus oli erittäin mauton. Viinikastike oli erittäin laimean makuista ja muutenkin tosi laihaa, kokonaisuus suolatonta, eikä pöytäsuolaakaan ole saatavilla. Perunapaistoshomma oli tekstuuriltaan ihan ok, mutta myös tosi mautonta. Kokonaisuus jäi siis kovin valjuksi.

En tiedä, mutta tuntuu että palvelukonseptissa on myös vikaa, nimittäin odotimme ovella tarjoilijaa aika pitkään. Meidät ohitti toki useita tarjoilijoita, joista osaan ei saanut mitään kontaktia ja loput vain sanoivat että kohta joku tulee. Ilmeisesti ainoastaan yksi tarjoilija saa ylipäänsä tehdä noinkin suuria ja vaativia päätöksiä?! Hankalaa ja jäykkää!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 30€ Tillagt: 21.10.2012
Betyg: 0

Gemenskap

Fans

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit


Läge

Eteläinen Rautatiekatu 4, 00100 Helsingfors - Route
020 1234608
http://www.ravintolasevilla.fi/hki_presidentti.php