Opens at 11:00

Sivukirjasto

Betyg 2.3 / 5

Recensioner (4)

Jooei,
ihmetyyppi tiskin takana, Vanha nainen kehtasi halveksia oluen maistelua. Sen saman oluen mitä myy hanasta. Luonnotonta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 01.01.2016
Betyg: -4
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Rasvaista pubiruokaa juopuneille. Valmiskamaahan se on että ei sillä Michelin tähtiä saada, mutta ei se kai ole tarkoituskaan.
Henkilökunta ja palvelu on ihan loistavaa!!!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 14.01.2015
Betyg: 0

Kilpailija.
Pubiruokaperinnettä parhaimmillaan. Kanakoreja, toasteja, tapaksia, pizzaa, panineita, ranskalaisia ja kalaa jne. Ja yömyöhällä. Paljon parempi vaihtoehto kuin moni alueen kebapmestoista.

Ilmeisesti rasvakeitin ja uunit toimivat, sillä ainakin itse nauttimani kanakori (noin 7€) oli todella mainio esitys. Kanapuikot olivat kaikkea muuta kuin perinteiset kuivat nugetit, ranskalaiset pubiolosuhteissa aivan loisteliaat. Koska kokin ammattitaitoon ei voi nojata, ja pakastesafkasta on lopulta kysymys, on tyydyttävä tähän arvosteluasteikkoon.

Sivukirjaston meininkihän on mainio vallan. Erikoisoluita, rentoa nuorisoa, tietokilpailuja, kirjanvaihtoseinä. Olutravintolamainen, muttei kuitenkaan ketjumainen. Asiallinen, mutta ei missään nimessä mieleenpainuva henkilökunta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 08.02.2012
Betyg: 1

Viihtyisä pienehkö pub, ruokalista melko laaja mutta ei mitään erityisiä yllätyksiä, normaalia pitsa/toast-linjaa pääasiassa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 14.11.2011
Betyg: 0

Gemenskap

Fans

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit


Läge

Fleminginkatu 5, 00530 Helsingfors - Route
http://www.facebook.com/sivukirjasto