Okänd

Sokos Café

Betyg 2.5 / 5

Recensioner (4)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Ostan täältä yleensä kinkkusämpylän ja jonkin juoman. Tuotteet eivät ole älyttömän laadukkaita, löytyy esim. pakastekakkua tiskistä, mutta suolaiset eivät ole pettäneet. On mukava istua korkealla sijaitsevassa kahvilassa ja levähtää hetki shoppailun lomassa. Asiakkaat enimmäkseen vanhempia daameja seurueineen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 5€ Tillagt: 23.12.2014
Betyg: 0

Täällä käyn joskus teellä ja välipalalla. Kiva ja viihtyisä paikka, mutta liian ylihinnoiteltu.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 22.12.2014
Betyg: 0

Välipalaa lauantai-iltapäivänä Sokkarin 5. kerroksessa. Tarjottimelle ruisreissari lohella ja kahvia. Leivän välissä paitsi lohta myös rapsakkaa salaattia ja viipaloitu kananmuna. Lohessa ei oltu pihtailtu. Kahvin kanssa sopiva kokonaisuus. Automaatista tulleeksi kahvi oli yllättävän hyvää. Ja santsia sai – plussat siitä. Vaikka bonuksilla tässä talossa pelataankin…

Väkeä riitti, mutta palvelu oli silti kivaa ja sujuvaa. Myös pöytiä ehdittiin siivoamaan tehokkaasti. Kahvittelijoiden ikähaitari laaja, mutta keski-ikä silti lähempänä kuuttaviittä kuin kahtaviittä. Ei ehkä suosikkipaikkani, mutta mikseipä uudemmankin kerran. Sijainti on kuitenkin hyvä, fiilis aika rauhallinen, palvelu pelaa, hinnat kohtuulliset ja tarjonta ok, jos valikoima kahvi/tee + leipä/pulla/leivos riittää.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 29.01.2012
Betyg: 0
     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 5€ Tillagt: 23.01.2009
Betyg: 0

Läge

Mannerheimintie 9, 00100 Helsingfors - Route
http://www.hok-elanto.fi/index.php?id=3512