Opens at 15:00

St. Urho's Pub

Betyg 3.8 / 5

Recensioner (15)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Maksa oli meheväksi paistettu ja lisukkeita oli annoksessa sopiva määrä. Ruualle löytyi hyvä olutsuositus. Meininki St. Urhossa oli rentoa, palvelu tehokasta ja tunnelma mutkaton. Pubiruokailun klassikko.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 02.02.2015
Betyg: 0

Loistava paikka, joka ei koskaan petä. Tuhdit, tosin aika hinnakkaat, annokset vievät nälän ja ovat laadukkaista raaka-aineista tehtyjä. Olutvalikoima huikea!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 18.11.2014
Betyg: 1

Hyvät, jo vuosikymmeniä toimiviksi havaitut puitteet. Palvelu toimivaa ja kohtuullista, samoin kuin henkilökunnan tuotetietämys. Hyvä valikoima oluita ja riittävän suuret annokset. Testasin talon maksa-annoksen ja real alen hanasta. Molemmat hyviä, mutta moni ravintola tekee maksan kuitenkin paremmin. Plussaa taustamusiikin puuttesta ja siitä, että tehdään mitä parhaiten osataan! Mukava, rauhallinen ja ajaton tunnelma.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 16€ Tillagt: 26.04.2013
Betyg: 3
     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 27.01.2013
Betyg: 0

Useasti käyty paikka, jossa reilu rento meininki ja asiantunteva olutpalvelu. Onneksi musiikki ei soi. Kohtuullinen viinilistakin, mutta miksi viinilasi pestään kuten tuoppi ennen tarjoilua? Märkä viinilasi on tietysti rento...

Pizza aivan mainio ja rapeapohjainen, kuten kotona paistettu tortillapohja. Avecin vuohenjuustosalaatti oli aavistuksen hinnakas mutta toki maukas ja kaikkiaan ruuat hintansa väärti.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 16.01.2013
Betyg: 1
     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 23.09.2012
Betyg: 0

Ruoka, juoma ja miljöö.
Urhon pubissa vuosia käyneenä, voin sanoa, että täällä on meininki kohdillaan. Tunnelma on loistava, ruoka on hyvää (kiitos Manalan keittiön) ja juomat tarvittaessa hyvinkin erityisiä. Olutvalikoima on suoraan sanottuna kiitettävä. Välillä vähän kirpaisee lompakkoa kun tilaa jotain spessumpaa juomaa mutta täällä voi olla kuivemminkin suin. Tunnelma saattaa olla toisinaan tiivis mutta jos porukka on hyvä, niin täällä viihtyy iltamyöhään asti.

Urhon miljöö on aivan erityinen siksi tänne päädytään uudestaan ja uudestaan. Kannattaa tulla nauttimaan seurasta koska musiikkia täällä ei kuule.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 12.08.2012
Betyg: 1

Kunnon pub-ruokaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 30.05.2012
Betyg: 0

Hyvää pizzaa, joka erottuu edukseen niin selkeästi, että yli kympin hinta on perusteltu. Kannattaa kuitenkin varoa minkä olusen tilaa ohelle, sillä juomahinnat ovat suolaisia. Mutta toisaalta tämä on Helsingin henki.

Palvelu on rutinoitua ja kohteliasta, ei liene aihetta haukkuihin tai ylisanoihin. Yleisesti ottaen pidän olutpubia suhteellisen viihtyisänä lajinsa edustajana, ja tarjonta on laaja.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 29.02.2012
Betyg: 0

St. Urhon pannu and pizzas are awesome and gorgious (1 pizza is enough for 2 people, even 3)! Good and friendly bartender. Really good selection of beer! Bar without music. Definetly one of the best bar to go for some beer with friends.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 09.01.2012
Betyg: 4

Gemenskap

Fans

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade


Läge

Museokatu 10, 00100 Helsingfors - Route
09 - 5807 7222
http://www.botta.fi/ST-URHO-S-PUB.14.0.html