Opens at 11:00

Teng's Mansion

Betyg 2.7 / 5

Recensioner (19)

Tämä on kyllä klassinen surullinen tarina. Kun tämä ravintola avasi, se oli mielestäni pohjoismaiden paras kiinalainen ravintola. Selkeitä ja tuoreita makuja, huolellisesti tehtyä ruokaa ja asiallista palvelua. Sittemin vegeruokiin osui vahingossa vähän lihaa ja ote alkoi muutenkin lipsua. Nykyään en enää tilaa täältä kuin hätätapauksessa. Toivoisin kuitenkin kovasti, että löytäisivät taas alkupäivien huolellisuuden - tai alkuperäisen kokin. Kokemusta ravintolasta on n. 15 kertaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 14.02.2016
Betyg: 0

Mautonta ja rasvaista ruokaa. Jälkiruoka tilauksen vastainen eikä haluttu korjata. Laskussa yritettiin rokottaa liikaa (Groupon lahjakortti). Hidas ja töykeä palvelu. En suosittele.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 22€ Tillagt: 18.12.2015
Betyg: 0

Suomalaisen suuhun sopiva maukas nuudeliannos! Mikäli ei nauti liian eksoottisista makukokemuksista, niin suosittelen tätä annosta: paistettua nuudelia härän, katkarapujen ja herkkusienten kanssa. Todella maukasta! Parasta kiinalaista mitä olen tähän mennessä syönyt, enkä ole kiinalaisen ruoan fani lainkaan.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 29.10.2015
Betyg: 0

Surkea ruoka. Teki mieli kääntyä buffetpöydästä takaisin tiskille vaatimaan rahat takaisin. Söin väkisin, sillä kiire takaisin töihin, enkä olisi ehtinyt vaihtaa paikkaa.

Ruoka mautonta ja 9,2€ hintaan ei todellakaan halua syödä pakastevihanneksia. Myyjä / tarjoilija ei edes viitsinyt tervehtiä kun astelin ulos alle metrin etäisyydeltä. Kaikin puolin rimanalitus. Larussa useampi hyvä kiinalainen, valitkaa joku niistä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 25.09.2015
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Todella surkea esitys.

Ruokailu alkoi täysin tyhjän buffetin ihmettelyllä. Odottelun jälkeen ruokaa tuli tarjolle. Ruoka ei ollut hyvää, mutta kyllä sen pystyi nielemään.

Varmasti surkein kiinalainen PK-seudulla.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 11.09.2015
Betyg: 0

Lounas ei ollut valmiina ollenkaan kun 11:10 saavuimme lounaalle. Täysin tyhjä buffetti.

Ja kun ruoka lopulta saapui, niin ei vakuuttanut. Suosittelen kiertämään kaukaa tämän ravintolan.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 11.09.2015
Betyg: 0

Todella onnetonta.

Listalta poimittiin porsasta ja chiliä (joka oli kokki suosittelee- listalla) ja sitruunakanaa. Porsaan piti olla tulista, mutta lopputulos oli jotain aivan muuta: järjettömän rustoisia läskin paloja ja paprikaa, mauttomassa kastikkeessa. Sitruunakana oli hiukkasen parempaa, ei kuitenkaan mitään ihmeellistä. Sitruunakanan tilalle meille annettiin ensin friteerattuja kanapalloja, tämän huomasimme puolessa matkassa matkalla kotiin. Niinpä palasimme vaihtamaan annosta, ensin meille koitettiin myydä kanapallot alennettuun hintaan, mutta lopulta saimme oikean annoksen. Tähän kaikkeen säätämiseen (alkuperäisen pitkän odottelun lisäksi) meni tolkuttomasti aikaa ja kun lopputuloksena oli kehnoa ruokaa todettiin että eipä tarvitse enää täällä asioida.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 31.08.2015
Betyg: 0

Ei vakuuttanut. Käytiin lounalla työporukalla, buffetti oli alimitoitettu jopa neljälle hengelle, käytännössä lappasimme kaiken lämpimän ruoan lautasella ennen pöytään siirtymistä. Valikoima välttävä, henkilökunta vaikutti olevan asioista hiukan pihalla. Turistirysän vältimme - mutta pöydät oli 75% varattu turisteja varten. En voi suositella, enkä mene toiste.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 31.08.2015
Betyg: 0

Satuin ikävästi samaan aikaan ison turistiseurueen kanssa. Henkilöstön (jota oli kyllä runsaasti) fokus oli tässä Seurueessamme. Muita pöytiä ei palveltu tai täytetty lounaspöytää. Ruokavinkki oli perusmättöä, saarella on monta laadukkaampaa lounasta.

Lienee tämäkin ravintolan elinaika lyhyt, kuten niin monen muunkin tällä liikepaikalla.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 17.07.2015
Betyg: 0

Kotiinkuljetusasiakas. Kuljettaa kotiin Lauttasaaressa. Mikä on harvinaista ellei halua muualta Pizza/Kebabia. Ruoka on hyvää ja reilut annokset. Suosittelen tilaamaan myös kyytipojaksi lihatäytteisiä mykyjä jotka dipataan tuliseen kastikkeseen jos haluaa. 1e/kpl. Myös kevätkääryleet ja lihakääryleet tulee samalla kuljetuksella.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 18€ Tillagt: 11.07.2015
Betyg: 0

Läge

Gyldenintie 2 b, 00200 Helsingfors - Route
0456034508