Lunch på gång

Unicafe Chemicum

Betyg 2 / 5

Recensioner (7)

Lounaan laatu vaihtelee. Ravintolalla on omituinen annostelu ja hinnoittelupolitiikka. Lounashintaan saattaa sisältyä esim vain yksi pihvi, eli nälkä ei lähde se on varma. Joudut lappaamaan lautaselle hiilihydraattipitoista lisuketta täytteeksi, jos aiot poistua paikalta kylläisenä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 05.10.2016
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Hmm.

Miten näitä nyt voi arvostella. Aikamoista bulkkia, mutta hintaansa nähden kuitenkin ihan OK lounas. Monille opiskelioille näyttää olevan päivän pää-ateria, sen verran täyteen tarjottimet apetta lastataan.

Ainoa varmaan mistä näitä opiskeliaravintoloita voi kehua, on tasalaatuisuus. Laadun taso sen sijaan on jo toinen asia..

Miinukset toisinaan sotkuisista linjastoista..

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 3€ Tillagt: 12.11.2013
Betyg: 0

Unicafeista on harvoin mitään kovin ihmeellistä sanottavaa, mutta Kumpulassa lounastaville vinkkinä: Chemicumista olen löytänyt ehdottomasti Unicafeiden parhaat (valmiiksi tehdyt) lounassalaatit!

Täältä voi siis oikeasti saada salaatin, jossa raaka-aineiden yhteensopivuudelle on suotu hiukan ajatusta, joissa on valmiina ko. salaattiin mätsätty herkullinen soossi (eikä siis tarvitse arpoa niistä perussalaattipöydän pöniköistä vähiten huonoa vaihtoehtoa) ja joiden pinnalta löytyy silloin tällöin jopa parmesan-lastuja tai itsetehtyjä (!) krutonkeja. Ovat usein loppu jo ennen puolta päivää. Joskus voi käydä huonompi tsägä, jos annos onkin jonkun muun kuin tämän mystisen salaattigurun tekemä, mutta tämä kehumisen arvoinen linja on kyllä nyt ollut vallitseva. Opiskelijahinnalla (2,4 €) ehdoton diili, eikä nyt ihan huono normaalihinnallakaan (5 € ja pennoset, sisältää tosiaan myös leivät yms), jos sattuu oma suosikkisalaatti olemaan vitriinissä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 3€ Tillagt: 08.11.2011
Betyg: 0
     
     
     
Upplevelse: Frukost / Brunch Priset: 3€ Tillagt: 13.04.2011 View previous reviews (2)
Betyg: 0

Unicafe on opiskelijaruokaloista paras. Kumpulan kampuksella homma toimii todella hyvin. Ruokia on monia eri vaihtoehtoja, lisäkesalaatit ovat maukkaita ja monipuolisia ja jonot eivät yleensä ole kovin pitkät.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 3€ Tillagt: 27.02.2010
Betyg: 0

not too good. .

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 3€ Tillagt: 16.02.2010
Betyg: 0

Söin kreikkalaista kasviskiusausta. Kiusaus oli maukasta. Salaattipöydästä löytyneet jalapenot olivat yllättävän ärpäköitä.

Vierailimme ravintolassa hiukan ennen lounaan loppumista perjantaina. Harmikseni sekä kotikalja että mehu olivat loppuneet, joten jouduin tyytymään veteen. Leipäpöydästä löytyi ainoastaan tummaa täysjyväleipää, joka ei oikein puhutellut minua.

Istuimme ravintolan isommassa salissa, joka oli hallimainen. Vähäisestä ruokailijamäärästä johtuen halli oli kuitenkin rauhallinen.

Mainitsemaani kolmen euron hintaan on laskettu mukaan saamani opiskelija-alennus.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 3€ Tillagt: 26.10.2009 View previous reviews (2)
Betyg: 0

Läge

A.I. Virtasen aukio 1, 00560 Helsingfors - Route
09 191 50109
http://www.unicafe.fi/index.php?option=com_content&task=view&id=28&Itemid=46&kampusid=3