Okänd

Wok-Katukeittiö

Betyg 4 / 5

Kunderfarenhet

Vegetarisk

Recensioner (5)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Testissä toinen Kontulan ruokamestoista, jonka nimessä "katukeittiö". Possu chilin ja basilikan kera oli pettymys. Kovin mautonta perussettiä. Basilikasta ei ollut tietoakaan. Seuralaisen pad-thai oli hivenen parempi. Raaka-aineet vaikuttivat hyviltä, mutta makumaailma oli vaisu yhtäkaikki. Pieni, siisti paikka ja hymyilevä palvelu.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 27.02.2017
Betyg: 0

Paras itämainen Kontulassa, vaikka onkin vähän piilossa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 23.10.2016
Betyg: 0

Ostin take wayna ananas tofu currya kookosmaidolla hinta 8,9. Listassa oli miedosti tulinen, annoksessa ei ole ollut ollenkaan makua. Ihan ok tofua, vaikka se oli pienin paloina ja olisin kaivannut enemm'n tofua. Mutta ruoka oli syoma kelpoista. Jos olisin ollut ravintolassa, olisin pyytanyt uuden annoksen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 31.05.2016
Betyg: 0

Itäisen, ellei koko Helsinginkin paras aasialaista ruokaa tarjoava pieni, viihtyisä ravintola. Perheemme suosikkipaikka! Sekä lihat, että meren elävät ja kasvikset aina tuoreita. Huippuruokaa edullisesti.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 07.12.2015
Betyg: 0

Kiinalais-thai tyyppinen ruokapaikka jossa poikkean usein lounaalle. Buffa tyyppinen lounas jossa salaatti, sushi, keitto sekä neljä lämmintä ruoka-vaihtoehtoa. Lounaan hinta on nykyään 8,50 € mikä on laatuun nähden hyvä (mutta poikkeaa kotisivuilla ilmoitetusta joka oli hinta paikan aloittaessa toimintansa). Kanta-asiakaskortti 10 lounaan jälkeen 11. lounas on ilmainen. Sijainti Kontulan ostoskeskuksessa hiukan syrjässä uimahallin sisäänkäyntiä vastapäätä. Siisti paikka ja ystävällinen palvelu. Usein käyvänä pieni toivomus että lounasvaihtoehdot vaihtuisivat nykyistä useammin.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 11.07.2015
Betyg: 0

Gemenskap

Fans (0)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade (1)


Läge

Kontulankaari 1 A 46, 00940 Helsingfors - Route
040-7693886
http://www.wok-katukeittio.com

Options