Köket är öppet

Casa Largo

Betyg 1 / 5

Recensioner (78)

En uskalla edes käydä. Jos ravintolan nimi olis espanjaksi oikein - onko se pitkä/hankala asia (cosa largo) vai pitkä/laaja kämppä (casa larga). Casa de Largo menis, mut kun ei edes sitä osata. Casa largo significa nada mas que basura. Pois, pois, pois.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 15.05.2019
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Olimme ystävättäreni kassa menossa ensin vain tapaksille, jolloin meidän ohjattiin pois ruokailevien puolelta, meille kerrottiin, että näin joulun alla pöydät varataan ruokalijoille vaikkakaan varauksia ei tuolla hetkellä ollut. Tämän ymmärsimme ja menimme baarin puolelle katsomaan josko sieltä löytyisi pöytää. Ei löytynyt, joten palasimme ravintolan puolelle ja sanoimme ruokailevamme, jolloin hyvin epäystävällinen ja töykeä tarjoilija ilmoitti meille, että "no, nyt joudutte vähän odottamaan, pitää tarkistaa onko pöydät varattuja". Hmm....pöydät eivät olleet paria sekuntia aiemmin varattuina.
Enpä ole näin surkean jäätävää palvelua vielä kokenut. Sanomattakin selvää, että me ja lompakkomme marssimme ulos ja kannoimme rahat toiselle ravintolalle. Usein ravintoloissa on sisäänheittäjiä, mutta Casa Largo olikin palkannut ulosheittäjän. Tähän ravintolaan en tule koskaan enää menemään j varmasti jaan kokemukseni myös muille.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 15.12.2016
Betyg: 0

Ruoat ja juomat ihan eri tahtiin. Juomat aina myöhässä. Tarjoilu takelteli pahasti. Gambakset(Gambas al ajillo) suolaisia, kovia (ylikypsiä) ja kitkeriä(pinnassa olevat yrtit palaneet, mahdollisesti myös valkosipuli kärähtänyt). Crema Catalana ei edes muistuttanut sitä mitä olen syönyt Kataloniassa. SABENA- Such a bloody experience, never again...

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 40€ Tillagt: 14.11.2015
Betyg: 0

Arpapeliä, onko kokemus hyvä vai huono. Olen käynyt Largossa monta kertaa, ja minulla on siitä monta erilaista kokemusta. Kuitenkin, usein tuntuu, että saa varautua pettymään. Joko liha on yli kypsyysasteen, mitä on toivonut, jäähtynyt liikaa sen eteen saadessaan, annosta on joutunut odottamaan todella kauan, tai tarjoilija tuo väärän juoman tai annoksen.

Esimerkiksi kerran pyysin tavallista margaritaa. Tarjoilija toi lopulta mansikkamargaritan, eikä ymmärtänyt, että tarkoitin tavallista. Sain lopulta oikean juoman, kun toinen tarjoilija auttoi, mutta perus klassisten juomien tunteminen kuuluu tarjoilijan ammattiin.

Kerran olimme mieheni kanssa syömässä ja otimme pihvit. Kumpikin sai väärän kypsyysasteen pihvin ja toisella kerralla pihvimme menivät väärin päin. Huomasimme tämän itse syödessämme.

On myös hyviä kokemuksia, jolloin ruoka on ollut todella hyvää. Palvelun suhteen kokemukset ovat vaihtelevia, mikä on ikävää, koska aina pitäisi pystyä luottamaan, että saa hyvää palvelua. Viinitietämys on tärkeää, on ikävä huomata, kun tarjoilija valitsee listalta jonkun viinin ilman sen tarkemmin perustelematta miksi juuri se sopii tietyn ruuan kaveriksi. Olemme myös sen osalta saaneet osaavaa palvelua, mutta kehityssuuntana toivoisin palvelun tasalatuisemmaksi ja asiakaslähtöisemmäksi. Mielestäni tilanteissa, joissa on tapahtunut virhe tai vastaavaa, on tarjoilijat hoitaneet tilanteen hyvin ja asiakkaana olen saanut hyvityksen tai uuden annoksen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 35€ Tillagt: 11.08.2015
Betyg: 1

Grande tapas oli melko yhdentekevä esitys. Keittiössä näkyikin vallitsevan hällä väliä -tyyli, koska asianmukaisesti pukeutuneiden kokkien rinnalla hääräsi mies ilman suojapäähinettä. Ensimmäinen käyntimme tässä ravintolassa jäi myös viimeiseksi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 42€ Tillagt: 13.05.2015
Betyg: 3

broileriannos tosi pieni,lisukkeet olemattomat ja riisi kuivaa ja yllätyksetöntä. tulimme suurin odotuksin oulusta hesaa ja annos nostatti kiukun kattoon!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 1440€ Tillagt: 12.03.2015
Betyg: 0
     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 40€ Tillagt: 10.02.2015
Betyg: 0

söin päivän annoksen, joka oli hummeri ja perunakakku. hummerissa oli syötävää erittäin niukasti, lisukkeena ollut perunakakku oli mausta päätellen seissyt kauan kylmässä, ja "sienimäinen" rakenne oli imenyt sisäänsä runsaasti öljyä. suklaaleivos maistui teollistuotteelta. tarjoilijan vastaus kommentteihin ruuan laadusta oli "voi voi". kokonaisuudessaan surkea ravintolakokemus.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 40€ Tillagt: 22.01.2015
Betyg: 0

5 hengen tyttöporukalla syömässä ti iltana ja oli todella hyvä kokemus! Tarjoilija osasi vastata kaikkiin kysymyksiimme (joita todellakin oli monta) ja kertoa omien kokemuksien kautta annoksista. Suositusten jälkeen pöytäämme tuotiin tapas, kana, kala ja liha annokset joihin olimme kaikki tyytyväisiä! Itselleni tuli karitsa varras jonka kypsyysaste oli erinomainen, kastike maistuva ja vihanneksetkin todella mieluisat (kirsikkatomaattia, paprikaa, sipulia ja kesäkurpitsaa). Kaikki otimme pääruuan lisukkeeksi friteeratut perunat joista ei myöskään mitään pahaa sanottavaa. Muuta en osaa valitettavasti sanoa muista annoksista mutta suosittelen!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 25€ Tillagt: 03.12.2014
Betyg: 0
     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 07.09.2014
Betyg: 0

Gemenskap

Bilder

Fans (4)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit


Läge

Asema-Aukio 2, 00100 Helsingfors - Route
010 76 63500
http://www.casalargo.fi/

Options